Bladwijzers

WildStar

Alternatieve namen: WildStar

WildStar online - gratis multiplayer role-playing game client in een futuristische setting. Spelers zullen worden vervoerd naar een mysterieuze planeet Nexus en verken haar grondgebied, verhulling vele verrassingen. Gemaakt door NCSoft project heeft de volgende kenmerken: cartoon graphics, dynamische game-events, de aanwezigheid van socialisatie, de oorspronkelijke gevechten, interessante plot, uiterlijke eenvoud en toegankelijkheid van de interface. WildStar gratis vervoer u naar een fantasiewereld, die gepaard gaat met een verblijf in een duizelingwekkend avontuur. Voorheen woonde op de planeet Nexus eldanov ras, een hoog niveau van ontwikkeling. Maar onder andere mysterieuze omstandigheden ze gewoon spoorloos verdwenen, en vervangen door nieuwe bewoners - Empire factie en ballingen. Beginnen met het spel WildStar spelen en je wordt een burger van dit vreemde en aantrekkelijk tegelijk in de wereld. Waarom zijn er alleen maar! En ruim grondgebied in afwachting van uw onderzoek, en een onvoorstelbare hoeveelheid mysterieuze artefacten, en ecologisch systeem met hun gags, en zeer rijke fauna. U zult hier tijd doorbrengen!

Eenvoudige WildStar inschrijving neemt u mee op spel locaties, en u kunt kiezen welke weg te volgen zal zijn. Het kiezen van een spel klasse, u hierbij de voorkeur geven aan bepaalde beroepen, specifieke stijl van spelen. Er zijn vier klassen beschikbaar nick ontdekkingsreiziger, soldaat, geleerde en kolonist. Ze zijn allemaal uniek en ieder is interessant op zijn eigen manier. Overigens zijn beslissing naarmate het spel vordert kan je veranderen en proberen om een ​​andere manier van leven gaan. Overigens, vertegenwoordigers van verschillende klassen vaak met elkaar omgaan. Banen waarvoor gewoon een stelletje run, zodat de steun is erg handig buurman.

Tijdens de reis, zie je vaak de mobs. Ze hebben altijd te vechten tegen elke mob kunt u uw eigen strategie te ontwikkelen. Maar een op een gevechten de strijd systeem is niet beperkt. Je zult in staat zijn om deel te nemen in spannende gevechten massa PvP, die overeenkomen met de beste tradities van de huidige video games. In het algemeen, zou niet te vervelen!

Ik wil graag een paar woorden over de fauna zeggen. Regelde alles hier is heel eigenaardig. Goed zelfs dat grote eten de kleine, maar het is onduidelijk waarom sommige jagen alleen 's nachts, en een andere voor raids Geef een zonnige dag. Op de locaties van het spel zijn er veel quest dieren, maar het gebeurt vaak dat ze de prooi van de sterkere dieren. En dan moet je held om diezelfde zoektocht zverushku maken eerst weg te doen met dat monster dat haar verslonden. Nou ja, in ieder geval van een dode kadavers ingeslikt gaat ongedeerd. Als u actief bent vernietigen roofdieren, dan na een tijdje zullen ze veel minder, en dus schadelijk diminish. WildStar spel is zo ontworpen dat uw acties, evenals andere gamers acties invloed op het milieu.

Begonnen spelen WildStar proberen om je karakter te ontwikkelen. Leer gebruiken en de fysische parameters en technologieën tegelijk. Stock-up moed en start uw zoektocht naar een van de meest gevaarlijke planeten van het universum! Stel, je bent altijd geluk te bereiken de gewenste!

 

WildStar online registratie