Bladwijzers

Webracing

Alternatieve namen: Virtual Racing

Online Webracing - is een browser online spel dat je onderdompelt in de virtuele wereld van het racen. Als u een liefhebber van snelheid en wint, als je gewend bent aan het zijn eerst op de weg en zijn niet bang voor de gevaren om de hoek - dan is deze wereld voor u!

Dus, om het spel te starten, moet je online Webracing registratie gaan: in het geopende venster voert u het e-mail (een login) en wachtwoord, vul de nodige informatie, en dat uw registratie Webracing afgewerkt. Je kan het spel beginnen!

Eerst moet je een gewone auto te kiezen: Fiat Punto of VW Golf. In de toekomst, racen, je kunt veroorloven om een ​​kruiwagen abrupt te kopen om te upgraden en meer ...

Laten we nu overgaan tot het creëren van je personage in online spel Webracing: na aanmelding moet u denken aan een naam en selecteer een teken vashomu zijn avatar. U moet 20 gratis skill-points te verdelen je karakter afhankelijk van wat je wilt dat het is - een drag racer of een pro circuit. Hebben uw chauffeur in Webracing online game, zijn er vier fundamentele parameters: Technische waarde, Persistence, Zorg en reactie. Webracing online game, heeft vijf soorten upgrades voor je personage (bestuurder) - een type voor elke parameter en een die eens alle parameters circuleert. De aankoop van upgrades, kan uw chauffeur de beste piloot in de races!

Speel het spel online Webracing behalve je hoofdpersoon (de bestuurder), kunt u het huren van twee extra.

Laten we nu eens kijken naar de situatie met je auto: nadat u meer of minder waard auto deel te nemen aan de race zal hebben, is het mogelijk om te upgraden zijn. Op uw auto, kunt u niet installeren meer dan 14 punten! Afhankelijk van uw upgrades in je auto, het verbeteren van prestaties.

Play Webracing beter kopen en verkopen van uw auto (u kunt meer dan een auto te hebben! ), Reparatie en tunen. Dit alles kan worden gedaan in uw garage. Belangrijk! In de garage is gelegen op slechts vier auto's (niet meegerekend actief), maar u kunt nog steeds de extra ruimte in de garage ...

kopen

Speel het spel online Webracing, hebt u de mogelijkheid om bestaande clubs te maken of doe mee hebben.

Alle clubs in het spel, gedeeld door niveau en vaardigheden: Beginner, Amateur, Pro en Champion.

Beginners - Dit is een club met een niveau 1-3

Amateur - een club met een niveau 4-6

Pro - Dit is een club met een niveau 7-9

Kampioenen - een club met een niveau van 10-12

Verhoog Ranking en Club wordt gewonnen door de deelnemers van de Club!

In de online game Webracing, kan je personage een baan hebben, kan het gemakkelijk, gemiddeld of moeilijk. Hoe gemakkelijker het werk, hoe minder kans dat je karakter zullen worden ontslagen, maar het salaris behorende bij deze werkzaamheden. Job mogelijkheden je hebt, maar 1 keer in 24 uur. Elke baan heeft zijn eigen deadline. Na de deadline, je karakter krijgt al het geld. Spreken van geld!

In spel Webracing online gaming heeft zijn eigen munt:

WR - deze zilveren munt-spel (ze kunnen verdienen door het uitvoeren van een eenvoudige taak of het winnen van de wedstrijd)

GXP - het is een game valuta (de valuta die u kunt kopen exclusieve items voor automatisch afstemmen, upgrades om de bestuurder een betere en meer items opgehoopt Syndicate)

Gasoline - hij zal moeten deelnemen aan de wedstrijd (wedstrijd 1 "waard" 20% van de benzine, 100% opgebouwd in exact 1 uur).

In Webracing spelen, kun je het maken en deelnemen aan reeds gevestigde Races, bovendien kunt u niet alleen fungeren als een ruiter, maar als een toeschouwer.

Tot slot, zal ik dit zeg, is er nog steeds een dergelijke structuur als het Syndicaat (het staat voor de bases in talrijke races). Met hem en met alle anderen, kunt u kennis te maken, kunt u zich inschrijven in het spel Webracing. Veel geluk voor jou!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more