Bladwijzers

World Of Steel: Tank Force

Alternatieve namen: WoS, World of Steel

Game World Of Steel: Tank Force overwinning zal voor jou zijn.

Op de achtergrond van veel games over World Of Steel-tanks: Tank Force is in sommige opzichten inferieur, maar er zit ook veel animo in. Vertegenwoordigt haar studio BraveTale, ook besloten om deel te nemen aan het algemene enthousiasme voor militanten. Misschien ken je haar werk over oorlogsschepen al. Nu heb je de mogelijkheid om World Of Steel: Tank Force te downloaden en het potentieel ervan te evalueren. Verwacht dat iets ongewoons uit het project niet nodig is. Strikt genomen, wat is er ongelooflijk en speciaal te zien in de volgende actiegame over tanks? Als ze geen vleugels krijgen, is dit de klassieker van het genre, waar spelers het terrein beheersen, periodiek met vijanden vechten, geld verdienen aan deze spelvaluta en uitgeven aan pompapparatuur.

Deze technische kenmerken moeten in aanmerking worden genomen, het spel weegt dan 77 M, de versie voor een mobiele telefoon vereist een Android-versie van minimaal 2. 3, maar feitelijk vanaf 4. 1, rekening houdend met periodieke updates. Hoewel ik, omwille van de rechtvaardigheid, moet zeggen dat ze niet zo vaak uitgaan. Degenen die dat wensen kunnen echter World Of Steel: Tank Force naar de computer downloaden en genieten van wat er op het grote scherm gebeurt.

Kenmerken en doorgang.

Het belangrijkste kenmerk dat het project van analogen onderscheidt, is het ontbreken van een teamgame. Dat wil zeggen, je kunt alleen vechten met een computertegenstander, door tijd en tijd tactieken en gedrag te leren in verschillende situaties. Maar zelfs met deze game World Of Steel: Tank Force blijft interessant met dergelijke componenten:

  • Te duur, doneer met een minimum aantal functies
  • Niet het originele verhaal
  • Moeilijkheden met gratis upgraden van tanks
  • Hoge vereisten voor internetverbinding en het apparaat voor installatie

  Zoals eerder vermeld, zijn de afbeeldingen hier echt uitstekend, je kunt zelfs de glans van zonnige konijntjes op het lichaam van gevechtsvoertuigen zien en vrij realistische rook na de opnames.

 • Goede graphics
 • Uitstekende selectie van apparatuur
 • Gedetailleerde kaarten
 • Dynamic fights
 • Mogelijkheid om machines
 • te verpompen
 • Gemakkelijke controle

Bovendien is het nodig op te letten en zijn de partijen niet erg aantrekkelijk:

Maar voor alles wat u moet betalen, en in dit geval, de technische mogelijkheden van uw apparaat. Een andere mogelijkheid om te betalen is echt geld voor verbeterde wapens en tanks, extra bonussen en andere donaties. Prijzen beginnen bij 54,99 UAH. , het bereiken van UAH 5.249,99. Als je alles zelf wilt bereiken, dat is lovenswaardig. Wees in dit geval geduldig, want u zult geld moeten besparen voor nieuwe wapens, bepantsering, onderdelen voor de motor, enzovoort. Naarmate het spel vordert, gaan spelers hogerop en dit biedt nieuwe kansen.

Net als in vergelijkbaar speelgoed, biedt World Of Steel: Tank Force-game een beloning voor succes in de strijd, waarbij je met munten betaalt. Maar om te upgraden, zal je niet één moeten deelnemen, en zelfs niet in drie gevechten. Verbeteringen zijn vrij duur en om een ​​min of meer hoog niveau te bereiken, moet je proberen niet te sterven in het volgende gevecht. Handelen op locaties met verschillende geografische kenmerken van de bosgordel, met sneeuw bedekte bergen, woestijnen en andere. De verandering van het landschap is snel, zodat het niet mogelijk is om de schoonheden overboord te bewonderen. Wat er op het veld gebeurt, is veel belangrijker, omdat de tanks bijna van neus tot neus staan ​​en de schaal erboven laat zien hoeveel leven er nog in zit.

K een woord, in het speelgoed is er een belangrijke plus de mogelijkheid om een ​​tank te kiezen die perfect in de terreinomstandigheden past. Gebruik camouflage om de basiskenmerken ervan te verbeteren, zodat de auto kan worden samengevoegd met het landschap.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more