Bladwijzers

World of Darkness

Alternatieve namen: World of Darkness, WOD

Spel World of Darkness - is een spel dat nog in ontwikkeling is. De exacte release datum is nog niet bekend.

World of Darkness Online - een multiplayer online game in de stijl van MMO.

In de World of Darkness registratie is vereist voor elke speler. Om zich te registreren op de site van het spel, moet je de volgende richtlijnen:

1. Gevonden met een zoekmachine spel officiële website van World of Darkness.

2. Op de site ziet u aan de linkerkant het opschrift "Enter." Klik erop.

3. Na dat u het machtigingsformulier te zien. Aan de onderkant van dit formulier vindt u het woord "Registratie" te zien. Klik erop.

4. Daarna vult u alle onderdelen van het inschrijfformulier.

5. In de eerste regel, typ uw naam. Dit wordt uw naam, die je zal gebruiken in het spel.

6. Voer de volgende regel in uw e-mailadres.

7. Geef het wachtwoord van uw pagina, voor een vergunning. Proberen te komen met een wachtwoord dat hij betrouwbaar was.

8. Bevestig uw wachtwoord. Je moet om het opnieuw in te voeren in de volgende cel.

9. Schrijf de tekens die in de afbeelding worden weergegeven.

10. Druk vervolgens op de blauwe knop.

Speel World of Darkness met welke parameters de computer is nog niet bekend.

In de World of Darkness, kunt u deze clans spelen:

1. Bruch - deze clan omvat rebellen. Dit is een goede clan die alles wat er nodig is om het hart. Andere clans van mening dat dit ook enige echte "deugnieten en schurken," maar in werkelijkheid is de situatie omgekeerd.

2. Tremere - dit is een vreselijke clan. Ze worden gekenmerkt door misbruik en onreine gedachten. Negeer ze in het spel, zal niemand. Zij moeten worden behandeld met argwaan. Deze clan is onlangs naar voren gekomen, maar de clan leden zijn onsterfelijk.

3. Ventrue - ze zeker zijn edele en hebben een uitstekende smaak. Ze eren altijd de oude tradities en eren hen. Deze clan wil stabiliteit te handhaven en te voldoen aan de volledige bestelling.

4. Nosferatu - de enige van de clan van de vampiers die niet graag mensen. Al vele jaren hebben zij vervloekt. Deze clan overleg kinderen van Kaïn.

5. Toreador - ze hebben een verscheidenheid van bijnamen. Iedere inwoner van deze clan kan elke karaktertrek die is zo goed en kwaad te zijn. Maar er is een enkele eigenschap in Teodorov - het is een passie.

6. Gangrel - deze clan is het meest in overeenstemming met de beschrijving van vampiers. Zij zijn de enige die de neiging hebben dicht bij de natuur te leven. Deze clan - de echte roofdieren.

7. Malkavian - deze clan is de donkerste van allemaal. Hun haat heeft hun bloed vergiftigd. Zelfs de verdoemden bang voor hen.

World of Darkness Online laat u kennismaken met de duistere wereld van de vampiers.

Game WOD houdt de volledige interactie tussen de spelers.

Als je van magie, u genieten van de mysterieuze donkere kant van de menselijke wereld, dan is de World of Darkness spel voor jou.

Alles wat je nodig hebt om te beginnen met het spelen van World of Darkness Online - is te registreren in het spel en direct beginnen met het avontuur.

Veel succes aan deze mysterieuze vampier wereld te winnen!

 

World of Darkness Online registratie