Favorieten

Venetianen

Alternatieve namen: Veneciancy

Venetianen online - een nieuw product bekend om zijn online games bedrijf Bigpoint. Ontwikkelaars van de studio proberen om games te produceren als in grote lijnen omvat verschillende genres en categorieën van games om alle fans van online games ontwikkeld concept kwaliteit te waarborgen.

Onder de spellen is er Bigpoint als strategische, militaire, en dynamisch en avontuur, en online game Venetianen - Middellandse handelaren is puur economische strategie, die noodzakelijkerwijs zal alle liefhebbers van ontspannen en doordachte economische spelletjes.

Registreer Venetianen in het spel - een noodzakelijke stap om te beginnen met het opbouwen van hun eigen handel imperium. Net als in andere spellen van Bigpoint, Venetianen in het project registratie wordt gemaakt zo eenvoudig en snel. Om te beginnen met het spelen van het spel Venetianen online heb je twee opties - of een bijzondere vorm om het te geven als hun bijnaam, wachtwoord, contact e-mail adres en de dag van je geboorte, of anders aangemeld met een account op een sociaal voltooien op Facebook. Gezien het feit dat vandaag de dag bijna iedereen die toegang hebben tot het internet, in Facebook geregistreerd, de tweede optie zou erg handig voor de meerderheid te willen om het spel online Venetianen spelen. Als u besluit om te creëren een ouderwetse, is het interessant om te weten dat de game vraagt ​​je verjaardag om de speler naamdag te moedigen, met speciale bonussen en kansen voor games van Bigpoint is vaste praktijk. Registreer Venetianen in ieder geval zal niet veel van uw tijd in beslag nemen, en u kunt direct doorgaan met het spel - online spel Venetianen volledig browser-based en om te beginnen met het opbouwen van hun economische loopbaan niet nodig om eventuele klanten te downloaden en te installeren.

Venetianen online spel heeft een enorme spelwereld met veel locaties en kansen voor ontwikkeling. Aan het begin, en je opstijgen in een kleine havenstad, de speler gewoon verblind door het bedrag van alle soorten gebouwen die bezocht kunnen worden, en een verscheidenheid van gaming beschikbare middelen taken. We moeten ook vermelden een groot grafisch ontwerp spelletjes - Venetianen online heeft zorgvuldig en met aandacht voor detail goed ontwikkelde spel locaties, die netjes zijn geschilderd in elk gebouw en elk icoon. Een dergelijke houding ten opzichte van visueel ontwerp echt zet de speler in tijden van middeleeuwse Venetië.

Wat heb je om deel te nemen in zo'n mooie en vol mogelijkheden wereld? Zodra het spel economisch, respectievelijk, en opdrachten relevant zijn - tot een bepaald gebouw te bouwen, je je stad nodig in dit stadium, om van de ene haven naar de andere specifiek product te brengen, om de stad te beschermen tegen aanvallen van rovers of win buitenlandse vestiging. Alle taken worden begeleid door thematische scènes - je hoeft niet alleen maar om een ​​object van punt A naar punt B te vervoeren, en, bijvoorbeeld, leveren de krat dure wijn te meten een naburige stad om zijn gunst te garanderen en de kans krijgen om te ruilen.

Speciale vermelding verdient het ontwikkelde systeem bruiloften, waarmee u een geheel eigen dynastie, die goed kan overtreffen de rijkdom en invloed van zelfs de koninklijke familie te creëren. Zoals u kunt zien, spelen Venetianen interessant en spannend, zo'n project kan niet onverschillig voor zijn fans alle economische beleid blijven, vooral omdat de Venetianen helemaal gratis kunt spelen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more