Bladwijzers

Lord of the Galaxy

Alternatieve namen: Lord of the Galaxy

Lord of the Galaxy online - multiplayer online strategie spel gratis. Maar het addertje onder het gras al die strategie is niet eenvoudig, maar niet veel - strategisch. Beginnen met het spel Lord of the Galaxy online speel je automatisch kent de eigenaar van de hele planeet, die de locatie voor uw machtige rijk zal zijn, cultiveren en ontwikkeld door u op het pad naar wereldheerschappij. Doe mee met het spel Lord of the Galaxy is zeer eenvoudig. Alles wat nodig is van u op om onmiddellijk te beginnen met online game Lord of the Galaxy - voer de accountnaam, het adres van uw e-mail account en wachtwoord. Eigenlijk een beetje simpele stappen en registratie van The Lord of the Galaxy is voltooid. Springt onmiddellijk in het oog een beetje ontspannen werk e-mail service, maar omdat de brief waarin de account activering onmiddellijk te bereiken. Maar hoop niet verliezen, bent u zeker van hun wachten.

Online game The Lord of the Galaxy wordt uitgevoerd zodat elke speler die zijn eigen planeet loopt, waardoor alles in het werk om ervoor te zorgen dat het zijn vaderland is uitgegroeid tot de meest invloedrijke en kan binnen de melkweg en daarbuiten.

Aan het begin heb je in aandelen is vijf eenheden op kristal en metalen. Dit alles - de middelen die nodig zijn om verschillende mijnen te bouwen. Niveau van je mining structuren die je moet ontwikkelen en voortdurend toezicht op hun kwaliteit van het werk, want net als bij de verbetering van hun conditie in uw magazijnen groeit aanzienlijk geproduceerd verrassend aantal van de middelen. Controleren van de productie, ontwikkelaars moeten bedanken rust op de schouders van uw geautomatiseerde assistenten, zodat zelfs als je offline bent, je mijnen blijven de nodige grondstoffen te werken en in uw spaarpot.

Maar maak je niet ontspannen, want naast je ontwikkelt een enorme hoeveelheid perspectief en grote rijken, en uw buren van tijd tot tijd je niet pripodnosit onaangename verrassingen in de vorm van strooptochten, oorlogen, en andere onaangename dingen te stoppen. Lord of the Galaxy online game waarin je nodig hebt bij de hand bijl te houden.

Zonne-energie - is een van de belangrijkste basis gebouwen uit het hangt af van hoe je energie stroomopwaarts van de mijn zal worden verstrekt. Eigenlijk is de beheersing van de energie geleverd via een speciale indicator die rood wordt zonodig meerdere meer planten bouwen. Indien de gevraagde overschrijdt elektriciteit opgewekt, dan zul je zeker zien op de index. Controle van energie - een belangrijk onderdeel van het spel, omdat het van invloed op hoe snel en nauwkeurig je kunt ontwikkelen.

Bescherming imperium uit het vastleggen van vijandelijke troepen uitgevoerd door een reeks vloot eenheden waarvoor het mogelijk is om een ​​scheepswerf te bouwen. Het typen van de gewenste kollichestvo ruimteschepen kunt u niet alleen weren van de vijand, maar ook om hem te bezoeken met het oog op winst door haar middelen en een kleine sabbotazh.

Laboratory, verkrijgbaar in het spel, in de bouw geeft ons de wetenschappelijke component van de ontwikkeling van je rijk, na de bouw tot uw beschikking zal worden onderzocht tientallen van technologieën die niet een keer zal je helpen, zowel in vredestijd als in oorlogstijd.

Berekening van het spel vindt plaats door middel van donkere materie - vergelijkbaar geld. Met zijn hulp, kunt u elite strijders kopen, het openen van mogelijkheden u nieuwe technologieën of tactische manoeuvres verkennen. Bonus door u of een upgrade ontvangen is afhankelijk van de kosten van het inhuren van een elite-eenheid - Officier en zijn specialisatie. Alleen voor donkere materie kan verschillende clan bonussen kopen of stuur het naar je vrienden. Heer van de Melkweg in de manier om te spelen met vrienden zullen veel interessanter dan solo zijn.

Boven clan component ontwikkelaars pokorpeli serieus genoeg. Eigenlijk, zoals in veel andere games, kun je je alliantie organiseren of word Gelukkig bestaande. Bewijs uitstekende studie van de sociale component van het spel zijn constante updates op het forum gedeelte van de clan spel waar spelers van tijd tot tijd de oorlog verklaren aan elkaar en vendetta's.

Speel Lord of the Galaxy wordt aanbevolen aan iedereen die kwellen eenzijdigheid verschillende games in het fantasy genre. Als je jezelf wilt proberen in de rol van de grote keizer, die valt voor de voeten van de hele planeet - dit spel is voor jou. Registreren en bewijzen aan iedereen dat alleen u - de echte Lord of the Galaxy.

 

Heer van de melkweg online registratie