Bladwijzers

Victory Online Racing

Alternatieve namen: Victory Online Racing

Game Overwinning Online gonki - racesimulator gratis model realistische afbeelding 3 D met. Dit is een client spel ontworpen in klassieke stijl in overeenstemming met de beste tradities. Dit neemt u mee naar de wereld vol dynamiek, waarin wanhopige liefhebbers verzameld snelheid. Je zal beschikbaar zijn tyuting spannend, het verbeteren van uw eigen auto, een verscheidenheid van methoden voor de controle. Vintage race auto's en tracks die zo trots op het spel Overwinning zijn. Online race hoor je gewoon niet niet leuk! Het project echt opvalt bij veel soortgelijke vanwege zijn unieke eigenschappen. Concurreren met echte spelers, kun je prijzen winnen en bonussen ontvangen. Set van georganiseerde evenementen op het circuit volledig bezit van uw aandacht en zal niet vervelen voor een minuut!

Alvorens tot de gameplay, zult u Victory nodig . Online ras registratie. Dit proces is dus: Ingebracht bijnaam, e-mailadres en wachtwoord. Daarna is het mogelijk om de client te downloaden. Om eventuele problemen te voorkomen, moet uw computer aan de volgende systeemvereisten: Operating smistema Windows XP SP3, Vista, Win7; processor Pentium P4 1,8 GHz, grafische kaart - versneller, DirectX, 256 MB RAM, ondersteuning voor Shader Model 2, de aanwezigheid van een geluidskaart , 1 GB RAM en 500 MB harde schijf. Ook kan niet zonder high-speed internet.

Voordat u begint te rijden op tochten in het wild, vooruit op de achtergrond. Zo is de corporatie DriveNet vangt alle wegen van de wereld en nu het enige vervoermiddel, in haar boze plan moet de enige computer gestuurde automatische capsule. Maar sportfans dappere races niet eens met deze gang van zaken en moedig trotseren brutale corporatie. Zij zijn samen met veel automobilisten en nu races worden gehouden als het ware in het geheim, in verschillende geheime locaties. Naast georganiseerde kampioenschappen over de hele wereld, en bedrijven kunnen niet omgaan met het wedstrijdcomite.

Begon te spelen Overwinning . Online wedstrijd moet je het ontwerp van uw auto te maken en vervolgens het geleidelijk gepompt. Om te beginnen, kies een van de blokken, die worden gescheiden door de machine: front-, middle-of achterkant. Voordat uw probleem is niet zomaar een auto verblinding van de voorgestelde punten, en krijg een model dat past bij uw rijstijl, en, natuurlijk, de routes zijn voorwaarden. Overigens, een van de leukste momenten tijdens het maken van de auto is geschilderd. Immers, kunt u zowel de kleur en patronen te kiezen. Hoewel het aantal componenten voor decoratie niet beperkt. Tijdens die bestaat uit korte races gameplay zul je ervaring en allerlei materiaal te ontvangen. Ervaring nodig in de eerste plaats om het verbeteren van de technische eigenschappen van de machines. Absoluut alle auto's hebben dergelijke kenmerken zoals gewicht, Koppelingen, aerodynamica, remmen, grip, macht. Elk nieuw niveau geeft toegang tot extra componenten, onderdelen en zelfs spelmodi. Daarom Overwinning . Online race spel steeds interessanter! Koppig, zal u ongetwijfeld krijgt een van de eerste plaatsen in het klassement.

Online Racing optreden op verschillende routes. Een verlaten Amerikaanse militaire basis die moet worden in de woestijn snelweg Fort Fast, die wordt beschouwd als een ideale plek voor high-speed racen. Een ander spoor is gelegen in de Antarctische in een gesloten technologische structuren. Het derde spoor is verloren tussen de ruïnes van nederzettingen Rock Island. Dit is een verlaten buitenpost voor de kust van Engeland. Het maakt niet uit welke route u ook kiest, een kans om de kunst van het rijden zien altijd! Dus laten zien wat je kunt doen!

Overwinning . Online ras Online beheerd om een ​​groot aantal gebruikers te interesseren. Doe mee en u om de gay gaming community, om het rijke leven coureur genieten! Kan je altijd en in alle geluk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more