Favorieten

Stedelijk rijk

Alternatieve namen:

Urban Empire is een simulatiespel voor het bouwen van steden, maar dit is slechts op het eerste gezicht. Graphics voor dergelijke games zijn niet de belangrijkste parameter, maar hier is het niet bevredigend, alles ziet er goed genoeg uit. De keuze van muziek en stemacteren is kwalitatief gedaan.

Als je vooral geïnteresseerd bent in de simulatie van de bouw van een nederzetting, dan heb je in dit spel niets bijzonders te doen en kun je beter iets anders zoeken. Hier is alles zowel eenvoudiger als ingewikkelder. Je gaat de stad inderdaad ontwikkelen, maar niet op de gebruikelijke manier en niet altijd direct.

Dit spel is een simulatie van het besturen van een stad door beslissingen te nemen tijdens bestuursvergaderingen.

Alle acties hebben rechtstreeks invloed op het leven en de ontwikkeling van de aan u toevertrouwde stad. Maar het zal even duren om het te zien.

Je moet

  • Doe aan politiek
  • Bepaal hoe de stad zich moet ontwikkelen
  • Belastingen instellen
  • Beheer het stadsbudget

U regeert al honderden jaren over een dynastie van burgemeesters. In de meeste gevallen neemt u beslissingen door te kiezen uit verschillende opties. In je eentje kun je echter geen levensveranderende beslissingen nemen. Alles wordt in stemming gebracht door een kleine raad, waarin vertegenwoordigers zitten van de families die de stad hebben gesticht.

Het spelen van Urban Empire wordt in de eerste plaats aanbevolen voor diegenen die van politieke intriges houden, maar anderen kunnen het ook leuk vinden om te zien hoe bepaalde beslissingen het leven van de bevolking beïnvloeden.

U kunt de samenstelling van de raad beïnvloeden door te proberen deze loyaler te maken aan u leden van de regerende families. Verzamel compromitterend bewijsmateriaal en beïnvloed de besluitvorming op andere manieren.

Het is niet gemakkelijk om de beslissingen van anderen te beïnvloeden, probeer vindingrijk te zijn, maar het zal niet altijd lukken. Soms kan overmatige druk iemand juist tegen je keren.

Het spel zal je verdiepen in verschillende kwesties uit het leven van de stad. Er zijn hier geen eenvoudige oplossingen, er zijn altijd zowel tevreden als degenen die uw acties niet leuk vinden. Bedenk dat het onmogelijk is om iedereen tevreden te stellen en te proberen te doen wat het beste is voor de ontwikkeling van de stad.

Alles is uiterst realistisch geïmplementeerd, zo'n realisme in games is zeer zeldzaam.

Het spel wordt soms bekritiseerd door die spelers die het onmiddellijke resultaat van hun acties willen zien, maar in het leven, zoals in dit spel, is dit niet altijd het geval.

Elk spel kost veel tijd en als je het spel leuk vindt, kun je er geruime tijd van genieten. Als je klaar bent met spelen, wees dan niet ontmoedigd, je kunt opnieuw beginnen, elk nieuw spel is niet zoals het vorige.

In het nieuwe spel kun je een heel ander pad inslaan en ontdekken hoe het lot van de stad zal uitpakken als je de ontwikkeling in een heel andere richting draait.

Urban Empire gratis downloaden op pc zal helaas niet werken. Je hebt de mogelijkheid om de game te kopen op de Steam-portal of op de officiële website van de ontwikkelaars.

Begin met spelen, anders zal het eigenzinnige advies in het spel alles breken zonder jouw wijze begeleiding!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more