Bladwijzers

Variabele Wereld

Alternatieve namen: Shifting Wereld

Variabele Wereld online - multiplayer game in de stijl van een futuristische militaire strategie.

Online game Variabele wereld niet specifiek systeem eisen stellen aan je PC, zelfs met de beschikbare mobiele telefoons en smartphones, maar er kunnen problemen optreden wanneer u het spel start in de browser Opera Mini (webbrowser voor mobiele apparaten).

Doe mee met het spel Variable Wereld is heel eenvoudig - je bent verplicht om het gewenste scherm naam, wachtwoord, e-mailadres in en kies de gewenste taal. Variabele Wereld bieden ook online registratie wordt u automatisch op de gaming forum registreren met dezelfde bijnaam, net als in het spel.

In het spel moet je de onbekende planeet te verkennen, en om middelen te verkrijgen met behulp van databases. Variabele Wereld online spel heeft vier resource

- Metal (produceert robot mijnwerker)

- Olie (aardolie produceert robot)

- Quartz (kwarts collector)

- Uranium (uranium mijnbouw robot).

Alle robots zullen je robot collector maken. Wanneer je het spel online Variabele wereld, dan zul je de mogelijkheid hebben om robots te ontwerpen aan hun behoeften en zo nodig te wijzigen. Daarnaast zul je jezelf produceren wapens en armor, hem beschermen, te weten:

- Kinetic wapens (en metalen pantser)

- Laser wapens (als gevolg van armor)

Plasma wapen (energie armor).

Wapens en armor die u nodig hebt, als de andere spelers zullen proberen om je basis te leggen en selecteer uw middelen. Om met succes te verdedigen en aan te vallen, het spel Variable World Online geeft u de mogelijkheid om hun eigen tactiek te ontwikkelen voor het doen van alle drie de rondes van de strijd. Deze tactiek kan je dan bellen en op te slaan om af en toe met succes te gebruiken, en niet om het opnieuw te creëren.

U kunt kiezen uit drie soorten aanvallen op vijandelijke basissen zullen zijn

- Vastleggen,

- Beroep

- Kantelen.

Capture kunt u alle de winsten van de basis van de bezetting te nemen - slechts 40%, terwijl het kantelen bedoeld om de vijandelijke basis te verplaatsen voor een paar cellen met de mogelijkheid van afwijzing. Alle trofeeën die u ontvangt in het geval van een succesvolle aanval worden omgezet in geld.

Teneinde de kansen Zelfs in slagen basis kan slechts een leger aanvallen, waarin bovendien, is er een limiet op het gewicht van het harnas eenheden.

Spel Variabele World Online ook dat het geven van rij hun databases, kunt u offline te gaan, terwijl de database zal hard werken. In het begin van het spel krijgt u drie bases, en met het verhogen van uw niveau zal stijgen en de mogelijkheid om een ​​groter aantal bases controleren.

Voor een meer succesvolle spel dat je nodig hebt om instrumenten te ontwikkelen, zoals

- Unit economie (wetenschap, technologie, markt),

- Blok ontwerp (blok sterkteberekening, het ontwerpen van wapens en armor)

- Transport block

- Block geologie.

Met de toenemende ontwikkeling van elk blok op het niveau waarop je speelt in een variabele wereld, of je krijgt een kans om meer te verdienen, of een kans om te bouwen van betere robots, of snel bewegen om meer middelen te produceren, respectievelijk.

Op planeten waar je grondstofwinning rijdt, is er een grote verscheidenheid aan landschappen - rivieren, bergen, woestijnen, bossen, steden, waar u kunt krijgen een specifieke vorm van middelen of ontwerp blokkeert voor goedkopere prijs.

Je begint het spel in een speciale ruimte voor beginners, waar je niemand kan wegnemen je basis. Zodra je in staat om variabele Wereld volledig spelen voelen, lid worden van de Alliance - de vereniging van maximaal 20 spelers die elkaar steunen.

Variabele Wereld Register is verkrijgbaar in de drie servers planeten

- Sirius

- Vega-1

- Antares.

Veranderende wereld zal een verre planeet te openen, moet u het gebruik van robots onder de knie, en je eigen tactiek van de gevechten te ontwikkelen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more