Favorieten

Tribale oorlog

Alternatieve namen: Tribal Wars

Tribal Wars: Oorlog stammen online - is een browser spel dat je meeneemt naar de middeleeuwen. Speel Tribal Wars is mogelijk zelfs op uw computer op kantoor, omdat de minimale systeemvereisten die nodig zijn om het spel te draaien: het besturingssysteem Windows 98/ME/2000/XP/Vista / Seven Processor Intel Pentium III 800 MHz RAM 256 Mb en 64 videlkarta MB.

Doe mee met het spel Tribal Wars: Oorlog stammen vereist geen extra programma springt en zeer eenvoudig. Join Tribal Wars: Oorlog stammen vraagt ​​om een ​​bijnaam - de specifieke naam van het spel, wachtwoord en e-mailadres. U kunt zich aanmelden bij een van de 18 spel werelden, echter, het onderzoeken van de kenmerken van Tribal Wars: Oorlog stammen online registratie raden ervaren spelers om mee te doen in de populaire wereld alleen als u de kenmerken van het spel grondig te onderzoeken. Catch up met de buren in de ontwikkeling van je nog steeds niet lukt, en het kleine dorp zal niet trekken al in aanbouw imperium. Later kun je spelen in een nieuwe wereld die er zijn en uitgegroeid tot een soeverein heerser. Rekening in een van de werelden is geldig in alle andere werelden, maar in elke wereld u meer dan een account niet kan hebben.

Online spel Tribal Wars: De oorlog begint met de stammen, het geeft je een klein dorp, dat moet eerst een of andere manier mooi worden genoemd (de naam kan in het stadhuis worden gewijzigd) en ontwikkelen. Hiervoor heb je middelen nodig

- Geproduceerd in de zagerij hout,

- Clay Pit geeft klei

- Mine - metaal.

Hoe hoger het gebouw, de meer middelen produceert. Daarom is in de vroege dagen moet je de mijne middelen. Om hebzuchtige buren de vruchten van uw arbeid niet kon nemen, kunnen middelen worden verborgen in een cache capaciteit die afhankelijk is van zijn niveau. Ook rond het dorp kunt u een onneembare muur te bouwen.

Zodra toestaan ​​spel Tribal Wars: Oorlog stammen online, moet u onmiddellijk te produceren troepen. En dan kun je beginnen te beroven kleine of verlaten dorpen, waardoor het aanbod van middelen verhogen en versnellen de ontwikkeling ervan. Als u nog niet noch beroven of te verdedigen, en uw naaste is duidelijk het voorbereiden om oorlog te voeren, kunt u proberen hem een ​​diplomatieke brief te schrijven. Zodra je een beetje sterker bent, kun je beginnen te zoeken naar gelijkgestemde bondgenoten, met wie je je stam te verdedigen en aanvallen ontwikkelen.

Tribal Wars: Tribal Wars online game maakt mooi grafisch overzicht van zijn dorp, en de eigenaren van de premium account, afgezien van de gebruikelijke media kan meer en meer de tijd gedurende welke vulde het magazijn ontvangen, bijvoorbeeld.

Wanneer je speelt het spel Tribal Wars: Oorlog stammen online, dan zul je kunnen kiezen uit 13 soorten eenheden, elke eenheid heeft zijn eigen doel. Zo kan bijvoorbeeld een scout onderzoeken wat er gebeurt bij de buurman en hoeveel van haar middelen, en met de hulp van de edelen kunnen andere dorpen geheel vast te leggen, aan te sluiten op hun bezittingen. Alle andere soldaten hebben ook hun speciale vaardigheden die goed moet worden bestudeerd voordat u begint te vechten.

Speel online spel Tribal Wars: Tribal Wars - is een kans om de leider van zijn stam, of gewoon een ouderling die het recht om nieuwe leden op te nemen in de stam, evenals het schrijven van brieven aan spelers van zijn stam is geworden en voeren de diplomatieke betrekkingen met de buurlanden . Om het online spel Tribal Wars spelen: Oorlog stammen, moeten we niet vergeten dat dit een team spel, dus pak een stam tot zeer belangrijk te proeven. Als je u of een stam zal niet te nemen of dergelijke, kunt u uw stam te creëren. Succes te spelen Tribal Wars: Oorlog stammen kunnen actief betrokken zijn bij de handel - maak handelsovereenkomsten buren en op de markt hun overtollige middelen. Met deze functie kunt u ook hulp resource te sturen naar een vriend of de middelen te verdelen naar hun dorpen.

In Tribal Wars: Oorlog stammen spelen - een unieke kans om de heer klein dorp tot heerser van de wereld te worden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more