Bladwijzers

War of Titans

Alternatieve namen: War of Titans

In dat geval, als je geen aandacht van het publiek te verwaarlozen, het liefst in de schijnwerpers, maar nog steeds niet vies van hun vuisten, de War of the Titans spel gemaakt voor u persoonlijk zwaaien. Het spel zal je dragen ver van ons op vele eeuwen van de Romeinse tijd en de gladiatorengevechten.

Ten tijde van het Romeinse Rijk, evenals elke andere beschaving, veeleisende brood en spelen, de arena ging uit twee krachtige krijger en hun vermogen de eerste te zijn hebben bewezen. Dit is wat biedt spel War of Titans. Er is geen tweede. Er is slechts de eerste en verliezers. Maar we moeten leren om op te staan, zelfs na de nederlaag en verder gaan, de kracht vinden om opnieuw en opnieuw te vechten met zijn rivaal en niet bang om opnieuw te worden opgesloten zijn. Angst - het is een mislukking.

War of Titans online game zet een zeer uitdagend, maar haalbaar doel. Het is elk van de virtuele speler gevechtsvliegtuig maken. Op zijn beurt moet de speler je personage te brengen tot een niveau dat maar een ding betekenen - een perfecte beheersing van de gladiator.

In de War of Titans online-inschrijving wordt veroorzaakt u problemen. Hier moeten we, zoals altijd, bieden de login. Dit is de naam waarmee u het spel in te voeren. Geef vervolgens het wachtwoord in en selecteer een van de voorgestelde continenten. Elk van deze servers in verschillende delen van de wereld. Kies degene die je past. Dan moet u uw geboortedatum in te voeren om te kunnen de leeftijd van de speler te bepalen en te accepteren het spel. Na registratie kunt u kiezen voor een personage gladiator die de arena zullen betreden voor gevecht. Eigenlijk is de keuze die je hebt is klein, als voor de game-ontwikkelaars moeten overwegen slechts vier helden. Zij geschikt tijdperk Grieks-Romeinse namen. Elk van hen is uniek in zijn soort, in feite begiftigd met bijzondere kwaliteiten. Maar in het spel zul je in staat om uw huisdier te corrigeren, ontwikkelen sommige kwaliteit of iets nieuws te leren.

Start het online spel War of Titans gebruikers spelen met ervaring adviseren een training quests. Hier zult u in staat zijn om de techniek van de strijd en de essentie van het spel onder de knie. Je held podnapryazhet hun virtuele spieren, en u - en uw vingers opgewarmd poupravlyat met de muis of het toetsenbord. En na de training sessies - van harte welkom om de echte bloedbad!

In de War of Titans moet spelen in de eerste plaats voor diegenen die willen de echte drive en passie die het leuk vindt om te vechten in de strijd en kan niet tegen het leven zonder avontuur voelen. Hier hebben we te leren hanteren en bijl en zwaard, omdat we verwachten van de tegenstander niet ontfermen. Gladiators worden geschat op een verhouding van categorie├źn, zoals kracht en uithoudingsvermogen, behendigheid en snelheid zeker bewegingen. Het zijn deze vier specifieke principes het hele spel ten grondslag liggen. Elk van de beste gladiatoren in iemand. Tegelijkertijd stoort niemand hem weten om nieuwe categorie├źn te ontdekken.

Onder de gladiatoren gaan hun valuta. Whispering rekeningen hier vervangt de gouden, zilveren en glazen. Gemakkelijkste, zoals je zelf al hebt geraden, krijgt zilver. Met goud en kostbare punten zal het moeilijker zijn, want voor hen is het mogelijk jackpot. Het is zo de moeite waard dat ontvangt maandelijks winnaar vecht voor het leven, zoals ze zeggen, en de dood. Een keer per maand in de arena convergeren twee gladiatoren, en op het spel - de jackpot. Uitkomst van de strijd hangt af van welke vaardigheden voordeliger in dit scenario zal zijn.

Met de Dodgers zeer korte metten met stoer, maar met de sterke kunnen "opschieten" iemand die grotere snelheid heeft. Hoewel hier ontleed kan nauwelijks worden voorspeld. Een staaf, bijl, zwaard of iets anders - By the way, kan elk personage een speciaal type wapen te bezitten. Typisch, worden de spelers proberen om de vaardigheid van de ene soort in plaats van te raken zwaaien en missen alles wat komt bij de hand te beheersen. Maar u kunt uw speciale strategie hebben, dus ik zal niet plannen op voorhand. Kortom, het spel is zeer interessant en spannend, zodat de vertraging van de start van het beter niet. Gladiatorenwedstrijden in het oude Rome waren razend populair. Het zou komen om de drukte te zien, de arena is net als onze stadions vol waren aan het laatste dorp. In de huidige wereld van gladiatoren gevechten zijn niet minder interessant. Afgesteld dat nu kunt u niet alleen het zien van de luisterpositie, maar ook om deel te nemen aan het gewoon in een stoel zit en geen last van blessures en wonden.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more