Bladwijzers

Wartales

Alternatieve namen:

Wartales is een modern turn-based strategiespel. Het is een beetje ongebruikelijk om goede graphics te zien in een game van dit genre. Om de een of andere reden proberen de ontwikkelaars van dergelijke games meestal de klassiekers te imiteren en de kwaliteit van de graphics op te offeren, zodat de game een klassieke uitstraling heeft. Het is leuk om te zien dat er bedrijven zijn die iets van zichzelf creƫren, en niet proberen derde helden op een moderne manier te recreƫren.

Het spel speelt zich af in het Edoraanse rijk dat is verwoest door een grote plaag.

Voor het spelen van Wartales, selecteer een regio, er zijn er tot nu toe drie in het spel, maar de ontwikkelaars beloven nog veel meer.

Momenteel beschikbaar:

  • Vertruz
  • Tiltren
  • Artes

Niet zo weinig om mee te beginnen. Tegen de tijd dat u deze tekst leest, zijn er misschien al een tiental.

Stel nu je huursoldaat samen en ga op verkenning in de provincies van het grenzeloze rijk.

Aanvankelijk zullen je vechters weinig van elkaar verschillen in vaardigheden. Terwijl je in bepaalde situaties speelt, kunnen sommigen van hen een talent tonen voor het openen van sloten of stealth, en iemand zal een sterkere vechter of boogschutter blijken te zijn. Zo worden aanvullende specialisaties geopend.

Vier takken van ontwikkeling

  1. Kracht en kracht
  2. Handel en welvaart
  3. Misdaad en chaos
  4. Geheimen en wijsheid

Ontwikkel de richting die u als een prioriteit beschouwt voor een jager.

Naast de hoofdverhaallijn wacht een groot aantal kleine speurtochten op je tijdens je reizen. Voltooi alle taken, verdien geld en ervaring.

Terwijl je ronddwaalt, zul je vaak vijanden tegenkomen, waarvan er veel zijn in het verbrijzelde rijk. Rovers, deserteurs en zelfs agressieve beesten. Het is niet nodig om elke keer een gevecht aan te gaan, je kunt slim zijn en de situatie onschadelijk maken met een goede grap of gewoon afbetalen.

De strijd vindt plaats in turn-based modus. Je ziet twee levensbalken voor elke jager. De eerste is pantsersterkte en de tweede is gezondheid. Allereerst gaat harnas naar consumptie en vervolgens naar gezondheid. Wanneer beide maten zijn uitgeput, krijgt het personage een teken bij de dood en zelfs de zwakste slag voor hem zal de laatste zijn. In plaats van de gesneuvelde jagers kun je anderen inhuren, maar dit is geen volwaardige vervanging. Daarom is het beter om alles te doen om de oorspronkelijke samenstelling van het detachement niet te verliezen.

Je hebt veel kansen in het spel, op latere niveaus kun je zelfs hele gebieden overnemen.

Uitrusting en wapens spelen een belangrijke rol in de gevechtskracht van eenheden. Probeer je kleine leger uit te rusten met de krachtigste wapens en bepantsering. Alle dingen kunnen worden verbeterd, en als je wilt, kun je zelfs nieuwe maken.

U moet uw mensen dagloon betalen en voor voedsel zorgen.

De game is momenteel in vroege toegang, maar er zijn praktisch geen problemen en er is veel inhoud. Later zullen de ontwikkelaars nog een paar campagnes toevoegen en beloven het toch al aanzienlijke wapenarsenaal te diversifiƫren. Zoals kan worden beoordeeld uit de eerdere producten van het bedrijf van de ontwikkelaar, zijn dit geen loze beloften.

Wartales kan helaas niet gratis worden gedownload op PC. Je kunt de game kopen op het Steam-platform, vooral als je het voor de release doet, kun je het met korting krijgen.

Begin nu met spelen, dit is momenteel een van de beste turn-based strategieƫn!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more