Bladwijzers

Warriors en Mages

Alternatieve namen: Warriors en Mages

Warriors en Mages Online - browser-based online role-playing game, gratis, die thematisch kan worden toegeschreven aan de zeer populair tegenwoordig fantasy genre. Online game Warriors en Mages is shareware, wat betekent dat voor niet-game geld kun je zogenaamde premium account, die bepaalde bonussen biedt kopen. De makers van dit spel project is er trots op hun product bel een van de snelst groeiende gaming community, die voortdurend wordt bijgewerkt en is gevuld met een verscheidenheid aan bonussen en goodies voor zowel ervaren en hebben de gevechten spelers en beginners verweerd, alleen om de ontwikkeling van de game wereld beginnen. Juist vanwege deze Warriors en Mages online spel dat de wens van iedereen die heeft besloten om zelf uit te proberen in de spelwereld gevuld met een verscheidenheid van verbazingwekkende mysteries en raadsels hebben.

Doe mee met het spel Warriors en Mages - het proces is niet tijdrovend. Het enige wat u hoeft te doen om te beginnen met het spelen van het spel Warriors en Mages online - voer accountnaam, je e-mailadres en wachtwoord. Eigenlijk, zal deze registratie Warriors en Mages worden ingevuld en u kunt beginnen met het spelen van het spel online Warriors en Mages. Eerst echter, om uw e-mail moet melding dat uw account is geactiveerd gekomen.

Game Warriors en Mages online geïmplementeerd, zodat je schouders rust de controle van een individueel spel karakter, verbetering en ontwikkeling van die van jou afhankelijk. In grote lijnen, je doel in het spel - de ontwikkeling van bepaalde vaardigheden van je personage, deelnemen aan toernooien, felle gevechten, en zelfs een politieke of diplomatieke werk.

Na elke felle strijd zul je nodig hebben om hun gezondheid te zetten. Het kan worden gedaan zal worden in het ziekenhuis. Een reparatie van wapens of apparatuur nodig is de meeste. Het vechtsysteem in het spel, zoals gebruikelijk is geworden in vele soortgelijke spellen - stap voor stap. Jij gaat eerst, en dan je tegenstander. Vecht je de kans als normale spelers, en met NPC - monsters. In principe is elk karakter een persoonlijke mogelijkheden en eigenschappen al bekend zijn en geheel nieuw: manna, gezondheid, charisma, geloof, magie, vermoeidheid, magische weerstand, en het lichaam concentratie. Van wat op dit moment, je karakter niveau is direct afhankelijk van hoe vrij voelt u zich in het spel. Ervaring waarmee je karakter zal evolueren, kan je verdienen in campagnes en veldslagen. Elk niveau verhoging brengt u een bepaalde hoeveelheid punten piggy ontwikkeling.

Beginners beginnen spelen op de nul-niveau en in vijf zij de mogelijkheid bestuderen van magische spreuken, tien open toegang tot behandeling en herstel in de strijd om het niveau beschikbaar Arcane bloed pyatnidtsatomu geopend. Nou twintigste hetzelfde niveau is een overgang in de opleiding van alle geheimen van de goden.

Opgemerkt moet worden dat vergelijkbare systemen reeds hun vertrouwen en bewezen voordeel hebben opgedaan in vele andere formaten in de meeste moderne online games. De economische component van het spel zo goed geïmplementeerd op het juiste niveau, wat niet geldt voor vele van haar collega Igroprom.

Game valuta in het spel nodig hebt om diverse goederen, zoals apparatuur, wapens en andere benodigdheden te kopen. Voorlopig kan worden onderverdeeld in drie typen: goud, zilver en koper. De munt is een maatstaf voor de waarde van bepaalde goederen die u koopt in de winkel. Eigenlijk, aangenaam blij dat het winnen in hevige gevechten als prijs krijg je niet alleen een verscheidenheid aan wapens en apparatuur, maar ook financieel de moeite waard. De grootte wordt bepaald door hoeveel schade je tijdens een gevecht hebben veroorzaakt in het bedrag van je tegenstander.

Veel verschillende online werelden gamers hebben doorstaan ​​zeggen dat ze begonnen te spelen in de Warriors en Mages, na een tijdje je begint te wennen aan en echt zijn ervan overtuigd dat er ergens in een parallel universum is er een magische wereld, zij het buiten beperkt controleren, maar nog steeds enorm, mysterieus en fascinerend. En als je niet vreemd aan de geest van avontuur, maar in hart en nieren bent u nog steeds dezelfde ongeneeslijke romantische ridder, dan is dit spel is voor jou.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more