Bladwijzers

War2149

Alternatieve namen: War2149

Igra War2149: New Space Odyssey. Elk team is direct beschikbaar en moet nog proberen te verdwalen in het brede menu. En hoe hoger de prestatie, hoe groter uw succes in de ontwikkelde casus. Maar de schoonheid van deze producten is iemand die iedereen zijn eigen universum kan bouwen, door de ontwikkeling en verovering gaat, maar een heel ander ding om bovenaan te blijven, om angst en respect voor buren in te blazen. Deelnemen aan de alliantie zal helpen om te overleven in een nieuwe wereld want jij is een militaire en economische ondersteuning, wederzijds voordeel en banen. Een vriendelijke schouder dichtbij, veel gemakkelijker om een ​​vloot te maken en te ontwikkelen, het gebied te verkennen, kracht te krijgen in de veroverde planeten. Je zou schepen van elke omvang moeten bevechten, defensieve, militaire basissen, verschillende productie gebouwd.

 • Shahtery geeft er de voorkeur aan vooruitgang te boeken bij de productie van hulpbronnen en de ontwikkeling van technologie om de geallieerden te helpen. Om het te krijgen, gebruikt u verkenningssondes en als het in hun handen gaat om waardevolle gegevens, delen ze deze met bondgenoten of verkopen ze aan geïnteresseerde partijen.
 • De vloot moet uit schepen van alle groottes bestaan ​​om verschillende handelingen en taken uit te kunnen voeren. De meeste zijn kleine en behendige shuttles die nuttig zijn voor de verkenning en ter plaatse, goed gerichte klap op de meest kwetsbare plek. Voor snelle manipulatie zullen nuttige jagers en tanks met sterk pantser de achterkant beschermen. Toegang tot deze en andere rijkdommen War2149 open registratie, die je in een bewoner van de melkweg verandert.

  Igrovaya-kenmerken.

  iPlayer War2149 geeft je het plezier van de actie dankzij de bijna onmiddellijke ontwikkeling van alle componenten van het spel - krijgskunsten, constructie, economie.

  • Bystroe constructie zdaniy
  • Uskorenny growth tehnologiy
  • Sozdanie-allianties en word lid van chuzhie
  • Naraschivanie militaire moschi
  • Manevrennye space korabli
  • Dostupnost inhuren van buitenaardse troepen ras
  • Stremitelny economische groei of extra gevechtsvermogens door de aankoop van artefaktov

  Bovendien kunnen spelers meer dan 25 verschillende technologie en 58 nuttige talenten besturen, terwijl ze tegelijkertijd het niveau van haar militaire eenheden verhogen.

   

  War2149 - ruimtestrategie in uw browser!