Bladwijzers

Urban Rivals

Alternatieve namen: Urban Rivals

Urban Rivals online - is een gratis online browser game, die spelers van over de hele wereld bij elkaar brengt. Online game Urban Rivals behoort tot de categorie van kaartspellen, en het is gemaakt in de stijl van de strips, waar alle gebeurtenissen die zich in het spel grote stad Clint City, die continu wordt bijgehouden vijandelijke clan gevechten tussen facties om de controle over de hele stad. Speel het spel Urban Rivals online kan in elke browser (Internet Explorer 6 is niet aan te raden! ) En installeer de game client - niet nodig! Registreren en start het spel ...

Registreer Urban Rivals: Als u een account op Facebook, kunt u zich aanmelden bij het spel met behulp van deze rekening in plaats van te registreren op de site. Als je het niet hebt, druk dan op de knop "Registreer and play" in het venster dat opent, kunt u kiezen voor de stijl van uw eerste gevecht decks: Brute kracht (laat het niet de tegenstander geen kans), Slow Death (afdruk tegenstander van zichzelf met zijn trukendoos ) Toezicht (de situatie onder controle en handelen defensie). Selecteer vervolgens het land, invoeren in de daarvoor bestemde velden e-mail, gebruikersnaam, wachtwoord, en de opgegeven code. Wilt u nieuws ontvangen van Urban Rivals, zet een vinkje "Ja" of "Nee". Accepteer de overeenkomst met de regels van het spel en druk op de knop "Registreer en spelen." Op dit, Doe het spel Urban Rivals klaar is, bent u klaar om te spelen!

In dit heldere en kleurrijke spel, zal je een ontmoeting met jongeren en ondermijnd informeel met een verscheidenheid van agressieve mutanten, met de dappere politie en gewelddadige gangsters, evenals vele andere, even kleurrijke personages ...

Aan het begin van het spel krijg je je eerste baan - Missie, verschillende soorten en moeilijkheidsgraden. Voor het uitvoeren van missies die je punten en prijzen te verdienen ...

Vanaf het spel, krijg je acht kaarten met bepaalde tekens die naar verschillende clans behoren. Gelijktijdig deelnemen aan de kaart gevecht kan slechts vier kaarten. Elke kaart heeft zijn eigen speciale kenmerken: Sterkte en Schade (hoofd), vermogen en Rewards (minor).

Aan het begin van de strijd, kiest elke speler een voor een uit zijn dek een kaart en gooit het in de strijd. Houd in gedachten dat een speler die uw kaart voor de tweede gevecht zal kiezen, heeft het voordeel dat het al een kaart van je tegenstander te zien en in staat zijn om te gooien in de strijd sterker kaart. Om met succes te bestrijden in Urban Rivals online game, moet elke deelnemer correct kies een team, met de vorm van een spel kaarten-tekens. Urban Rivals online spel biedt de mogelijkheid om de zogenaamde collectible card-tekens (hun aantal ongeveer 50) aan te kopen. Met behulp van deze kaarten, zal het gemakkelijker om gevechten te winnen, maar om deze karakters zal niet makkelijk zijn, dus je moet string tot. In Urban Rivals bij meer dan 600 verschillende personages, die allemaal hun eigen karakter en vaardigheden die je nieuwe kunnen ontwikkelen en te verwerven.

Alle game personages zijn verenigd in clans, die op dit punt in het spel - 22 (een gedetailleerde geschiedenis van deze clans kan gevonden worden in stripboeken, die beschikbaar zijn op de site).

Speel online game Urban Rivals kan in meerdere spelmodi. Bijvoorbeeld, zoals: Dagelijks toernooien, ELO, Survivor, Deathmatch. ...

Bij de eerste fase, zal je vechten met spelers uw niveau (dat wil zeggen, niet complex). Dan, als het spel vordert, zul je geleidelijk aan moeilijkere levels (waar je moet zorgvuldig te selecteren een tactiek om te vechten). Extreme niveaus zal beschikbaar zijn de rekstok hebben bereikt in het spel (er zijn al strengere regels).

Voor het uitvoeren van de gevechten in Urban Rivals, krijg je speelgeld (Clintz) en ervaring. Verdiende geld kan worden besteed aan de aankoop van nieuwe personages. In de VIP-shop "Boutique", kunt u elite-card tekens te kopen, maar voor echt geld.

In Urban Rivals te spelen, kunt u het vechten capaciteit van hun kaarten te intensiveren door middel van speciale tabletten - Ontsnapt (zoals tablet verbetert het bestrijden vermogen van het personage kaart 2 keer). Aan het begin van de strijd, krijg je 12 Pillz (die u kunt distribueren naar believen tussen zijn strijders 4) en 12 levens. Het belangrijkste doel in de strijd - neem zoveel levens van de vijand. Wie woont er zal meer zijn, is de winnaar!

Speel Urban Rivals kan deel uitmaken van een bestaande gilde of creëer je eigen ...

In het algemeen, het spel is erg leuk, je kan haar beschrijven lang, is het beter om ten minste een keer te spelen. Dus, Urban Rivals check voor u klaar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more