Favorieten

War of Empires

Alternatieve namen: War of Empires

War of Empires online - is een gratis online browser game, die veel fans al heeft opgedaan. War of Empires Online game heeft geweldige graphics en interessante plot. Dit spel biedt je je eigen imperium op te bouwen, de uitgaven van hun beschaving door een veel oorlogen om de wereldheerschappij! War of Empires online spel beschikbaar op elke browser en vereist geen installatie van de game client nodig.

Om het spel in te voeren vereist registratie War Empires: kies op de hoofdpagina game server (Gladiator, Liu Bay, Megion Ankela, en binnenkort zal openen een andere - Vallat), vervolgens klikken op de knop "Registreer", In het geopende venster voer uw e-mail, voer uw wachtwoord in en druk op "Play". Voordat u een nieuwe pagina waar je de race van Rome, China, Perzië en Egypte kiezen openen. Na een wedstrijd selecteren, de volgende pagina, kies je eigen foto, geslacht, naam van uw van de held en de naam van de stad, en de locatie op de wereldkaart voor uw stad. Klik op "Login om het spel" en dat is Register in het spel War of Empires eindigt.

Elke held heeft Skills zijn speciale vaardigheden die worden gebruikt in gevecht. Vsego16 vermogen en kan worden onderverdeeld in vier hoofdgroepen: Vermogen (het verhoogt de aanval snelheid en schade), Leiderschap (het verhoogt het aantal troepen), Agility (het heeft een impact op de bescherming en het leven) en geest (het verhoogt sterkte en schade). Al deze vaardigheden kan worden gepompt met behulp van de passes niveaus, kleding en diverse elixers.

Dingen die je nodig hebt voor het spel je kunt krijgen voor de missie, voor de overwinning in Den en medailles verkregen in de Arena. In het spel zijn er middelen zoals ertsen en edelstenen, waarmee u kunt uw zaken te verbeteren.

Game War of Empires online spel heeft drie hoofdlocaties: Uw stad, spelwereld en het District. Elke locatie heeft zijn eigen kenmerken ...

Game War of Empires razvinut hulp of verbeteren strategisch denken, wat handig is in het echte leven.

Wil je het spel War of Empires Online spelen in uw stad, waar u een reeks verplichte training missies uit te voeren zodat u snel in staat zijn om alle aspecten van het spel te begrijpen. Tijdens de training, is het raadzaam om de aanwijzingen te volgen. In de toekomst, het voltooien van de missies kun je de nodige middelen of sommige bonussen te verwerven.

Alle quests in het spel zijn onderverdeeld in eenvoudige en dagelijkse ontwikkeling. Bij het kiezen van een baan, wordt u begeleid door de inhoud ervan, aangezien elke missie heeft zijn eigen beschrijving, doel, richtsnoeren voor de toepassing en, natuurlijk, de beloning!

Speel online game War of Empires heb je niet alleen religie leiden door economische indicatoren, maar ook, en militaire macht, zoals ze ook van invloed op de verdere ontwikkeling.

Het spel heeft vijf tijdperken dat je de loop van het spel kan veranderen. Dit: Wild tijdperk donkere eeuwen feodalisme, Middeleeuwse en Rijk.

Wild tijdperk - tijdperk begint met dit spel, dat u uw eerste gebouwen kunt bouwen;

Shadow tijdperk - in dit tijdperk, kunt u een markt op te bouwen, het heiligdom, tempels, schieten, Defensiestaf, poort en omheining, en zelfs het inhuren van boogschutters

Feodalisme - in deze tijd, je kunt een stadhuis te bouwen, een stabiele, eerlijke, en ook huren ruiters

Middeleeuwen - in deze tijd, je kunt bouwen een school helden, Arsenal, het huren van een ballista en trebuchets (dit zijn oorlogsmachines)

Duitse Rijk - in dit tijdperk, kunt u een fort te bouwen, evenals het huren van speciale troepen.

Vooruitgang in elk nieuw tijdperk is moeilijker dan de vorige.

Speel War of Empires is mogelijk met behulp van de veiling, die u toelaat om te kopen en verkopen een verscheidenheid van artefacten, vaardigheden en alle andere spelers.

In de War of Empires kan spelen, vechten in PvP-gevechten met andere spelers. Hier zijn een paar opties voor de strijd: Attack (u kunt de inbeslagname van buitenlandse kampen doen), Robbery (u kunt de diefstal van middelen en goud van andere spelers) en Intercept (hier kun je de helden van andere spelers op de wereldkaart te vangen). Naast deze PvP-gevechten, kunt u nog steeds vechten met de monsters.

Het spel heeft meer Chat, Mail, Forum, en Loterij. En dit is niet de limiet. ... Als u meer wilt weten over het spel War of Empires registratie zal openen voordat u het gordijn alle mogelijkheden van dit spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more