Favorieten

Xatrium

Alternatieve namen: Ksatrium

Game Xatrium: nieuw, het is alleen old

vergeten

С sinds het moment dat in 2013 de browsergame DuncanConroy Xatrium aan de spelers werd voorgesteld, wisten enkelehonderdduizend deelnemers, aangetrokken door ongewone graphics en plot, zich daar te vestigen. Alles ziet er onnatuurlijk, vreemd en zelfs ouderwets uit, gezien de nu populaire realistische soorten computergamingproducten met details over alle details.

. Dit gevoel dat de wereld van dit spel is gebouwd op de oude technologieën, toen de ontwikkelaars nog niet over moderne mogelijkheden beschikten. Maar dit is opzettelijk gedaan, wat het hoogtepunt is van het speelgoed, dus wees niet verrast om de vlakke landschappen te zien samen met driedimensionale, driedimensionale elementen. Als je Xatrium bent gaan spelen, zul je geen problemen ondervinden met de controle die optreedt door: muis, pijlen / WASD

Restauratie vanaf ruins

Geschiedenis ontvouwt zich in de naoorlogse stad. De vreselijke oorlog was verschrikkelijk, waarin de mensheid zijn toevlucht nam tot alle monsterlijke wapens die het had. Na waakzaamheid en voorzichtigheid verloren te hebben, hebben mensen zichzelf uitgeroeid, en nu proberen slechts een handjevol overlevenden de situatie recht te zetten. De ooit beschikbare bronnen zijn zeldzaam geworden en het is onmogelijk om ze zo snel terug te krijgen als eerder is uitgegeven.

Mensen verenigen zich, verenigd door een enkel ongeluk, maar er zijn er ook die nog steeds proberen de resterende rijkdom zelfstandig te beheersen. Dit betekent dat conflicten niet zijn uitgeput, maar een nieuwe fase zijn ingegaan. In het uitstel tussen botsingen, is er een poging om de uitrusting en de mensheid te herstellen. Je moet alle beproevingen doorlopen en controle krijgen over de overblijfselen van hulpbronnen, om de wereld nieuw leven in te blazen.

Gebruik de kracht van robots. Ze moeten worden verbeterd, zodat ze nieuwe kansen krijgen, anders kan de vijand niet verslagen worden. Een verscheidenheid aan taken zal helpen om het hoofddoel sneller te bereiken, omdat zo ervaring en vaardigheden zich ophopen.

Technology, gevechten en capabilities

Voor meer productieve missies, verenigt u zich in groepen. Dit zijn mensen die zich achter Xatrium hebben geregistreerd - het proces is eenvoudig, maar zeer nuttig, omdat het u in staat stelt om een ​​onderbroken evenement voort te zetten vanaf het moment dat u vertrekt. Het zorgt er ook voor dat niemand behalve jij je spel kan besturen zonder het login-wachtwoord te kennen.

Je wordt piloot van een gevechtsvoertuig, dat je geleidelijk kunt verbeteren, upgraden. Updates verschijnen op elk opeenvolgend niveau, maar om dit te bereiken, moet u de taak precies voltooien. Vernietig bijvoorbeeld vijandelijke schepen en verzamel 100 XP. Op elk niveau zijn missies anders en daarom is het altijd interessant wat je verder te wachten staat.

Onder het arsenaal aan technologie voor het creëren van gamers die beschikbaar zijn:

  • Platforms: bijgehouden, op wielen, lopen
  • Apparatuur voor hen: lasers, plasmakanon, railguns
  • VERVANGEN MOTOR
  • Wijzig de kleur in een van de 30 tinten gepresenteerd

Wanneer je je kind naar de vrijheid lanceert, leid hem dan door de betonnen jungle op zoek naar de vijand. Soms vindt hij je zelf en dan ontsnapt hij niet aan de strijd.

Multiplayer-modus is niets anders dan rechtstreeks contact met andere Xatrium iPlayer-spelers. Samen handelen en samen, zult u hoogstwaarschijnlijk uw doel bereiken en de nodige punten en bonussen verkrijgen voor verdere vooruitgang. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid van een eenmansgame, maar slechts tot op zekere hoogte. In de PvE-modus is het onmogelijk om sommige monsters te verslaan, missies te voltooien en dienovereenkomstig een niveau door te geven dat alleen is ontworpen voor collectieve actie.

Te die geïntrigeerd zijn door toekomstige avonturen, kunnen overgaan tot de registratie en ontwikkeling van de virtuele ruimte.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more