Bladwijzers

Oekraïne Defense Force Tactics

Alternatieve namen:

Oekraïne Defense Force Tactics tactische turn-based strategie. De game heeft eenvoudige graphics, maar alles ziet er best leuk uit. Het geluid is goed, opnamen klinken realistisch en luid. Jouw taak in het spel, het leiden van een klein leger, is om de superieure vijandelijke troepen te verslaan.

Zoals velen al geraden door de naam in het spel, zullen we praten over het laatste grote militaire conflict in de moderne geschiedenis. Je moet er alles aan doen om niet toe te staan dat de gemene en verraderlijke vijand je land inneemt. Bescherm met burgers tegen de vernietiging van de stad.

Voordat je Ukraine Defense Force Tactics begint te spelen, moet je punten toewijzen door het type troepen van je keuze te versterken.

Vervolgens kies je de meest geschikte tactiek.

Er zijn er in totaal drie:

  • Gecombineerd
  • Artillerie
  • Infanterie

In de combinatie zullen je troepen ongeveer gelijk zijn samengesteld uit infanterie- en artillerie-eenheden. Als je infanterie selecteert, zal het grootste deel van de troepen infanterie zijn. Door artillerie te kiezen, zullen je troepen in de meerderheid uit dit type troepen bestaan.

In dit spel speel je om de beurt met de vijand. Elke eenheid heeft een bepaald aantal actiepunten die worden besteed aan beweging of aanval. Er is een actieve verdedigingsmodus geactiveerd voor actiepunten. Een eenheid in deze modus zal tijdens zijn beurt elke vijand aanvallen die zich in het effectgebied bevindt.

Als je een vijandelijke eenheid vernietigt, krijg je nuttige grondstoffen, die je zo snel mogelijk moet verzamelen. Dit zal je krijgers sterker maken en schade helpen herstellen.

Elke missie die op je wacht, heeft zijn eigen taken. Vernietig bijvoorbeeld een bepaald aantal vijandelijke eenheden. Soms lijkt het onmogelijk om dit te doen, maar niets is onmogelijk. Je hoeft alleen maar al het mogelijke te doen.

Op gezette tijden arriveert luchthulp per parachute. Wanneer je dit object oppakt, kun je kiezen uit drie verschillende speciale acties.

Eenheden die belangrijke punten bezetten, ontvangen bonussen om te verdedigen of aan te vallen.

Naast hulp die soms van bovenaf per parachute wordt gedropt, komen er uiterst onaangename objecten aan. Na een bepaalde tijd lanceert de vijand een raketaanval. Voordat dit gebeurt, worden alle cellen die worden gebombardeerd rood gemarkeerd. Het is beter om je eenheden terug te trekken naar veilige posities. Dit kan moeilijk zijn wanneer vijandelijke troepen dichtbij zijn en de situatie in hun voordeel kunnen gebruiken.

Het lijkt misschien dat het spel erg moeilijk is. Maar de complexiteit hier is genoeg om je geïnteresseerd te houden en de passage geen nachtmerrie te maken.

Het spel is verslavend en je kunt er onopgemerkt veel tijd in doorbrengen.

Helaas is niet het volledige arsenaal dat op dit moment beschikbaar is voor de APU aanwezig. Sommige soorten wapens zouden de taak in het spel veel gemakkelijker kunnen maken, omdat ze buitengewoon nuttig bleken op het echte slagveld.

Ukraine Defense Force Tactics gratis te downloaden op PC zal helaas niet werken. Je kunt de game kopen op het Steam-platform of op de officiële website van de ontwikkelaars. De kosten van het spel zijn symbolisch en de ontwikkelaar zal alle opbrengsten van de verkoop overmaken om Oekraïne te helpen.

Begin nu met spelen om Oekraïne en de hele beschaafde wereld te beschermen tegen de gemene Z-horde-invasie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more