Bladwijzers

VirCities

Alternatieve namen: VirCities

VirCities online - gratis browser-based multiplayer spel dat het leven van de burgers simuleert. Je zal verschijnen in de rol van een bepaald karakter van de inwoners van de stad en zal een bepaalde beroepsgroep ontwikkelen en beheersen, om direct deel te nemen aan de politiek en probeer al het mogelijke te doen geboortestad bloeide. Je wordt er omringd door verschillende mensen, waarvan er artsen, zakenmensen en gewone werknemers en politici. Play VirCities niet de interactie met hen is onmogelijk. Tijdens het spelen zal zijn situaties waarin een of andere manier te maken hebben met de andere bewoners van de metropool. Dat is het probleem en je hoeft niet alleen te beslissen - bijvoorbeeld soms iemand om te helpen, laten we zeggen, genadeloos hoofdpijn en hard nodig om een ​​arts te zien nodig. Of heeft u vragen over, dus waarom het advies van een medewerker niet vragen? Het is de moeite waard te zeggen dat het spel impliceert VirCities sociaal actieve levensstijl en worden een kluizenaar werkt niet. Naast gaming interactie, kunnen spelers met elkaar communiceren met behulp van de chat. Dus, zoals je kunt zien, eenzaamheid hier en stinkt niet! Join us vinden van betrouwbare vrienden, gaan daten belastend en gewoon plezier hebben met spannende games!

Speel gratis VirCities kan iedereen zijn. Daarnaast, het project is echt betaalbaar en niet gebruikers shockeren hoge systeemeisen. Gameplay is zeer geschikt voor op internet aangesloten computer gemiddelde configuratie, en natuurlijk, de aanwezigheid van een van de moderne browsers. Word de nieuwe bewoner zal VirCities registratie. Account creatie proces is als volgt: typ de alias, volgens e-mailadres, wachtwoord en bevestig doordacht op de volgende regel geeft de vloer, evenals de gewenste stad, gekozen avatar, introduceerde bijnaam uitgenodigd speler (indien beschikbaar) en herschreven code van de foto. Tot slot moet u bevestigen dat u de gebruikersovereenkomst te accepteren en klik vervolgens op de "Sign in de stad."

Tijdens de registratie, een van de vijf steden selecteren u. Aangeboden steden als Moskou, Londen, New York, Beijing en Tokio. Verschijnen in de geselecteerde stad, als een beginner moet je in een slaapzaal, die u om te leven. En aan het begin van de zak kan geld naar de eerste overleven. Je moet leren en begrijpen wat wat is. Het wordt aanbevolen te beginnen met eenvoudige quests die specifiek zijn ontworpen voor nieuwkomers. Overigens, de baan opgeeft en het vertelt je ook als er iets onduidelijk is.

Min of meer meester, de tweede wat je hoeft te doen - is om een ​​baan te vinden. Noodzakelijk voor het bestaan ​​van een andere bron van inkomsten na de eerste besteding van het geld, vind je jezelf in een impasse. Een personage dat voortdurend moet wat dingen te kopen, eten. Beroep kan kiezen naar uw wens. Dan moet je je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in een professionele zin. Hoeveel uur per dag te werken zal zelf op te lossen. Maar vergeet niet dat de held zeker zal moeten minstens een paar uur slaap, of anders in de race voor rijkdom, het valt op korte afstand van vermoeidheid dat zich ophoopt in de pas met opgebouwde salaris. Na verloop van tijd, zal je genoeg geld om zijn eigen bedrijf te openen op te slaan en niet langer werken voor iemand anders. Het moet zeggen dat in deze richting de gebruiker de keuzevrijheid. Wil opent een fabriek, je wilt - een laboratorium voor onderzoek, willen - winkel voor verwerking middelen of productie-installatie voor de middelen en dus § Om een ​​bedrijf te starten, moet je een vergunning nodig en in staat om het te kopen met hun eigen spaargeld.

Het is duidelijk dat je VirCities zal spelen, richten hun aandacht niet alleen op de werkpunten. Dus je zult in staat zijn, als je wilt bezoeken een speciale bodem en nemen deel aan de gevechten. Het helpt veel om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Het vechtsysteem gaat gevechten met bots en andere spelers (met hun toestemming). Er is een slag in de automatische modus. Succes hangt af van de parameters, die begiftigd is met ofwel een held, evenals de wapen.

Een interessante manier in de gaming wereld is het politieke systeem. Aan het hoofd van staat de stad op. Het is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare bedrijven die gevestigd zijn in de stad, en bieden verschillende wetten, die vervolgens worden besproken tijdens een vergadering van zodanige ernstige mensen als adviseurs. De Raad beslist met een stemming om al dan niet een andere wet missen. Alle inwoners van de stad kunnen deelnemen aan het politieke leven en afzonderlijk beïnvloeden het lot van de stad. Immers, elke maand een stemming, wat resulteerde in maatregelen en gekozen raadsleden. Het zou moeten zeggen dat er geen beperkingen en kan iedere burger lopen. Dus, als er zulk een verlangen, kun je bewegen in de politiek.

Het spel heeft veel verschillende elementen. De gameplay is echt verzadigd en fascinerend! En beter als in plaats van het hebben om te lezen over de kenmerken van het project, bent u op uw eigen ervaring zullen waarderen zijn verdiensten. Geloof me, zult u blij zijn - niet precies tegenover teleurstelling! Goed humeur en veel geluk in al uw inspanningen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more