Favorieten

Behind Enemy Lines 2

Alternatieve namen: Behind Enemy Lines 2

Behind Enemy Lines 2 - een computerspel in het genre van strategische ekshen. Maar hoe fans van het spel te vertellen - het is niet alleen een strategie, er is een vechter. Het spel wordt ontwikkeld door een klein Oekraïens Beste manier . Dit is het tweede deel van een serie van games in de achterzijde van de vijand. Behind Enemy Lines 2 spel waarin het mogelijk is om het verloop van de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog te veranderen. Natuurlijk alleen in het spel. Net in de sfeer van het spel voel je je kracht in historische gebeurtenissen - zijn betrokken bij de oorlog.

In het begin, voordat wordt overgegaan tot het bloedbad, raden wij u aan het spel van nutria lezen op basis van dit onderzoek en lees de gescande Behind Enemy Lines 2 video's. Maar dan kun je de site bezoekt en download Behind Enemy Lines 2. En ga snel in de loop van wat hier gebeurt.

Behind Enemy Lines 2 Speel wakker een van de weinige officieren van het leger, dat is gewoon hoe het leger van de strijdende partijen - u kiest. Het spel heeft drie belangrijke gevechten campagne gepresenteerd door bepaalde staten:

  • Campagne Duitsland;
  • Campagne USSR
  • Anglo-Amerikaanse campagne.

Campagne in Duitsland - de belangrijkste tegenstanders van de Sovjettroepen. Heeft tien missies, waarvan er drie trainingen en de laatste opent alleen wanneer alle vorige passage.

Campagne USSR - de belangrijkste vijanden van de Duitse campagne. Ook bestaat uit zeven missies, plus drie opleidingen. En de laatste - de moeilijkste.

Anglo-Amerikaanse campagne - een campagne bondgenoten. De combinatie van de twee staten die het zelfde aantal missies.

Het blijkt dat Behind Enemy Lines 2 missies vertegenwoordigd in gelijke aantallen.

Het spel Behind Enemy Lines 2 heeft een enorme selectie van wapens. Machines, machine geweren, kanonnen, tanks, raketwerpers, jeeps en meer: ​​dat zou de vijand die je Courtesy of vernietigen.

Verschillende soorten van dit alles, in grote hoeveelheden.

U in de rol van begeleiding en denk niet dat hier je spelen voor een duidelijke definitie en stijl. Nee. U kiest het, of zelfs zelf creëren. En alles ligt in jouw handen. Terwijl elk van de mannen heeft zijn inventaris. En op elk moment kan hun wapens vervangen.

Vertegenwoordigt alle mogelijke soorten van krachten, zoals pijlen, mitrailleurs, kanonniers, officieren, sluipschutters, vlammenwerper, anti-troepen en andere eenheden.

Je niet alleen Vecht met een computer, als de vijand, evenals netwerk met anderen in hetzelfde karakter als jij.

Game Behind Enemy Lines II heeft een vrij goede kwaliteit graphics, met geweldige physics dat het spel scrip grootste meesterwerk in zijn genre maakt. Geluid is ook een succesvolle toevoeging aan deze compleet beeld van perfectie. En natuurlijk, de gameplay is op een hoog niveau. Er is zelfs als een echte schade optreedt en onder reële omstandigheden.

In het algemeen heb je gerealiseerd dat het spel te spelen Behind Enemy Lines 2 plezier zelf. Maar het proberen waard op hun complexiteit huid gameplay en beseffen nogmaals hoe moeilijk het was om onze grootvaders en overgrootvaders om hun vaderland te verdedigen. Naam van het spel is onmiddellijk openbaart ons de essentie van het spel.

Vergeet niet om collega's uit te nodigen voor een volledige ervaring. Grote overwinningen en veel geluk voor jou!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more