Bladwijzers

Vergelding

Alternatieve namen: Veng

Retribution Online - gratis multiplayer online browser-RPG, onderscheidt zich onder andere gaming producten transportband. Het verwijst naar het kamp van de browser MMORPG, is momenteel een van de vele numerieke en het ontwikkelen van de snelste. En, blijkbaar, hoe om te gaan met zo'n enorme concurrentie en stevig vast te houden een niche markt? Maar online game Retribution - een lichtend voorbeeld van wat wordt genoemd "werken voor gamers." Het is niet in de schoonheid en entertainment foto's van wat er gebeurt op het scherm en in het belangrijkste aspect - vrijheid van handelen is voltooid, als je alles zo te regelen dat u kunt direct alles wat er gebeurt in de game wereld om invloed je.

Doe mee met het spel Retribution eenvoudig en neemt niet veel van uw tijd in beslag nemen. Alles wat je nodig hebt om - u uw account naam, e-mailadres en wachtwoord bezpasnosti voeren. Dan, in uw e-mail, ontvangt u een brief met de melding dat uw account wordt bevestigd krijgen. Eigenlijk, zal deze registratie worden afgerond Retribution en kunt u veilig het spel Gere Retribution start online.

Het eerste wat opvalt in dit spel - het is een enorm scala aan opties, die wordt geïnvesteerd in de handen van de ontwikkelaars gamer. Het doet een heleboel verschillende functies kunt u uw personage online game Retribution voeren en onderscheidt zich onder andere role-playing games waarin de speler functionaliteit is vrij beperkt. Universum waarin de zich ontvouwende gebeurtenissen van het spel is groot en divers in het landschap en "vullen". Maar het is interessant dat eerder decoratieve elementen, zoals bergen en bossen waren gewoon grote achtergrond, het is nu vol game-elementen en ze kunnen worden gebruikt, extraheren middelen van hen of het produceren van verschillende items. Dus haast je niet rond een boom of een stapel stenen te krijgen, staande op locatie, en een betere voorraad op hulpmiddelen en het verkrijgen van een beetje van de middelen, zullen ze nuttig zijn voor jou.

Zo is het ook met de economische uitdagingen. In de bossen kunt u altijd de juiste kruiden voor een verscheidenheid aan drankjes en elixers, en als je plotseling voelde honger - altijd breng uw hengel en vervolgens op elk dichtstbijzijnde reservoir, kunt u altijd vis en veel kloof te vangen. Ontwikkelaars erkennen dat zo'n overvloed aan gemakkelijk toegankelijk voor de interactie van objecten verwart heel vaak mensen en schrikt nieuwkomers, maar ze ons verzekeren dat als je een paar dagen door te brengen en te begrijpen wat er gebeurt, dan is een enorme reeks van functies die voor u zal worden geopend, gewoon het hoofd zal draaien. Speel het spel online Retribution zal interessant zijn om mensen die moe zijn van stereotiep genrestukken MMORPG, omdat de taak voor ontwikkelaars om uit de buurt van het cliche te krijgen was een prioriteit en votpochemu.

Retribution Online game in zijn hele universum beschutte vier races in het spel als: Orcs, Undead, Elfen en Mensen. En hier wachten we op de eerste verrassing. Het kiezen van een ras van orcs u zult aangenaam verrast zijn dat ze - positieve personages in de geschiedenis van de game wereld, en hun eeuwige antagonisten oren elfen - negatief. En ondanks alles wat er gebeurt, is het niet voorkomen dat de twee facties om mee te krijgen in een militair bondgenootschap.
Mensen in dit spel is geïmplementeerd als de edele heren leger tijd. In samenwerking met hen is undead - dood elfen. In het verhaal van het spel dat ze - edel en meedogenloos orakels, niet zijn godin verraden, zelfs op straffe van de dood. Markups, de plot van het spel verdient een aparte review, maar een beetje meer over het kan worden gevonden in een speciaal spel encyclopedie, gelegen op de site van het spel.

Dus in het algemeen, kunnen we veilig samen te vatten dat je speelt Retribution is niet alleen prettig, maar ook interessant. Natuurlijk, het is moeilijk om te doen zonder bepaalde nadelen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more