Bladwijzers

Woozworld

Alternatieve namen: Woozworld

Game Woozworld - is een browser MMO game gebaseerd op de virtuele wereld in constante evolutie ontworpen voor adolescenten (9-14 jaar). In Woozworld online tieners kunnen veilig hun eigen universum te creëren, spelen en met elkaar communiceren. Het spel heeft een creatieve functie, evenals honderden games gebaseerd op reeksen van de populaire kinderen.

Voordat spelen Woozworld, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Doe mee met het spel Woozworld zal veel tijd nemen en makkelijk:

1.                   Op de startpagina kiest u de optie "join";

2.                   Voer uw geboortedatum;

3.                   Vul een geldig e-mail;

4.                   Een veilig wachtwoord invoeren en herhalen;

5.                   Selecteer "spelen", en Woozworld registratie is voorbij.

Game Woozworld is een online MMO wereld die beschikbaar zijn voor kinderen van 9 tot 14 jaar is. Het spel biedt jongeren de mogelijkheid om te bouwen hun eigen wereld, games, en communiceren met andere vrienden. Het spel is voorzien van originele kenmerken en veel spelletjes, zoals de beroemde tv-serie voor kinderen.

Woozworld online geeft elke speler de mogelijkheid om zijn karakter te ontwerpen met een groot aantal accessoires voor de ontwikkeling van het beeld en de wereld volledig veranderen. Spelers kunnen hun keuze van karakter maken Woozworld online en genieten van een breed scala aan spellen, evenals een verbazingwekkende reeks van video. Bovendien kan elk kind communiceren met zijn / haar vrienden deel te nemen aan de gevechten Spellz om verschillende taken uit te voeren. Spelers kunnen ook winnen punten die kunnen worden gebruikt om verschillende items in het spel Woozworld kopen.

Ouders niet zorgen te maken over de veiligheid van hun kinderen, want het spel is absoluut veilig voor de psyche van het kind.

Als spelers op Woozworld ondertekend online , zij zullen profiteren van nog meer voordelen. De universiteit is de valuta die uitsluitend wordt gebruikt door abonnees Woozworld online . Daarnaast zullen zij toegang tot trendy accessoires en kledingstukken die ze kunnen gebruiken om het uiterlijk van hun personages te verbeteren aan te bieden. Abonnees hebben de unieke mogelijkheid om te profiteren van de instellingen voor hoger onderwijs, die worden gegeven aan hen elke week!

Woozworld je zal spelen en je zult beseffen dat het spel kan elk lid om hun eigen wereld te ontwikkelen met behulp van hun verbeelding. Spelers kunnen ook beslissen of ze geïnteresseerd zijn in samenwerking met andere vrienden en bewoners Woozworld online . De beslissing om de deur te zetten en door de distributie van hun specifieke doel, spelers hebben de mogelijkheid om hun eigen wereld te creëren, precies zoals ze willen.

Je moet laten ontwikkelen kinderen hun creativiteit om een ​​eigen wereld te scheppen Woozworld online . Woozworld is gericht op het aanbieden van de beste diensten aan haar leden, zodat er geen schadelijke functies in het spel. Uw kind moet proberen, en je zult zien dat hij / zij Woozworld voortdurend zal spelen!

In Woozworld online elke speler kan een wereld te creëren op basis van zijn verbeelding en kiezen of hij of zij wil delen met hun vrienden en andere inwoners van het spel Woozworld!

 

Woozworld online registratie