Bladwijzers

Wereld van Mercenaries

Alternatieve namen: Wereld van Mercenaries

De praktijk blijkt, shooters met realistische graphics gebruik, genieten en genieten van de gekke populair onder gamers, ongeacht hun leeftijd, beroep en hobby's. Spel World of Mercenaries - zo'n project. Op dit moment is de exacte release datum in de ruimte netwerk blijft onbekend, echter, heeft het projectmanagement altijd gesteund het publiek op de hoogte. Dus, werd bekend dat binnenkort gesloten beta beginnen. Record dezelfde testen nu open, zodat iedereen kan krijgen in de rij voor deze tweede toegang sleutels.

Zoals beloofd de ontwikkelaars, zal World of Mercenaries online niet een typische online multiplayer shooter, zal het iets meer zijn. Gemaakt door de beste Europese ontwerpers, zal het project een FPS met de mogelijkheid van interactieve games. De basis van dit project is de Unreal Engine 3. Een van de meest verwachte games zal beschikken over alle favoriete functies. Dus zal de personages voortdurend worden gepompt, wapens - de smaak en behoeften te verbeteren, en om alles wat het kan volledig vrij zijn te doen.

Omdat het spel is online, kan worden aangenomen dat in de wereld van Mercenaries registratie zo noodzakelijk is als in alle andere projecten. Natuurlijk, op een advies over de registratie is nog te vroeg om te zeggen. Echter, in dit stadium is het mogelijk om op te merken van het feit dat het spel ontbreekt een Russische interface, dus degenen die niet vertrouwd zijn met het Engels, kennis moeten trekken of koop een woordenboek. In feite, de controle van het spel houdt begrijpelijk en toegankelijk.

Het is bekend dat na de start van de beta, spelers kunnen de setup-bestand van het spel op Steam downloaden. Hoewel het onmogelijk is om te zeggen of het kan zijn om World of Mercenaries gratis spelen, maar zelfs als het project zal worden betaald voor, zeker, zal de prijs voldoende en passend zijn, en het zal volledig rechtvaardigen.

Direct na het begin van het spel zal je een man, die, uiteraard, moeten de taken van de verschillende soorten uit te voeren zijn. Zoals beloofd, de makers, de kenmerken van dit spel is de mogelijkheid om het uiterlijk en karakter aan te passen, en zijn kwaliteiten, en wapens. Je hebt de kans om hun eigen te maken en het spel World of Mercenaries sterkste personage in de wereld.

De keuze zal worden aangeboden negen karakter klassen, die later bekend zal. Het is al bekend dat de keuze van de wapens in het spel is gewoon geweldig, en de kans om het in de toekomst te verbeteren zal je onoverwinnelijk maken. In de winkel, kan iedereen dingen te kopen om te helpen succes in de strijd te bereiken.

Basis gameplay - collectieve gevechten. Wacht een groot aantal van de groep gevechten en gezamenlijke missies. In World of Mercenaries spelen zal interessant en plezier door-out schema worden. Je krijgt zelfs infrarood bezienswaardigheden merken, vlammen verslinden de stad en vele andere kleine voorwerpen, die niet in andere spellen gesloten ogen.

 

Wereld van Mercenaries online registratie