Bladwijzers

World of Warplanes

Alternatieve namen: WORLD OF varpleyns, wowp, Word Of varpleyns

World van Gevechtsvliegtuigen online - gratis browser-based multiplayer game van militaire onderwerpen, de gebeurtenissen die zich ontvouwen in real time. U wordt vervoerd in turbulente uren Tweede Wereldoorlog. Company Wargaming . Netto , bedenker van het project, geeft gebruikers een meeslepende MMO-shooter, gewijd aan de luchtvaart jaren '30 - '50. Zittend achter het stuur van ijzeren vogels, u deelnemen aan de grote veldslagen die zich voordoen in de lucht. U kunt hetzelfde vlak, en geheel honderden niet gebruiken. Terwijl elk van hen heeft zijn eigen kenmerken, wapens en vaardigheden. Leer hoe je verschillende typen vliegtuigen te beheren, en het spel WOW zal spelen voor u alle kleuren. U krijgt immers de kans om suprematie te winnen in het uitspansel des hemels!

Voor het spelen World van Gevechtsvliegtuigen , moet u ervoor zorgen dat uw computer aan de volgende minimale systeemvereisten: Besturingssysteem Windows [_2_ ] XP , Vista , 7; processor ( CPU ): 2. 2 GHz compatibiliteit DirectX 9. 0 c ; graphics GeForce 7600 GT of ATI X 1600, uitbreiding 1024, hoogte 720 pixels en 2 GB RAM-geheugen. Krijgen in historische tijden zullen helpen World van Gevechtsvliegtuigen registratie. Maak account is niet moeilijk. Je hoeft alleen maar in enkele velden in te vullen: naam, e-mailadres, wachtwoord, wachtwoord herhaling, letters uit de afbeelding. Houd in gedachten dat het feit van het aanmaken van een account, gaat u akkoord met de voorwaarden van de overeenkomst.

Dus, je begon World van Gevechtsvliegtuigen te spelen en, natuurlijk, je echt af wat wat is. U wordt gevraagd om te kiezen uit vier klassen van voertuigen. Dit eenmotorige strijders (licht, effectief in luchtgevechten), twin-engine vechter (zware, zeer gevaarlijk, met krachtige wapens), aanval (bekend als jagers gronddoelen) en carrier-based vechter (midden tussen lichte en zware vechters). Ze hebben allemaal unieke eigenschappen die verschillende opties van wapens hebben, en kunnen zich anders gedragen in de strijd. Voelen zich meer en meer nieuwe vliegtuigen leidende grootmachten - het zal onbeschrijflijk plezier kietelen! Na een keuze te maken, moet je lid worden van een van de teams. Gamers zijn verdeeld in twee teams vechten onderling. Daarnaast heeft elk team heeft een basis op de grond. Het is de vernietiging van vijandelijke basissen betekent overwinning. Succes wordt gekenmerkt door de opbouw van ervaring en kredieten, die vervolgens worden gebruikt op uw discretie. Zo bestudeert op het nieuwe pakket of extra modules.

Game World Military vliegtuig vereist constante pompen van uw gevederde vrienden. Nadat alle apparatuur is ingedeeld in niveaus. Dus je begint met de gameplay van de hangar waar het vliegtuig is de moeite waard drie eerste niveau. Ja, al aan het proberen om hun eerste, misschien primitief vliegtuigen beheren, zul je voelen hoe snel draagt ​​gameplay. Maar al het plezier moet nog komen! U kunt vrij snel aan de slag. Het volstaat om een ​​paar trucjes te bestuderen om te vechten op gelijke voet met de verschrikkelijke vijanden.

In stap PTA voorgestelde modus "Excellence." Maar dit is niet de limiet en uiteindelijk zullen ontwikkelaars proberen om u te verrassen door het toevoegen van nieuwe modes. Dus in de nabije toekomst gaan interessante modus genaamd "Escort", die steungroep bots bommenwerpers te richten impliceert verbinden. Het draait allemaal om de vooruitzichten voor elke gebruiker, in de tussentijd, als je gewoon een beginner, zal een speciale training regime ondergaan.

Game World van Gevechtsvliegtuigen in staat om u te behagen oneindig dynamische gebeurtenissen memorabele uitoefening van de vijand, snelle, hete gevechten en een enorme hoeveelheid beschikbare vliegtuigen. Beoordeel het allemaal gewaardeerd! Laat het spel alleen positieve emoties te brengen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more