Bladwijzers

War Thunder

Alternatieve namen: War Thunder

Het spel War Thunder volledige onderdompeling tijdens de Grote Patriottische Oorlog.

De game War Thunder is gebaseerd op echte gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog, met behulp van verschillende militaire uitrusting van die tijd. De meest ontwikkelde luchtvaart in het spel, nog niet zo lang geleden, waren tanks en gepantserde voertuigen verbonden met het project, de marine vandaag is het ontwikkelingsperspectief voor het spel.

Developers benaderden het historische deel van het project zeer serieus, de game Var Thunder reconstrueert volledig de echte gebeurtenissen van militaire operaties. De gebruiker die zich bij dit project heeft aangesloten, komt in een andere tijd en kan de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog bestuderen en zelfstandig deelnemen aan de gebeurtenissen van die tijd. De historische component is niet het enige dat zo dicht mogelijk bij de waarheid ligt, de ontwikkelaars bij het maken van vliegtuigen en tanks hebben de kenmerken van elk model bestudeerd, alle eenheden van militair materieel vallen samen met het uiterlijk van het prototype en technische kenmerken. De fysica van het spel zelf, zo dicht mogelijk bij de realiteit, kan de tank worden verscheurd door rupsen of worden beschadigd door te rennen na een harde klap in de put.

Air-simulator, dus oorspronkelijk bedacht door de auteurs van dit project, maar het spel ging verder dan het eenvoudige online multiplayer-spel, waarin het hoofdidee militaire strategie en vluchtsimulatie was. Door extra technologie aan het project toe te voegen, brachten de ontwikkelaars hun project naar een nieuw wereldwijd niveau. Het meest ontwikkelde deel van het spel is de luchtvaartbasis, in het project zijn er bijna vijfhonderd verschillende vliegtuigen, ze zijn verdeeld volgens de landenproducenten:

  • USA;
  • THS USSR;
  • Britannia;
  • Germany;
  • Japan.

In het spel War Thunder verschenen tanks pas in 2014, ze worden vertegenwoordigd door modellen uit drie landen, de USSR, de VS en Duitsland. Eind 2015 verwachten spelers een aanzienlijke upgrade van gepantserde voertuigen, aangezien de auteurs de toetreding van het leger van Groot-Brittannië tot het project hebben aangekondigd.

Thinness Game War Thunder.

Om deel te nemen aan het project moet je de game War Thunder downloaden, dus dit is de clientversie. Installeren op de computer is geen groot programma, de speler begint zijn reis op tijd online. Om Var Thunder te downloaden, heb je minimaal 1 nodig. 5 gigabytes RAM en 3 op de harde schijf. Nadat de client is geïnstalleerd, is registratie vereist en krijgt de speler de benodigde basisresources.

Ga deelnemen aan veldslagen in vier gevechtsstanden, die beurtelings in complexiteit zijn verdeeld. Beginners kunnen ervoor kiezen om de arcade-modus te leren, waarin een assistent is, hij zal de fijne kneepjes van het beheer en de kenmerken van dit technologie model leren. In de simulatormodus voelt de speler zich als een piloot of tankman, tot in het kleinste detail, zonder de contactsleutel te draaien, zul je nergens heen gaan en vliegen.

Combat-acties zijn divers, ze kunnen zowel als team als onafhankelijk deelnemen:

  • missies voor één of coöperatieve spelers - hier moet je verschillende speciale taken uitvoeren of deelnemen aan gevechten tegen computervijanden;
  • Sessionele teamgevechten - ze worden bijgewoond door echte spelers. Elk team heeft 16 gebruikers, ze zijn in oorlog met elkaar. Voor de overwinning is het vereist om taken uit te voeren, het vijandelijke vliegveld te veroveren of te vernietigen;
  • Racing - competitie tussen piloten in de passage van de baan met maximale snelheid;
  • Evenementen zijn de historische re-creatie van echte gevechten. In dit soort gevechten kan alleen de techniek die aanwezig was op een bepaalde plaats in een echte oorlog deelnemen.

De game is kleurrijk, met uitstekende grafische en geluidscontent, dit project kan met recht de enige in zijn soort worden genoemd.

 

War Thunder gratis spelen!