Bladwijzers

Schering

Alternatieve namen: Schering

Systeemvereisten:

Processor: Core 2 Duo / Athlon X2 2 GHz

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Disk Space: 1. 9 GB

Warp - een computerspel dat de beste aspecten van de klassieke arcade puzzel en stealth actie games combineert. Warp spel geeft ons de mogelijkheid om niet te voelen in de vertrouwde rol van redder van de planeet van de buitenaardse dreiging, maar eerder om te proberen op de huid van de vreemdeling uit een andere wereld. Speel Warp zal moeten ontsnappen aan de agressors, zoals hier, waar mensen al uit te voeren. Verschrikkelijk en verraderlijke Homo Sapiens zijn uit op de rustige ruimte reiziger vast te leggen op hem te zetten een verschrikkelijke ervaring. Het spel begint in de kerkers slechts een van de geheime bases gevestigd in de diepten van de oceanen. Lieve en mooie ruimte schepsel genaamd Zero ontsnapt uit het toezicht en probeert de basis, waar het op en onmenselijke experimenten uitgevoerd afschuwelijke experimenten te verlaten, maar de weg van de geheime basis zal niet makkelijk zijn. Warp, geheimzinnig spel gevuld met een heleboel puzzels en gevaarlijke, verraderlijke vijanden die willen schade toebrengen aan alleen de ongelukkige vreemdeling.

Gameplay

Rustig en onschuldig schepsel Zero, de game hoofdpersoon Warp heeft scherpe hoektanden en enorme klauwen, en dus in directe confrontatie met de bewakers en de boze wetenschappers leven op een geheime onderwater basis, te beginnen, hij kan het niet. Warp, een spel waar we te verbergen voor het grootste deel, met behulp afgelegen cubbyholes en verborgen kamers, een aanval op de zelfde vijanden zullen uitsluitend te wijten aan de achterkant en alleen om de vijand en een andere verdoven om dichter bij de begeerde exit uit de database te krijgen. Zero te helpen de vreemde zullen komen zijn buitenaardse vaardigheden, namelijk warp, waardoor hij bliksem teleporteren over korte afstanden. Warp spel zal worden gehouden op een constante beweging rond de basis, waar de vreemdeling is om de muren en gesloten deuren te overwinnen met gemak, het verlaten van hun achtervolgers en al beveiligingssysteem gevoelige plaatsen. Met dezelfde mogelijkheid Zero kan worden verstrekt in de meest ongepaste plaatsen, waar het onwaarschijnlijk iedereen zal trachten, in vaten, laden en zelfs in de woonkamer. Warp kan spelen en heel brutaal, want het zijn binnen een ander object, kan vreedzame buitenaardse kracht van het denken het verspreid aan flarden met een spectaculaire explosie, geen uitzondering en de mensen, die zal worden Zero.

Puzzle

Het spel laat je niet ontspannen voor een minuut en gooit steeds meer taken van niveau naar niveau, waardoor meer en bedenken nieuwe moves, alsmede zeer snel handelen. Secret onderzeeër basis heeft een enorme omvang en het zal een veel interessante plaatsen, waar anders zal moeten gaan worden. Bewegen in de ruimte zal niet alleen de mogelijkheid om beschikbaar voor spelers en het combineren van alle mogelijkheden, kunt u taken op te lossen op zeer verschillende manieren worden. Verstopt aan de voet van roze items, genaamd ontwikkelaars Grubs, de speler toegang tot nieuwe vaardigheden voor de vreemdeling te openen, zoals stille beweging of het weergeven van objecten op de kaart. Afgezien van de basistaken van de missies zal zijn om extra taken, zoals het passeren van een level binnen een bepaalde tijd uit te voeren of alle vijanden te vernietigen met een bepaalde vaardigheid van de hoofdpersoon. Deze extra banen zullen extra bonussen te openen en veel sneller op nieuwe kansen Zero, die open zal zijn tijdens het spel te ontwikkelen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more