Bladwijzers

Ontwarren

Alternatieve namen: Ontwarren

Geweldig geweldig spel Ontrafelen. 02. 2016 Dat heel snel.

De hoofdpersoon - een kitten Jarni, maar het is geen eenvoudige kat en gebreid, en hij is net zo rusteloos en nieuwsgierig als gewone huisdieren. Hij kwam uit de mand voor het handwerk als een mooie oude dame, waarin klitten van veelkleurig garen lagen, zichzelf rood verkozen - symbool van liefde en vriendelijkheid.

In het verhaal gelegd de filosofische zin. Een oudere vrouw leefde een lang leven met hun verliezen. Jarni moet het volgende doorgeven en de verloren familieherinneringen teruggeven, die ze met een rode draad verbinden.

De draad is een voortzetting van een kitten, en hij gebruikt het om naar nieuwe territoria te gaan en om te interageren met objecten en objecten die in diversiteit op de weg worden gevonden. Als een alternatief voor de slang - een grote kraai, en als hij besluit 's nachts te gaan om de draden van het garen te binden met een zaklamp om de weg te verlichten. Ontrafelen op je pc zorgt op dit moment niet voor de aanwezigheid van de Russische taal, maar omdat het verhaal helder is zonder woorden, doet het er niet toe.

Systeemvereisten.

  • OS: 64 bit / Windows 8. 1/10
  • Geheugen: 4 GB RAM
  • Videokaart met DX11-hardware of set componenten DX11
  • Protorker: Intel Core 2 Duo-processor 2, 4 GHz of AMD Athlon Phenom X2 2,8 GGts
  • Noutbuk (pc): GeForce GTX 745M, AMD Radeon HD 8650G, Intel 4400
  • Statsionarny computer: Radeon HD 5750 of GeForce 450GT en 512 Mb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more