Bladwijzers

WolfTeam

Alternatieve namen: Wolven Bestel

Wolfteam Wolf ploeg - is de originele online multiplayer first-person shooter gemaakt in 3D. Dit spel is gratis, je hoeft alleen Register. Onder de online games van verschillende soorten, zijn er niet zo weinig MMOFPS, Wolf ploeg en speel een van hen. De naam zelf Wolfteam Wolf squad vertelt ons welke stijl spel gemaakt. Onderscheidt zich ook van vele andere online shooters genoeg originele verhaallijn dit online spel en de mogelijkheden ervan. In het verhaal zijn er een aantal mensen die op zullen kunnen veranderen in wolven en terug, het houden van de menselijke geest en socialiteit. Van deze mensen, en werd gevormd Wolf ploeg.

En in wisselende gedaanten van de speler "man-wolf" (team) geeft ruimte voor gevechtsoperaties, aangezien dergelijke mogelijkheden hij heeft veel meer opties in het opbouwen van een strategie van oorlogvoering. Dit maakt de online game Wolfteam Wolf ploeg is zeer interessant, omdat, enerzijds, voldoende groot arsenaal aan wapens geleverd "menselijke kant" van het personage, in staat stelt op afstand aanvallen. Anderzijds, Weerwolf voordeel in kracht, snelheid en vaardigheid, in tegenstelling tot actie van een veilige afstand. Onder andere dingen, laat het mom weerwolf karakter om de muren te beklimmen. Weerwolven zijn rassen, die elk heeft zijn eigen kenmerken: ijs wolf wacht, schaduw, Berserker, etc.

Natuurlijk, veel aandacht in dit online spel besteed aan het arsenaal van wapens het personage. Zoals reeds vermeld, kan het wapen alleen gebruiken als je in menselijke vorm. Arm in zo min mogelijk (en noodzakelijk) in het begin van het spel Wolfteam Wolf ploeg, hiervoor krijgt u een bepaalde hoeveelheid goud hebben. Tijdens het spel, het uitvoeren van een verscheidenheid aan gevechtsmissies en dus extraheren middelen, wapens zullen beschikbaar zijn, evenals het spel spelen en krijgen als beloning. Verschillende aanvalswapens, varieerden wapens, pistolen en granaten die je kunt krijgen en kies degene die je wilde. Sommige wapens kan zelfs wijzigen, verbetering van de parameters. Let ook op de items die karakter aan Wolfteam Wolf squad dwingen: rugzakken, Tattoos, toerusting.

Om te beginnen met het spelen van het spel online te registreren. Doe mee met het spel Wolf ploeg is als volgt. Op de pagina van het spel, click Gratis registratie. Na bevestiging dat u gegevens opgeeft (het downloaden van games en registratie is gratis), volg dan de aanwijzingen op het scherm om het spel te starten en beginnen met spelen Wolfteam plezier.

Gaan in het spel, moet je het grondgebied en de regio te selecteren, voert u het gesprek. Callsign - is uw naam in online game Wolfteam Wolf ploeg. Merk op dat een enkele account slechts een oproep kan hebben. Dit vereist registratie. Nu is het tijd om het team spelers van uw keuze aan te sluiten.

Het spel Wolfteam Wolf squad is online confrontatie tussen twee teams van spelers. Er zijn enkele interessante spelmodi: "Death match" - een spel van het vernietigen van het maximum aantal spelers van de tegenpartij in een beperkte tijd. In deze modus zijn er variaties, bijvoorbeeld, kunt u een limiet op de wapens die in de strijd in te stellen. Mode "Destroyer" - een team plant een bom op de aangewezen locatie, de tweede - het proberen om het te vermijden of neutraliseert het. In verschillende gevallen, kon de transformatie van de spelers in People of Wolves.

"Conqueror" heeft drie verschillende modi, maar ze hebben allemaal een doel - om het grootste aantal vaste grondslagen vast te leggen, voor een beperkte periode.

Dus speel Wolf squad zal interessant zijn om fans van dynamische online shooters zijn. Spel bevat hoogwaardige 3D-graphics, een grote verscheidenheid aan wapens, verbetert tijdens het spel, de bestrijding van verscheidene opties, en alleen je geest en de moed om te spelen en zal helpen om te overleven in een dodelijke strijd die in deze online game in overvloed.

Start vandaag nog met spelen en je zult er geen spijt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more