Bladwijzers

World of Warcraft

Alternatieve namen: WOW

World of Warcraft online - dit is een massively multiplayer online role-playing game (MMORPG), waarin u een mysterieuze wereld vol magie en avontuur ontdekken. Dit is een spel waarin iedereen een held kan zijn.

Om het spel moet je World of Warcraft online registratie pas toetreden: in het geopende venster voert u het e-mail en wachtwoord. Word lid van World of Warcraft op dit principe is voltooid, kunt u zich aanmelden bij het spel en beginnen te svogo karakter aan te maken.

In de World of Warcraft online spel kun je voor jezelf een paar tekens die u zal toestaan ​​om verschillende combinaties van bepaalde rassen en klassen proberen. Laten we eens kijken naar het proces van het creëren van uw toekomstige karakter: eerst moet je een gaming wereld kiezen waar je zal spelen (werelden verschillende stijl van spelen) is:

PvE (player vs vijand) - gewone spel wereld;

PvP (player versus player) - de wereld voor spelers die op zoek zijn naar rivaliteit;

PvE-RP (player versus vijanden, role-playing game) - de wereld om in te handelen uit de rol en de gevechten tussen de spelers moet door beide partijen worden overeengekomen;

PvP-RP (player vs player, role-playing game) - analoog normale PvP, waar toegestaan ​​gevechten tussen verschillende facties in rol prestaties.

Verder is in het online spel World of Warcraft, je moet kiezen: ras, geslacht, klasse en de naam van je karakter. Buiten dat, je nog steeds beschikbaar zal zijn functies zoals verandering in het uiterlijk en transformatie.

Laten we praten over Races:

Hen in dit project - 12, zij bepalen de totale uitstraling van de personages, en geef speciale voordelen in de vorm van raciale vaardigheden, evenals gebonden aan een van de twee facties: de Alliance of de Horde.

Alliance - in deze fractie inkomende ras zoals Worgen, Draenei, dwergen, kabouters, mensen en Night Elves;

Horde - in deze fractie inkomende ras zoals Goblins, Blood Elves, Orcs, Tauren, Trolls en Forsaken (opgestaan ​​uit de dood.)

Zodra je op Faction en Race hebben besloten, kies je klas Perzische, die zal afhangen van zijn vermogen in deze skazachno wereld. In het spel World of Warcraft online-klasse zijn er 3 belangrijke rollen: Tanks, Healers en soldaten en 10 raceklassen: Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, Priest, Death Knight, Shaman, Mage, Warlock en Druid. Maar houd in gedachten dat niet alle klassen zijn beschikbaar voor elke race, en indien voor krijgt u de keuze tussen ras en klasse specifiek, geef prioriteit klasse.

Nu kunt u het uiterlijk van het personage te creëren: geslacht (die een louter esthetische verschil heeft), te kiezen voor een speciale uiterlijke kenmerken, zoals bijvoorbeeld tatoeages, oorbellen, haar, etc. etc. Op dit, het creëren van karakters eindigt, blijft het alleen maar om het toewijzen van een naam.

Nu over het spel zelf. Heeft je karakter aan het begin van het spel, zijn er verschillende primaire vaardigheden svogo klasse, maar om het spel World of Warcraft online spelen, met de ontwikkeling, zul je in staat om nieuwe te ontdekken zijn.

In het spel World of Warcraft, kunt u svogo karakter te geven unieke vaardigheden, dankzij het talent en karakter. Talenten laten het karakter te specialiseren in bepaalde vaardigheden, en symbolen (gecreëerd andere personages die het merkteken van een beroep bezitten) zal niet alleen de versterking van hun bestaande vaardigheden, maar ook om nieuwe effecten toe te voegen.

Speel online game World of Warcraft, je moet reizen naar Azeroth, waar wonen een verscheidenheid aan fabelachtige wezens en personages. U vindt er een verscheidenheid aan taken, die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën uit te voeren: General (de meest voorkomende), Group (ingewikkelder conventioneel) in de kerker (griezelige plaatsen en gevaarlijke monsters). En dan zijn er banen in Heroic modus invallen, PvP en Daily. Hier krijg je een baan, kun je niet-speelbare personages, of gebruik maken van voorwerpen en objecten. World of Warcraft game kun je na het gevecht met de monsters, in geval van een overwinning, schiet ze met een verscheidenheid aan magische voorwerpen die in een van de banken kan worden gebracht voor de bewaring.

Speel World of Warcraft kan worden als ikzelf, en met vrienden, groepen maken, meedoen aan de Gilde, evenals kopen en verkopen items in het veilinghuis ...

In het algemeen, dit spel is erg uitgebreid en het kan een zeer lange tijd te beschrijven, en ga door de inschrijving in het spel World of Warcraft, bent u in staat om alles te zien en proberen om World of Warcraft te spelen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more