Favorieten

XBlaster

Alternatieve namen: IksBlaster

XBlaster online - een gratis verslavende online spel waarin de speler zal deelnemen aan gladiatorengevechten op Furs (mechanische robots).
Online game XBlaster beschikbaar in elke moderne browser en installeer extra game client is niet nodig.

Alles wat je nodig hebt is te registreren in het spel XBlaster:
in de registratie velden om de naam (voornaam), wachtwoord, e-mail in te voeren, kiest u een game-server, voer de geboortedatum en registratienummer (indien aanwezig). Neem dan overeenkomst met spelregels en deze registratie XBlaster afgewerkt. Nu kunt u beginnen met het spelen van het spel online XBlaster.

Bij het begin van het spel de speler wordt aan een van 3 mechanische balg kiezen. Elk exemplaar is uniek op zijn eigen manier:
1) Ranger - naast de standaard wapens, het heeft een rits en ion pistool. Er zijn ook speciale functies - tweemaal de wendbaarheid.
2) Verdediger - in aanvulling op de standaarduitrusting, het heeft een laser en puls wapens, en zijn "hoogtepunt" is een tijdelijke ondoordringbaar beschermend schild.
3) Hunter - is een individueel wapen, als een high-velocity pistool en plasma geweer, behalve dat hij nog steeds een chip, als een zoektocht raket die zijn doel nastreeft om te verslaan.

Voor de standaard soorten wapens: aan het begin van elk Bont heeft in zijn arsenaal een cirkelzaag, een pistool en een granaatwerper.
Selecteren interessant, dus de speler zal twee keer nadenken! Zodra de keuze is gemaakt, kunt u hun vacht te proberen in het werk, in eerste instantie zal het een gewone baan zoektocht. Bij de voltooiing van de speler leningen en een unieke game geld "vaardigheden." In de wapens zal zijn om hun vacht te rusten in de strijd, en vervolgens een upgrade van het gekozen wapen in de hangar.
Hier is een lijst van alle wapens van de oorlog die beschikbaar zijn in het spel: Cirkelzaag, pistool, granaatwerper, Mina, Lightning, Laser, machinegeweer, vlammenwerper, Blast Wave, Rocket, Ion Cannon, Pulse wapens en plasma pistool. En dan zijn er stimulerende middelen, die al enige tijd te verbeteren bepaalde kenmerken Furs.

Voor bont controle: controle is de pijltjestoetsen op uw toetsenbord om te bewegen, Ctrl en Space - om te schieten.
XBlaster online spel heeft arena - dit is een beperkte plek tegelijk is drie spelers. De belangrijkste taak is - om twee vijanden te doden. U kunt kiezen vol vijanden, die niet gewond waren in de strijd opdrachten en kan ongemerkt worden kruipend om de hoek en de afwerking is gewond.

Speel het spel online kan Xblaster behulp teleport, redt hij tegen al te sterke kanshebbers of als de vacht veel kapot. Teleportatie optreedt in een andere locatie. Alleen aan de poort moet nog komen, maar werkt niet altijd ...
online game XBlaster heeft geen clan-systeem, dat het zich onderscheidt van andere spellen van het development team Bigpoint, want individueel spel ...

In XBlaster, elke maand gespeeld Jackpot van 10.000 euro. Dus, speel IksBlaster zal dubbel interessant zijn!

Wat kan worden toegevoegd, is het feit dat het spel een hoogwaardige 3D-graphics, die een prettige indruk achterlaat op het spel. Ik ben er zeker van dat het zal interessant zijn om te XBlaster spelen op elke leeftijd, als er een passie en een verlangen om kapitein van een machtige militaire machine. Tijdens het spel, de speler kennis met heel wat interessante missies, duels, toernooien en zelfs een aantal andere interessante game features ...

Alles wat scheidt u van deze spannende gebeurtenissen, het XBlaster registratie. Blijf niet te lang hoeft na te denken dat het tijd is om zijn hand te proberen in de strijd, het besturen van de oorlogsmachine van de toekomst!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more