Bladwijzers

WARSTORY

Alternatieve namen: Warstory online Introduceer

Company, een ontwikkelaar van online computergames Bigpoint bekend bij alle fans van dit soort entertainment voor vele succesvolle en doordachte projecten. Dat is de reden waarom de uitgang van een nieuw spel van dit bedrijf wordt gezien door spelers als een belangrijke gebeurtenis.

Hetzelfde geldt voor spelletjes WARSTORY online, waarin de spelers brengt tijdens de Tweede Wereldoorlog en biedt kant bondgenoten, de Amerikanen of de Sovjet-Unie en beslissende veldslagen houden in Europa en hun eigen ogen zien de val van nazi-Berlijn. In dit online spel gerealiseerd WARSTORY gewoonlijk helder en kleurrijk, dat is waarom het spel spelen online WARSTORY zal zijn interessant, niet alleen liefhebbers van historische veldslagen, maar alle fans van online gaming team.

Doe mee met het spel WARSTORY gerealiseerd gewoonlijk eenvoudig en intuïtief, net als in alle andere games van BigRoint. U moet een bijnaam (de naam die u zal blijven gebruiken in het spel), een wachtwoord om in te loggen op uw account en een e-mailadres, die een e-mail bevestiging van de inschrijving zal worden verzonden en die periodiek wordt verzonden verse gaming nieuws te kiezen.

Registreer WARSTORY neemt u slechts een paar minuten, en als we bedenken dat om WARSTORY spelen niet nodig om speciale client (browser based MMOG volledig) te downloaden en te installeren, dan kun je vrijwel direct beginnen met spelen WARSTORY. In dit geval, als je geregistreerd bent op het sociale netwerk Facebook, zal WARSTORY registratie voor u met een druk op de knop - zo'n aangename gelegenheid voor te bereiden op hun spelers online game-ontwikkelaars.

Na registratie, moet je kiezen welke van de volken u zal spelen. De keuze vertegenwoordigd door het Rode Leger en de geallieerde leger. Uw doel - voor het uitvoeren van de laatste strijd tegen het Derde Rijk, online game bevat meer dan 50 WARSTORY absoluut echte historische veldslagen voor de overwinning waarbij het zeer belangrijk is om te bestrijden tactiek en strategie en een duidelijke coördinatie van de bewegingen bondgenoten gebruiken. Met de metgezellen u zult geen problemen hebben - WARSTORY online spel is erg populair en het aantal mensen bereid zijn om het spel te spelen online WARSTORY tienduizenden.

Een interessant aspect van het spel is het gebruik van technologie in aanvulling op de standaard eenheden en detachementen van de zogenaamde "helden" - speciale eenheden die een werkelijk unieke vaardigheden niet beschikbaar voor andere eenheden hebben, en wier gedrag op het slagveld kon een beslissende invloed op het resultaat hebben. Dus voor alle prestaties in de game wereld, wordt u aangemoedigd door speciale medailles, en leidt ze online game WARSTORY gegevens van alle werd beroemd helden en periodiek geeft hen een verscheidenheid aan bonussen, in aanvulling op de erkenning en reputatie bij andere spelers.

Jobs die u moet uitvoeren in het spel, goed doordacht en zijn divers. De passage van de afzonderlijke taken kan nodig zijn om hele uren door te brengen, maar in deze tijd, vanwege het plezier en gameplay neodnoobraznogo belang in het geding kan niet verloren gaan, maar eerder het tegendeel.

WARSTORY online game - een goed voorbeeld van hoe het niet maken-browser-based online games. Heldere en mooie graphics, uitgebreide werk, interessante en gedetailleerde verhaallijn, flexibel systeem van bonussen en prestaties en als gevolg van dit alles - een groot aantal spelers en fans uit de hele wereld. Probeer het en je jezelf in de rol van de strijd commandant tijdens de Tweede Wereldoorlog, die is heel goed in staat om het resultaat van de volgende belangrijke strijd te beslissen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more