Bladwijzers

The Walking Dead: The Road to Survival

Alternatieve namen: The Walking Dead: Road to Survival

The Walking Dead: The Road to Survival - Men is geen krijger in het veld, vooral niet in de post-apocalyps

Game The Walking Dead: The Road to Survival - een rollenspel van de studio Scopely, gemaakt op basis van de gelijknamige serie. Hier ontmoet je personages waar je al lang van houdt en neem je direct deel aan je favoriete filmscènes. Je zult een ideale groep overlevenden moeten samenstellen en vluchten met ze, met de ontwikkeling van de stad en de gemeenschap bezig zijn, haar beschermen.

Begin van het spel, eerste invoer

Bij de eerste ingang ga je samen met Rick en Maggie de strijd aan. Je was omringd door twee wandelende mannen, om aan te vallen, selecteer eerst wie en klik vervolgens op wie zal aanvallen. Wanneer je schade aanricht of oploopt, is de adrenaline-rushbar van het personage gevuld. Als de balk vol is, kun je een krachtige aanval gebruiken. Verschillende jagers hebben hun eigen unieke getijden, wat hun bepalende kenmerk is.

De tweede strijd zal al tegen de Heiland zijn, het zal moeilijker zijn om ermee om te gaan dan met zombies. In deze strijd leer je over de klassen van helden:

  • sterk
  • snel
  • waakzaam
  • wonen

Een waakzame heeft een voordeel tegen een sterke, een sterke versus een snelle, een snelle versus een vasthoudend, een vasthoudend versus een waarschuwing. Pijlen worden weergegeven naast personages die de geselecteerde vijand extra schade toebrengen. Merk op dat de sterke en snelle melee-karakters zijn, maar de waakzame en blijvende karakters zijn afstands-karakters.

Je tweede gevecht is gewonnen. Maar ontspan niet, je wordt omringd door de volgende groep van Verlosser, geleid door Nigan. En net als in de serie verliest Rick veel goede vrienden. Direct daarna duurt de game The Walking Dead: The Road to Survival twee jaar geleden, toen een groep overlevenden arriveerde bij de poorten van de stad Woodbury. Je wordt geaccepteerd in de gemeenschap, maar in ruil daarvoor gevraagd om hulp en ondersteuning bij de ontwikkeling van de stad. Nu moet je vechten voor deze stad en haar inwoners. Om alles te doen voor zijn ontwikkeling en bescherming. Je eerste taak is een reis naar Home March. Maar eerst moet je een nieuwe overlevende inschakelen om je team te voltooien. Houd er rekening mee dat een team maximaal 5 jagers kan hebben, die jij en het zesde speciale personage zullen kiezen. Je hebt geen invloed op zijn keuze, hij zal je vergezellen in bepaalde missies en bonussen toevoegen aan het hele team.

De strijd is verdeeld in golven, in totaal kunnen er maximaal drie zijn. In elk van de golven moet je wandelende of levende tegenstanders doden. Combineer de klassen van je jagers met de klassen van tegenstanders om hoge schade toe te brengen. De vulling van de getijdenschaal blijft behouden van golf tot golf. Als u het in de eerste fasen niet hebt uitgegeven, kunt u het in een geschiktere situatie gebruiken.

Stadsbeheer

Je kunt constructies bouwen en verbeteren die je zullen helpen overleven in de strijd met wandelaars en andere mensen. Op productiepunten worden grondstoffen gebruikt om de stad te bouwen en te verbeteren. Verbeter ze om de productiviteit te verhogen. Grondstoffen moeten worden opgeslagen in een grondstoffenmagazijn. Als u het niveau verhoogt, verhoogt u de capaciteit. Grondstoffen worden op hun beurt gebruikt om huizen te bouwen waar overlevenden wonen. Het hoofdgebouw is het stadhuis, alle bedrijvigheid van de stad is hier geconcentreerd. Hoe hoger het niveau van het stadhuis, hoe meer je gebouwen kunt bouwen en hoe hoger je gezondheid zal zijn in de factieoorlogen. Een belangrijke werkplaats is waar dingen en apparatuur worden gemaakt en verbeterd. Het oefenterrein zal het niveau van overlevenden verhogen en verbeteren. Bij elk nieuw niveau openen de stadhuizen nieuwe, unieke gebouwen.

Download The Walking Dead: The road to survival op de computer, je kunt de emulator android Bluestacks gebruiken. Hiermee kunt u alle Android-games of -programma's op uw computer uitvoeren. Om dit te doen, moet u het eerst downloaden en installeren en pas daarna het spel zelf installeren.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more