Bladwijzers

Universal Monsters Online

Alternatieve namen: Universal Monsters Online

Universal Monsters Online - dynamische browser-based spel is ontworpen in de stijl van MOBA, waar rijden angstaanjagende monsters uit favoriete films spelers passen hun strategische vaardigheden. Sprekend als een van de vreselijke tekens, heb je de mogelijkheid om volledig realiseren van hun ambitieuze plannen. Je lijkt te worden toegediend in een monster, die het meest onder de indruk van uw smaak, en de controle van zijn acties. Samen met het team heb je alle kansen om te stijgen naar het sterrendom, ervaar het plezier van schitterende overwinningen op andere spelers, onbeperkt aantal scharrelen door de straten van een zombie te vernietigen, royaal sparen schoonheden in nood, alleen om te eindigen met majestueuze glimlach, u het uit de warme woorden van dankbaarheid. U kunt nu deelnemen aan de gesloten beta test, en al snel Universal Monsters Online Het spel zal een officiële release te krijgen. Gezamenlijk product van alle bekende bedrijven Bigpoint en Universal Foto's heeft mooie 3D graphics, uitstekende mechanica van de beweging, geluid, indrukwekkende special effects en natuurlijk, de beschikbaarheid van als model gratis - naar - spelen .

Doe mee met het spel Universal Monsters Online zal een uitnodiging om de wereld van de spannende gevechten in real-time te ontvangen. Aangezien het spel is ontworpen om een ​​groot aantal gebruikers aan te trekken, zal systeemeisen niet voor u schokkende obstakel voor reïncarnatie in "horror". Belangrijkste moderne browser en een internetverbinding en u kunt Universal Monsters Online met nog een minimale configuratie van de computer te spelen. Delight en het proces van het creëren van een account te vereenvoudigen. Universal Monsters Online check - is om gebieden zoals gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, geboortedatum invullen. Een abonnement op het nieuws maken en de bevestiging van de naleving van de regels, je weg te doen. Hoeft alleen maar te wachten op de bijbehorende brief, wilt u graag uitnodigen om een ​​fantastische verblijfplaats.

Spel Universal Monsters Online Je kan als zodanig karakters: Wolfman, Dracula, Frankenstein, Man- weerwolf, de Creature uit de Black Lagoon en vele anderen. Vertrouwd karakter types? Natuurlijk! Immers, voordat ze voor ons flitste in de verhalen van de beste horrorfilms. Alleen dan kun je alleen maar toekijken hoe de gebeurtenissen zich ontvouwen, en nu het recht hebben om hun eigen aanpassingen te maken, sterk beïnvloeden de ontwikkeling van de plot. Bezoek een huid specimen en laten zien aan anderen dat vermogen - goed, is dit niet de meest aantrekkelijke beroep, kunt u veel plezier op uw gemak?

Je zult strijd om te overleven, schermutselingen met diverse boze geesten, bloedige concurrentie met andere spelers verstokte. Het zou beter zijn als in combinatie met zijn kameraden. Probeer een manier om vrienden en angstaanjagende bewoners maken om hun krachten te bundelen vinden. Anders zal je een ideaal doelwit voor vernietiging en zal niet lang duren. Het voelen van de steun, niet eng gaan in de arena en proberen om de vijandelijke basis te veroveren. Tijdens de slag, probeer zoveel mogelijk kanshebbers vernietigen. Immers, als hun basis staan, het resultaat zal worden geleverd aan aantal slachtoffers strijd van beide kanten. Vechten "commando team" is als volgt: 5 spelers van beide teams gaan tegen elkaar, worden de doden vervangen door nieuwe spelers, en bij het verstrijken van de ingestelde tijd alles kalmeert. Je bent een winnaar - als u actief en in staat om meer vechters dan de vijand erin geslaagd om het te doen vernietigen zijn geweest! Een online spel Universal Monsters hecht aan het beginsel van "winner-all." Dat wil zeggen, zal je in staat niet alleen om terug te keren naar het fort schoonheid team, maar ook om invallen uit te voeren in vijandelijk gebied. Naast opgebouwde ervaring, omdat pompen held gaat rechtstreeks in de strijd. Mooi en wat je moet beloond worden met zilver. Sterker nog, zonder de game geld niet kan doen. Dus ga er voor! Alles ligt in jouw handen!

Hoe langer je speelt Universal Monsters Online , hoe hoger uw niveau. Karakter ontwikkeling belooft nieuwe mogelijkheden openen, en haar vermogen om een ​​geleidelijke verbetering. Blijkbaar verslavende gameplay meer en je wilt niet van hem weg te breken. Bloedstollende zicht zal produceren voor u een onvergetelijke ervaring! Wij hopen dat u een fervent fan van het mooie spel zal worden, en uw feedback zal alleen maar positief zijn!

 

Universal Monsters online registratie