Favorieten

Virtonomics

Alternatieve namen: Virtonomica

Virtonomics Online - een uniek gratis browser multiplayer online game-formaat, waarvan de uitvoering heeft geen analogen op het internet. In grote lijnen, online game Virtonomics - een grootschalige economische simulator. Binnen dit online spel communiceren en interageren met elkaar miljoenen leden uit de hele wereld.

Doe mee met het spel Virtonomics duurt niet lang en is de enige noodzakelijke voorwaarde om te beginnen met het spelen van het spel Virtonomics online. Om te registreren, moet u beslissen over een virtueel land waar je speelt en voer uw e-mailadres. Eigenlijk, nadat u bij e-mail een kennisgeving dat de registratie Virtonomics is voltooid, kunt u veilig het spel te starten. Door te kiezen voor een land zeer zorgvuldig moeten worden behandeld, omdat het uw virtuele thuis van de gaming wereld zal worden.

Virtonomics online game, het is niet pretentieus de geografische ligging of leeftijd en sociale factoren igrakov en spelen kan iedereen die houdt niet alleen spannend, maar het maakt het spel zet Bashers, hoop.

In grote lijnen, de game client - is de plaats waar omheen draait de hele gameplay. Het is allemaal inheemse bevolking woont en virtuele wereld Virtonomics. Het spel simuleert kwalitatief bepaalde economische processen en handelingen die zich voordoen in het dagelijks leven in de meeste grote bedrijven, en soms zelfs in het staatsapparaat. Gameplay is voorwaardelijk onderverdeeld in verschillende sectoren: handel, industrie, het bankwezen, de wetenschap en de aandelenmarkt. Naast deze industrieën, het spel is beschikbaar een paar anderen, waar je jezelf begint te Virtonomics spelen.

Virtonomics online spel is zo opgebouwd dat je commando zijn bepaalde faciliteiten: winkels, aandelenfondsen, bedrijf of onderneming, een of andere manier deel aan bedrijfsprocessen. Bij uw keuze, kunt u huren werknemers in uw bedrijf, bepalen hun salarissen en ervoor te zorgen dat, voor zover productief en efficiënt zij werken, levering van benodigde grondstoffen te beheren voor uw bedrijf is altijd om winst te produceren. Tot uw beschikking is ook de mogelijkheid om externe financiële beleid te controleren. U kunt zelf bepalen de prijzen van producten vrijgegeven. Virtonomics spelen die bijna nooit moe zich heeft bewezen als een uitstekende economische simulator en een goede theoretische en praktische basis voor degenen die altijd gedroomd om je eigen zaken te doen, maar ook koestert zijn geld te riskeren beginnen om business management studeren. Zichtbaar blij met de mogelijkheid van verkoop van de onderneming aan andere spelers.

Het is gewoon zo gebeurde het dat in de wereld van het bedrijfsleven van de concurrentie gaat nergens heen. Confrontatie op dit gebied gebeurt wijze van keuring van de commodity markt, de goederen verkocht en effecten. Natuurlijk zijn de ontwikkelaars niet gespaard kant en een groot aantal transacties, overeenkomsten en samenwerkingsverbanden zijn een geweldig hulpmiddel voor het ontwikkelen van uw bedrijf sobstvennogoo. Wat is er echt niets te zeggen, werd de nadruk gelegd op de sociale component van het spel niet gemaakt tevergeefs, en het zijn vruchten afgeworpen.

Playtime in Virtonomics herberekend elke nacht en een normale dag de tijd om het hele spel week vliegen. Bijgevolg, elke week in de markten veranderen deze of andere financiële indicatoren, prijzen sprong, aandelenkoersen steevast gaan omhoog of naar beneden vallen dramatisch, magazijnen vol met nieuwe middelen en uw bedrijf brengt je inkomen verdiend. Twee woorden, het leven kookt. Iedere keer nadat deze verandering van bepaalde parameters van uw bedrijf, die vervolgens invloed op de prestaties die worden berekend aan het einde van de volgende wedstrijd van de week kan beïnvloeden.

In principe, de no-brainer dat geld - de belangrijkste valuta en de primaire bron in het spel. Ze kunnen besteden aan de ontwikkeling van bestaande bedrijven, nieuwbouw, productievoorraden en nog veel meer.

Samengevat, moet ik zeggen dat het spelen van online game Virtonomics waard iedereen die een alternatief kantoor slavernij en ziel droomt van zijn eigen zaak ziet. Registreer en koesteren een echte wereld-beroemde bedrijf! De duizelingwekkende wereld van het bedrijfsleven en een hoop geld is voor u klaar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more