Bladwijzers

Oorlog van de Vikingen

Alternatieve namen: Oorlog van de Vikingen

Game Oorlog van de Vikingen werd ontwikkeld door de makers van het bekende computerspel War of the Roses. In dit spel zul je een duik in de wereld van de middeleeuwse gevechten.

In het browser spel Oorlog van de registratie Vikingen wordt gedaan in een paar seconden. Om zich te registreren in het spel War of the Vikings moet u het volgende doen:

1) Stuur uw e-mailadres.

2) Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord.

Voordat u begint met het spelen van het spel War of the Vikings moet u kiezen voor een van de strijdende partijen:

1) Vikingen - ze zijn vet en zeer reëel indringers.

2) Saksen - dappere klasse, dat is niet de beste verdediging.

Elke klasse is onderverdeeld in subklassen:

1) Warrior - heeft een medium armor, zwaard, schild en bijl gooien. Het behoort tot de middenklasse.

2) Huscarl ( zware klasse) - zijn forte - it verdediging aanval aanbiedingen tweehandige bijl. In dit geval neemt de tegenstander zware schade op.

3) Scout (lichte klasse) - is een echte vechter die een boog om de vijanden te schieten gebruikt, en maakt gebruik van een bijl in de hand tot hand te bestrijden.

In de online game War of the Vikings spelen kostyumizatsiey Je kunt je karakter, evenals zijn vermogen om voortdurend te ontwikkelen doen.

U zult het diepste gevechtssysteem en wereld leeftijden 9-10 zijn.

Bij gevechten in het spel War of the Vikings online kan deelnemen ongeveer 64 spelers.

Elk melee wapen wordt ook gebruikt tijdens speciale aanvallen, die grote schade veroorzaken.

Er zijn 2 spelmodi, die elk kunnen spelen tot 64 spelers.

Arena game mode is een van de spelmodi, de speler kan worden aangevallen gevallen verdere tegenstander. Ook in deze modus kun je een teamgenoot te doen herleven.

TDM - dit is een game-modus waarin de speler kan nieuw leven worden ingeblazen, maar elke dood invloed op het volledige bedrag van uw punten.

Technische eisen die gelden voor het spel kan worden veranderd. Op dit moment zijn de volgende eisen:

1. Dual Core 2. 4GHz - processor.

2. 4 GB - RAM.

3. 100 Mbit / s - het internet.

Uniciteit van het spel wordt weergegeven in de volgende:

1. Agressief gevechtservaring. Actief naar slagvelden die alleen eindigt met de dood tegenstanders.

2. Ofwel Viking. Hier kunt u uw eigen bepalen archetype met constante profielen en diep instelling die [ _19_] stelt vorm geven aan hun eigen Viking of Saksen, evenals de stijl van spelen kiezen alles van armor stijl , wapenkunde, schild beelden, baarden, pantser, wapens en voordelen.

Belangrijkste kenmerken:

1. Historisch geïnspireerde setting.

2. Mogelijkheid om de klas te selecteren.

3. Diep gevechtssysteem. Claim overwinning door het beheersen, kennis, het blokkeren, fraude, evenals een breed scala van speciale technieken om zijn speelstijl te verbeteren.

Log in unieke en spannende spel met middeleeuwse gebeurtenissen War of the Vikings gratis. Nodig uw vrienden en familie en geniet van zijn spel samen.

Speel, win, hun doelen te bereiken met de online game oorlog van de Vikingen! Veel succes in deze ongelooflijke gebeurtenissen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more