Bladwijzers

Wild terra

Alternatieve namen: Wilde aarde

Wild Terra overleven tegen elke prijs

Spelers die dicht bij het thema staan ​​van de ontwikkeling van hun karakter in het wild, zullen een nieuwigheid als Wild Terra zeker waarderen. Met dit meest realistische clientspel kan de speler het proces van mastering en overleven in het wild doorlopen. Aan de hand van het voorbeeld van zijn karakter zal de gebruiker alle moeilijkheden onder ogen zien die een persoon omringen die in het woeste land is gevallen: jagen, overleven, een huis bouwen, zoeken naar schatten, belegering, enz. d. En dit alles tegen de achtergrond van grafische afbeeldingen van hoge kwaliteit en geweldige functionaliteit.

Echte wereld in virtuele space

Als je in Wild Terra begint te spelen, zul je merken dat hier geen definitieve plot is. Aanvankelijk geselecteerd door het personage van de speler verschijnt in flarden en probeert te begrijpen waar hij is. Al snel wordt hij geconfronteerd met dezelfde eerste kolonisten, zoals hij, en ze proberen samen te werken op een nieuw stuk grond.

ontwikkelaars hebben geprobeerd om de ontwikkeling van de plot en de graphics tot het maximale reële beeld en weergave te brengen. Er is geen plaats voor magie en andere fantastische stereotypen. Daarom ontmoet het personage tijdens de game alleen echte vijanden in de vorm van wilde dieren en vergiftigde planten.

Project en de functionaliteit is isometrisch. Dit maakt het mogelijk om gebouwen probleemloos te bouwen en het nodige interieur te creëren. Het karakter in de loop van het spel probeert niet alleen te overleven, maar creëert ook alle voorwaarden voor comfortabel leven op een ontwikkeld stuk land. Onder de functies van de held zijn de oprichting van een boerderij, het planten van tarwe, het maken van wapens en meubels.

K De belangrijkste kenmerken van het spel zijn onder meer: ​​

  • Eenheid van wat er op het scherm gebeurt. De virtuele wereld in dit klantspel is zo realistisch mogelijk weergegeven. Alleen als hij begint te spelen, kan de speler zich volledig onderdompelen in de indrukwekkende wereld van het wilde land;
  • Hoog potentieel. Hier kan de gebruiker het proces van het spel niet zien in de eerder bekende first-person-indeling. Vanwege de isometrie is het mogelijk om vrij verkeer en constructie te gebruiken;
  • game-ontwikkeling. Op dit moment kun je het spel Wild Terra downloaden en alle beschikbare voorwaarden gebruiken. En je kunt deelnemen aan de ontwikkeling van het spel. Om dit te doen, hoeft u slechts een aantal vroege toegang te betalen.

sets van wilde Terra

In het project kun je met bepaalde voordelen ten opzichte van andere spelers meedoen, omdat het ontwikkelproces nog niet is afgelopen. Elke gamer heeft de mogelijkheid Wild Terra in het spel een vroege toegang te kopen en zo het project te ondersteunen. De toegang tot het spel voor zo'n gebruiker is altijd open, daarnaast ontvangt hij extra bonussen, die ook geen vervaldatum hebben. Op dit moment bevat de set verschillende titels:

  • Knight. Door deze titel te verwerven, ontvangt de speler 1000 gouden en 10 premium dagen. Daarnaast zal hij de sleutel van vroege toegang hebben en zal hij in staat zijn om deel te nemen aan de ontwikkeling van het spel:
  • Baron. Zo'n speler krijgt 15 premium dagen en 1600 goud. Extra prikkels zijn onder meer het krijgen van een recept voor een nobele cuirass, deelname aan de ontwikkeling van het spel, een vroege toegangssleutel en zijn naam in credits;
  • burggraaf. De speler krijgt 2200 goud en 25 premium dagen, de bovenstaande toegangsmogelijkheden + recepten van de cuirass, het schild en de legger;
  • Graph - 2800 goud en 35 premium dagen. Bovendien zijn alle bovenstaande voordelen + zwaardrecept;
  • Marques - 4500 goud en 60 premium dagen. Evenals al het bovenstaande regalia + recept voor de scheenplaten en beugels;
  • Herzog - 6000 goud en 80 premium dagen. Daarnaast is een recept voor een regenjas toegevoegd aan alle beschikbare voordelen.
 

Wild Terra - registreer en speel!