Bladwijzers

Wild Guns

Alternatieve namen: Hans Wild

Online spel Wild Guns nodigt u uit om te gaan naar een verre prairie Mexico, waar je een hete strijd voor de rijke en vruchtbare grond zal vinden. Wat te kiezen - een vredespijp of bijl, beslissen nu!

Wild Guns online spel behoort tot het genre van arcade games (Actie / Arcade), als conceptueel zeer vergelijkbaar met de arcade speelgoed. Toch, hier is er entertainment, verhaallijnen, personages, en de middelen - kortom, alles wat het een volwaardige computer spel maakt. Helaas is dat Wild Guns online gerussificeerde echter niet door zijn ofsayte, USA land dat u zal beschikbaar zijn voor de Engels versie - geloof me, hier is heel eenvoudig te begrijpen.

Met betrekking tot systeem eisen, hier zijn de minimale mogelijk - om te spelen in het Wild Guns pak zelfs uw kantoor computer vanaf elke browser.
Doe mee met het spel, behalve dat het Engels is ingewikkelde formulieren in te vullen, maar we begrijpen nu in fasen in.

Dus Wild Guns registratie begint met de optie «registreer nu gratis» - voordat u in de velden in: Naam (Gebruikersnaam), password (wachtwoord) en e-mail. Daarnaast moet u de server waarop u het spel Wild Guns online spelen. Drie servers hier - Death Valley en West Hill Capture Rifles. En drie class heroes die hier kiezen - de Cowboys, Indianen en Mexicanen.

Cowboys de meest talrijke klasse, zij zijn de verdedigers (wat de meeste en sterk) en assistenten in de grondstofwinning.

Mexicanen - de meest evenwichtige klasse, sterk in de verdediging en in de verdediging.

Indianen - klasse aanvallers, sterk in hun aanvallen, maar in termen van het beschermen van vrij zwak.

Zodra een server en een klasse van zijn held gekozen, nu is om de regels en de gebruiker akkoord over te nemen wat er werkelijk in Wild Guns online registratie en eindigt.


Speel online game Wild Guns je direct aan de slag, is er geen dergelijk proces als aanpassen van je personage (als gevolg van het genre dat is vergeven). Nou, uw volgende stap is naar het dorp waar je genoegen zoeken. Hier, onder de prairie, kunt u elke dorp kiezen en beginnen te ontwikkelen, om te zetten in een welvarende en onneembare basis. Natuurlijk, voor deze moet je resources. Haal ze is niet moeilijk - ze zijn in de omliggende landschappen die je - hout in het bos, ijzermijn, de klei in de bodem. U kunt ook graan groeien om te verkopen of te ruil voor andere hulpmiddelen. Weinig onontwikkelde kan gaan de omgeving verkennen op de weg verzamelen van waardevolle en interessants voor jezelf artefacten. Houd een oogje op de omliggende gebieden kunt u graag de look die u welke andere nederzettingen, en u wilt uitbreiden op hun invloedssfeer.


Speel spel Wild Guns online, je kunt niet zonder eigen troepen te maken het zal moeten soldaten in te huren. Ze huren ga naar de kroeg en natuurlijk, het nemen van de gouden munten. Spreken van geld. Panning voor goud zal niet gemakkelijk zijn, moet je hun geluk te beproeven op de goudvelden. Hoewel, als je geluk met de oogst bent, dan kunt u geld verdienen door de verkoop van graan.
Eens in geslaagd om een ​​team van huurlingen in Wild Guns spel monteren is leuker - constant afvuren, hardnekkige tegenstanders en veel buskruit in de kleedkamer.


Wild Guns online spel waarin je een grote kans om te voelen dappere cowboy westerns duik in de atmosfeer en alles wat ermee verbonden zijn. Bescherm uw territorium tegen agressieve overweldigers, het ontwikkelen van hun eigen infrastructuur, vrede met mensen om je heen stammen, of integendeel, actief en uitbreiden van hun bedrijf. In het algemeen, licht een pijp van vrede of niet begraven de strijdbijl - het is aan jou!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more