Bladwijzers

Warhammer 40,000: Dawn of War

Alternatieve namen: Warhammer 40,000: Dawn of War

Warhammer 40,000: Dawn of War - computer strategie spel in real time. Spel Warhammer 40,000: Dawn of War impliceert een duidelijke gerichte tactisch denken. Game-ontwikkelaars, het bedrijf Relic Entertainment, als basis genomen raad wargame Warhammer 40,000. Werden ook vrijgegeven drie delen dus interessante toevoeging aan het verhaal: Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm.

In het internet heeft Warhammer 40,000: Dawn of War video en screenshots, naast de evaluatie, die een goede basis voor kennismaking met de gameplay geeft. Als u niet een fan van de serie van deze games. Na het lezen, kunt u opschieten en bezoek de site en download de Warhammer 40,000: Dawn of War.

Game Warhammer 40k Dawn of War neemt je mee in de fantasie wereld van Warhammer 40,000, dat is op de planeet Tartarus. Je held - een van de mariniers, marine in verband met ras.

In het algemeen zijn er zulke races:

• Space Marines;

• Orcs;

• Chaos;

• Eldar.

Space Marines - zijn vertegenwoordigers van genetisch superieure mensen die werden geschapen naar het beeld van de 'zonen' van de keizer zelf. Dit is de meest krachtige strijders.

Orcs - barbaren die er omwille van de gevechten. Gepresenteerd in de vorm van enorme groene huid zonderlingen. Onder leiding van hun chef Orkamungus.

Chaos - die verraders en trok Space Marines die zich onder de slechte invloed van de Chaos Goden gevonden. Maar in een spel genaamd Alpha Legion.

Eldar - vertegenwoordigers van de oudste race. Hun technologieën zijn beter dan anderen.

Oorspronkelijk was het spel Warhammer 40,000: Dawn of War Je speelt tegen de Orc race, maar later zul je beseffen dat het niet het ergste van je vijanden. Chaos Space Marines, omdat vertegenwoordigers - zijn de echte vijanden.

De hele plot van het spel zit vol met ingewikkelde en plavnoperetekayuschih conflicten tussen rassen spel.

Gedurende de gameplay je middelen te verzamelen voor het bouwen van uw database, en ook voor de ontwikkeling van de technologie. Middelen voor het verkrijgen van je pak en eigen controlepunten. Ze zijn een constante bron van middelen. Maar we moeten volgen dat de productiesnelheid niet zou vallen.

Sinds versie speelde - net een leger te sturen in de strijd - kan veroorzaken, is het noodzakelijk om de individuele kenmerken van elk karakter van je leger zorgvuldig te controleren. Het is ook mogelijk om je leger nieuwe spelers aan te vullen recht in de strijd. Dat is gewoon het aantal troepen en materieel in het algemeen beperkt is.

Het spel heeft ontvangen de beste beoordelingen, zoals in buitenlandse en Russische journalisten.

Grafische kwaliteit van het spel Warhammer 40,000: Dawn of War vertegenwoordigd op een hoog niveau. Het beeld heeft een duidelijke en heldere objecten. In het algemeen zijn er voldoende realistisch beeld.

Met muzikale begeleiding is ook geen probleem, want het selecteert geschikte muziek, een bepaalde entourage handhaven.

Spel Warhammer 40,000: Dawn of War in single mode. Misschien spelen met vrienden in het team niet lukt, maar we raden dit spannende spel is het proberen waard.

 

Warhammer 40,000: Dawn of War