Bladwijzers

Stormfall Age of War

Alternatieve namen: Stormfall Age of War

Stormfall Age of War is een browser based MMOG, die verwijst naar een stijl van militair-economische strategieën. In dit spel zul je vechten tegen het kwaad orcs voor wat om de hele planeet te redden.

Stormfall Age of registratie War gepresenteerd in het Russisch, dus moet je geen problemen hebt met betrekking tot de registratie. Om te registreren in het spel War of Thrones moet u de volgende stappen uit te voeren:

 1. Find de officiële website van het spel War of Thrones online.
 2. In de eerste cel die u nodig hebt om je nickname te voeren (uw naam voor het spel, kan worden uitgevonden).
 3. Then uw e-mailadres in te voeren. Maar hij moet in Mail. ru. Als u niet beschikt over een elektronisch kastje op deze e-mail hebt, kunt u zich aanmelden via dit formulier door te klikken op de"Registreren"in de buurt van het gebied waar u uw e-mail opgeven.
 4. Then bevestig uw e-mailadres. Hiervoor is het noodzakelijk om opnieuw in te voeren.
 5. Read de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid, zoals geregistreerd, gaat u automatisch akkoord met hen.
 6. And aan het einde, klik op 'Play. "

Play Stormfall Age of War kunnen alleen geregistreerde gebruikers, die op dit moment een volle achttien jaar. De belangrijkste voorwaarde van het spel is om verbinding met het internet en een webbrowser op (speciaal programma voor toegang tot het Internet) op uw computer.

Stormfall Age of War Je zal spelen, om naar de twee soorten legers weten:

 • Regular Army - dit leger u kan worden gekocht voor goud en vlees.

However, de kenmerken van zowel het Regelmatige Leger en Imperial. In de browser spel Stormfall Age of War online, zijn er vier types van de troepen:

 • Infantry. Belangrijkste doel van deze troepen - het is een aanval. Door infanterie zijn: Undead, Spearman, Archer, Dwarf Paladin.
 • Cavalry. Voor deze troepen de belangrijkste taak - is de bescherming. Dit type omvat: Nomad, Ridder, Barbarian, Grandlord.
 • Magistrates. Hun doel is de bescherming, zoals de Cavalerie, maar ze hebben een speciale magie. Dit type verwijst Golem, Warlock, Demon, Nekroman.
 • Bestiary. Hun belangrijkste doel - is intelligentie. Om wezens Bestiary: The Spy Griffin, Wyvern, Dragon.

Stormfall Age of War Online Je kunt allianties creëren. Dit is nodig, zodat u uw kracht te verhogen. Maar om een ​​alliantie moet je minstens level 30 zijn aan te sluiten. Stormfall Age of War kun je verschillende buildings

doen
 • Fatigue - zij zijn noodzakelijk om middelen te extraheren en opslaan. Deze woning, bron, magazijn, boerderij, enz.
 • Team - deze gebouwen zijn verbonden met het management van het kasteel. Gegevens gebouwen zijn het stadhuis, de kerker, de Privy Council, en so
 • Martial - troepen zijn nodig voor het maken en beheren. Deze gebouwen zijn onder andere barakken, bewaken de brug, en so
 • Safety - zij nodig zijn voor bescherming, maar ook voor decoratie. Beschermende constructies zijn onder andere: muur, toren, poort, etc.

Stormfall Age of War gratis krijgt u de gelegenheid om een ​​duik in de wereld van de militaire strategie te geven.

 

Stormfall Age of War - te registreren en te spelen!