Bladwijzers

Wizard World II online

Alternatieve namen: Game Wizard World II

Online game W i gevaren optreden World ΙΙ - gratis browser role-playing game, waarin je zult leren en beheersen van de nieuwe magische wereld. Dit vervolg is al bekend en populair MMOR PG "W i gevaren optreden Wereld". Voor drie jaar, zoals is sudderen strijd tussen de legers van de duistere krachten en lichte wizards. Gedurende deze tijd, velen waren in staat om helder te bereiken, harde verovering van uw wereld. Hun kleine nederzetting groeide uit tot een grote en sterke Aradon, stad, gedomineerd door goede geesten. Licht in geslaagd om af te slaan de oude Zaorn herleven Dorikan en vond Elair (school voor tovenaars vrijwilligers). Echter, de Dark niet van plan om met het verlies van de macht te zetten. Het is niet bekend door wat spreuken en rituelen, maar de Dark slaagt erin om een ​​manier om een ​​andere astrale wereld Wizards vinden. Deze prachtige maagdelijke wereld heeft nooit een voet tovenaar, en kwaad is al hier. Volgens het plan van de Dark World ΙΙ zal een basis voor zijn leger geworden. Maar, gelukkig, niet helder deze acties opmerken. De meest krachtige tovenaars, door onvoorstelbare inspanning, vinden toegang tot het World ΙΙ . Game W I gevaren optreden World ΙΙ online - dit is een gevecht tussen donker en licht in de nieuwe wereld. Wondere wereld-legende bestond uit dromen, bekroond door majestueuze kastelen en bevolkte fabelachtige wezens.

Om te beginnen krijgt u een registratie in de game wereld van tovenaars ΙΙ nodig. W i gevaren optreden World ΙΙ registratie is als volgt: in het duel en komen met een naam wachtwoord. Als u zich wilt abonneren op de nieuwsbrief van het spel, de Wereld Register волшебниковΙΙ предоставляет Je de kans. Om dit te doen, typt u de juiste regel e-mail adres. Daarna moet u op de Register . Nu heb je aan de tweede fase van de registratie. Doe mee met het spel W i gevaren optreden World ΙΙ [_2_ ] stelt verder voor dergelijke acties

- Voer uw bijnaam;

- Wachtwoord is uit ging de W i gevaren optreden Wereld Ι (tenzij, natuurlijk, dat jij het was)

- Selecteer ras van de hoofdpersoon (in een frame aan de onderzijde zijn de bijzondere kenmerken van dit karakter);

- Geeft de vloer;

- Doordacht codewoord;

- Voer uw e-mail;

- De geboortedatum.

Tot slot drukt u op Register . Registratie W i gevaren optreden World ΙΙ voorbij, en kun je het spel spelen World волшебников ΙΙ онлайн.

Het is tijd om de fantastische wezens, die je W i gevaren optreden World ΙΙ zal introduceren overwegen online game. Tekens worden genoemd eenheden. Wereld волшебников ΙΙ online имеет eenheden zoals races: elfen, dwergen, kobolden, mensen, orcs, trollen. Beschrijving van elk van hen zijn te vinden in de regels van het spel. De hoofdpersoon, die u bij de registratie gekozen kan nog steeds uw partij kiezen. Aan het begin van het spel is gratis beschikbaar in de ploeg om twee eenheden nemen. Om het losmaken verhogen, dan moeten coins betalen voor elk van de volgende eenheid gebruikt. U kunt natuurlijk ontslaan neponravilis krijger, maar zal worden terugbetaald slechts de helft van het bedrag dat u besteed hem inhuren. Munten kunnen worden verdiend door het winnen van de strijd.

Nou, met de personages uitgezocht en u, natuurlijk, rijst de vraag als wapens. Immers, kan hetzelfde niet onze helden om te vechten met hun blote handen! Online spel World волшебников ΙΙ позволяет elke soldaat in de strijd om het wapen, schild, amulet en twee rollen nemen. Mage kan het schild, amulet, zes rollen nemen. Elk ras vertrouwt je wapens. Dit, bijvoorbeeld, kobolden - messen, zwaarden, voor de elfen - bogen en kruisbogen, etc. § Wapen heeft zijn eigen parameters. Namelijk, verhoogde bescherming tegen schokken, brand magie, gewicht, prijs. Er is ook een verscheidenheid van platen. Ze kunnen worden gemaakt van hout, ijzer, brons, enz. etc. U kunt het spel online te spelen W i gevaren optreden World ΙΙ , met behulp van dingen in handen kreeg trofee (schild monsters, magische stok). By the way, vergeet niet dat na elke strijd bewapening gedragen door 1%. Dus dingen van tijd tot tijd nodig te repareren.

Nu we hebben behandeld met het wapen, kunt u veilig betreden de arena van de strijd. Het spel heeft verschillende soorten gevechten. Deze training vechten een duel en duel naar de overwinning te voltooien. Speel W i gevaren optreden World ΙΙ moet pridelnyh observeren van voorzichtigheid. Vergeet niet dat, hoewel de waakzaam wachten, kan de stad monsters dringen. Wees klaar om te vechten op elk moment, want deze boze en sluwe wezens die je overal kan aanvallen.

Je hebt waarschijnlijk al aan gedacht om het spel te spelen W i gevaren optreden World Ι & Iota , online zal saai en er is niets anders dan een eindeloze strijd. Ik haast me u verzekeren dat het niet zo is! Wereld волшебников ΙΙ играть erg spannend. Het spel is niet eentonig! U kunt een verscheidenheid aan interessante activiteiten. U kunt uw eigen clans (voorwaarde voor de toepassing is de titel van Baron of hoger) maken of deelnemen aan bestaande. Misschien heb je de pijl van Cupido geraakt en je wilt trouwen? Het spel geeft je de flexibiliteit. Sacrament van het huwelijk wordt uitgevoerd tempel dienaren. Of misschien wilt u om uw financiële situatie te verbeteren. Geen probleem! U kunt gaan werken in dienst van de vrede. Kies een van de beschikbare vacatures en gaan! Wilde alleen maar om iemand een goed gevoel? Welke problemen? Het spel stelt spelers in staat om geschenken uit te wisselen. By the way, niet vergeten ook over zoiets als Index inzet voor de vrede. Ik raad u aan de IPM te volgen, omdat je graag een maandelijkse promotie ontvangen van het stadhuis? Niet genoeg avontuur? Wilt u meer adrenaline? Dan loopt u in de zoektocht. Dit gebied aan de rand van de stad dichtbevolkte door monsters. Vechten, verdien je hun extra schatten, dan kun je veilig terug te keren naar de stad via een magisch portaal.

Nou? Ik hoop dat je nu begrijpt dat je mist gewoon niet hebben. Kom controleren en zorg ervoor dat jezelf W i gevaren optreden World ΙΙ spelen een zeer interessant en spannend. U vindt er een levendige en gevarieerde waaier van gevoelens ervaren in deze magische wereld! Inderdaad, dankzij het spel dat je niet alleen genieten van het avontuur en voelen als een echte militair leider en strateeg. Train je leger als militaire vaardigheden, zoals u de prestaties te bepalen! We kunnen alleen maar succes wensen bij het bereiken van je doelen! Go for it!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more