Bladwijzers

World of Warships Blitz

Alternatieve namen: WoWS Blitz, World of Battle Blitz Boats

Game World of Warships Blitz is een langverwacht project.

Het bedrijf Wargaming Group onderscheidde zich wederom door het feit dat het de fans van zeeslagen blij maakte met een stuk speelgoed genaamd World of Warships Blitz. Als je de computerversie hebt gespeeld, zul je aangenaam verrast zijn hoe vaardig de auteurs benaderden om het aan te passen aan Android.

Sudy aan de manier waarop het project snel aan populariteit wint, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat het binnenkort een van de eerste plaatsen in de waardering van cultspeelgoed zal innemen. Voor World of Warships Blitz-download heb je niets speciaals nodig en het zal het telefoonmodel aankunnen met de OS-versie van 4. 4 en hoger, evenals met een vrije plaats onder de installatie van 59 M.

Er is nog steeds een mogelijkheid om World of Warships Blitz op de computer te downloaden, zodat niemand wordt buitengesloten.

Kenmerken van het management.

Als u mobiele en computerversies vergelijkt, worden de eerste kaarten van het gebied voor het gemak aanzienlijk verkleind, omdat u op een klein scherm moet spelen. De manier van bediening op het aanraakscherm verschilt in verschillende hoeken, er zijn speciale knoppen. Linksonder bevindt zich de navigatie. Door op een van de pijlen te klikken, stelt u de koers in op rechts / links of achteruit / vooruit. Klik eenmaal op de pijl en het schip zweeft. Als u nogmaals op drukt, wordt het versneld. Wat handig is, is dat ze niet constant moeten worden vastgezet. Het is genoeg om een ​​opdracht te geven, en je kunt andere manipulaties doen.

In de rechter benedenhoek van het kruis staat de opdracht om te schieten aangegeven en een verrekijker is een benadering. In het midden van de gereedschapspictogrammen en reparatie. De rechter bovenhoek wordt bezet door het pictogram met de verandering van wapens, in de linker kaart van het terrein, en in het midden zien we de schaal van de voortgang van de veldslagen. Aangezien dit allemaal kleine afmetingen, translucentie en intuïtieve verstaanbaarheid heeft, is dit voor zo'n groot speelgoed een groot pluspunt.

Speel gameplay.

Bovendien biedt het spel World of Warships Blitz:

Net als in de computerversie biedt World of Warships Blitz de game in de mobiele versie modi PvP en PvE.

  • Enorme selectie van 90 schepen die behoren tot verschillende landen
  • Chans vechten in de Arctische, Atlantische en Pacifische wateren
  • Diversiteit van weapons
  • Continu pompen van schepen Meer dan één combat-modus: single, team, zakelijk, rank
  • Ampha voor prestaties en wins
Er is al gezegd dat de keuze aan kaarten enorm is, maar ze zijn met ongeveer een derde verminderd, zodat ze niet te lang de verlaten uitgestrekte vlaktes van het wateroppervlak hoeven te doorkruisen op weg naar de belangrijkste evenementenlocatie. Als je PvP speelt, kunnen spelers worden gegroepeerd in groepen van 7 deelnemers. In de rest is alles analoog aan het kopen van schepen, het pompen ervan, het deelnemen aan missies, missies en andere evenementen. Hiervoor worden uiteraard waardevolle prijzen en bonussen gegeven. Behalve de prijzen voor deelname aan gevechten zorgde WoWS Blitz ook voor andere aangename verrassingen. Als u bijvoorbeeld gedurende de week dat u het speelgoed dagelijks hebt bezocht, gedurende drie dagen een premium account krijgt.

Voor fans van actiespellen is het interessant om dit project te ervaren, vooral als ze bekend zijn met andere werken van de ontwikkelaar (tanks en vliegtuigen). Hij trekt ook diegenen aan die herhaaldelijk op grote computerschermen in oorlogsschepen zijn terechtgekomen. Het is gemakkelijker voor hen om de set schepen voor hun vloot (destroyers, cruisers, slagschepen) en hun manier van pompen te bepalen. Beginners zullen een enorm onderzoeksgebied ontdekken om de kwaliteiten van elk schip in de strijd te bepalen.

Te die de game heeft kunnen testen, geeft een unieke positieve beoordeling. Ook in haar voordeel is het feit dat de ontwikkelaars constant updates publiceren en actieve fouten corrigeren.

 

World of Warships Blitz gratis downloaden