Bladwijzers

Wind of Luck

Alternatieve namen: Wind of Luck

Dit spel moet je spelen namens de zeeman, die wil suprematie winnen op alle maritieme ruimten. Naast je in het spel Wind van Luck online deze hunkeren de meeste andere bands en organisaties.

Wind van Luck spel dat je kunt spelen gratis, vooraf geladen op uw computer game client.

In de Wind van Luck spel kunt u de volgende soorten schepen te spelen:

 1. Aziatische.
 2. Caribisch gebied.
 3. Middellandse Zee.

Door Aziatische voertuigen zijn onder andere:

 1. Kobukson - is de meest beroemde oorlogsschip Oost-Azië.
 2. Catamaran is een kleine tweepersoons schip, dat verscheen op de Polynesische eilanden.
 3. Quee Song - deze beroemde Koreaanse schip.
 4. Pirate Junk - een traditioneel schip voor Oost-Azië gelukszoekers.

By the Caribbean schepen omvatten:

 1. Barca is de oorspronkelijke schip Caribbean schepen. Dit is een van de lichtste auto's in het spel, en het is een zeer goede boot om de basisprincipes van zeeslagen leren.
 2. Smuggler Schoener - een kleine schoener, ontworpen voor snelle en korte runs, low profile met gevouwen zeilen en een goede weerstand. Altijd goed schip onder ongunstige winden. Bij een verplaatsing van ongeveer 90 ton kan high speed sailing bereiken lang.
 3. Bermuda - het schip, die vaak voorkomen bij beginners gelukszoekers of low-profile marine ratten in Caribische wateren. Stabiel onder ongunstige winden. Slank en strak schoener Bermuda kan een maximale snelheid bereiken in een zeer korte tijd.
 4. Privateer - groot schip speciaal ontworpen voor de vervolging en het aantrekken van koopvaardijschepen. Huisvesting als gevolg van hun kracht zijn ontworpen voor snelheid en bewapening. Het wordt over het algemeen bedoeld voor een kleine afstand en snelheid zijn afhankelijk van de spelers binnen een korte tijd. Dit schip kan elke taak uit te voeren, met kleine verliezen.

Door Sredizemeomorskim schepen omvatten:

 1. Polacca - is een veelzijdig schip. Het heeft roeiriemen en zeilen als driehoekig plein, het is zeer goed voor de gunstige en ongunstige winden. Kunnen zwemmen in het ondiepe water.
 2. Balancella - dit is een grote vissersboot. Ze is net 4 kleine kanonnen aan boord.
 3. Xebec - is de meest voorkomende ontwerp van het schip, dat wordt gebruikt door de Barbarijse zeerovers in de Middellandse Zee in de XVII-XVIII eeuw. Lage boord van het schip maakte het moeilijk doelwit voor grote schepen. Xebec extreme wendbaarheid, maken een zeer goede optie voor tactiek en stiekem aan de tegenstanders.
 4. Zeeslag - Dit schip, die zijn onderverdeeld in 4 weddenschappen. Deze schoonheid heeft een bijna perfecte balans tussen vuurkracht, taaiheid en bewegingsmogelijkheden. Aan boord van de 60 kanonnen op twee pistool dekken. Met een sterke structuur en een strakke jurk.

Speel Wind van LuckVy're in verschillende regio's op verschillende kaarten. Uw aandacht zal worden besteed zes regio's.

Start het spel Wind of Luck vrij om te spelen met je vrienden. Ze zijn veel meer interessante en tijd gaat heel snel.

Wind van Luck online - dit is een echt spel, het wordt ongetwijfeld je het leuk vindt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more