Bladwijzers

Wizard Wereld

Alternatieve namen: World of Wizards

Wizards Wereld online - een gratis browser-based online role-playing fantasy game. Hier vindt u een spannende strijd te vinden, het bestormen van kastelen, quests en spannende missie.

Het is mogelijk om de game client, die is ontworpen om het verkeer en stabiele werking (aanbevolen voor gebruikers van Dial-up en GPRS) te verminderen installeren. Het spel is geoptimaliseerd voor browsers Internet Explorer, Firefox, Opera en Chrome. Andere browsers - niet aan te raden! In hen het spel werkt mogelijk niet correct.

Aanbevolen:

- High-speed Internet-verbinding;

- Geheugen 1GB;

- Processor niveau dat niet lager is dan de Intel Core 2 Duo;

- Plug-in Adobe Flash Player versie 10 of hoger.

Om het spel te beginnen moet Registratie Wizards Wereld: klikken op de knop "Registreren" in het venster dat opent de race voor zijn held. Onder Ras u aangeboden een keuze: Troll, Orc, Dwarf, Human, Elf en Goblin (kan een gedetailleerde beschrijving van elk ras te vinden op de website in de Encyclopaedia). Vervolgens kiest u het type vloer, naam (voornaam), e-mail en zei code. Accepteer een overeenkomst met de regels van het spel, en druk op "Registreer". Dat is allemaal in het spel Meld Wizards hele wereld. Je bent in het spel!

Als u wilt uw ras te veranderen, het kan maar een keer gedaan, en in bepaalde situaties. Elk ras heeft zijn belangrijkste kenmerken: Leven, kracht en magie.

Online game Wizards World biedt tal van quests (kleine en grote quests, massief quests, zoektocht "Dragon Valley" ...), reizen, en allerlei duel toernooien, kasteel aanval en vliegen op een bezemsteel, nou ja, de meest romantische bruiloft verwacht ceremonie. Je zult kennismaken met de Sirenen, Draken, Harpijen en andere even kleurrijke personages ...

Wizards Wereld online spel is rijk aan allerlei magische rollen en drankjes die helpen bij de bestrijding. Veel sieraden, armor, wapens, amuletten, magische kristallen - al deze dingen geven aanvullende eigenschappen om je personage.

Begint te spelen in de Wizards wereld, wordt u uitgenodigd om te gaan door middel van een training gevecht in de Arena, dan kunt u beginnen met uw karakter te ontwikkelen. Om het niveau van het teken dat u geld nodig hebben. Bij de eerste fase, kun je geld verdienen in de Arena gevechten, jacht monsters of het invullen van quests Travels Diary of prestatie.

Terwijl in de magische stad - Elair, wordt u getraind in de school van tovenaars en krijgers, waar je allerlei magische trucs leren. Na de training gaat u naar een van de prachtige steden van deze fantastische wereld: Zaorn, Dorikan Aradorn of waar je alles wat je geleerd hebt laten zien. Naast deze steden in het spel zijn er steden zoals Tarn en Viera.

Online spel World of Wizards heeft vele gevaarlijke wezens: Wild Dragons Martial Sneeuwpoppen elementalen, Harpijen, Weerwolven, Gorgon, Ghosts, Giant Salamander, Sirenes, Golem, Dark Harpij Chaos Demons. Ook ... deze wezens Bestiary heeft nog steeds veel verschillende monsters.

Speel het spel online Wizards wereld, je zult kijken naar het weer verandert, dat de elementaire magie van tovenaars beïnvloeden. Bijvoorbeeld: Duidelijke stijgingen en dalingen magie Fire Magic Air, Rain Water magie stijgingen en dalingen magie Fire Magic Mist Air stijgingen en dalingen magie aardwarmte stijgingen en dalingen magie Fire Magic Water, Lucht magie Sneeuwval stijgingen en dalingen magisch vuur.

Game Wizards World Online heeft een grote verscheidenheid aan stedelijke gebouwen en elk gebouw heeft zijn doel.

Speel het spel Wizards World Online kan in een van de Guild worden ingevoerd: Guild Masters Guild Stormtroopers. Het spel heeft veel verschillende titels, en de aanwezigheid van clans en allianties, geeft u een grote kans. Dus de Wizards wereld zal interessant zijn om te spelen.

Gevechten in het spel kan zowel individueel als massa. Aan de individuele gevechten zijn: Duel, strijd met de Geest, schaduwboksen, Duel zonder dingen Melee, Tournament duel en vechten "Ambush". Massa: Chaotische, Chaos zonder dingen Prize chaos tussen rassen, groep, clan, Dual duel tussen steden, gevechten tussen licht en donker, evenals de bestrijding van Cupido.

Wereldeconomie Wizards gebouwd op lokale valuta - "munten" (WWM - Wizards Wereld Money).

Er is de mogelijkheid om te spelen op de zijkant van de krachten van de duisternis, voor een periode van 1 week.

In het algemeen, om leuk zijn, ga dan naar Wizards Wereld register en in het spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more