Bladwijzers

XCOM: Enemy Unknown

Alternatieve namen: XCOM: Enemy Unknown

De meeste grote angst voor elke persoon op aarde - het onbekende. Onontgonnen parasieten, aliens, zombies - dit alles voor eeuwen beangstigt mensen. Spel XCOM: Enemy Unknown bood zijn eigen versie van de menselijke conflicten en onzekerheid. Of, om meer precies te zijn, de mensheid en de buitenaardse monsters. Zelfs ondanks het feit dat de game-ontwikkelaars gebruikt de reeds bekende methoden en bij velen bekend van jongs af aan legendes, overzicht van het project was niet verwend. En bovendien, de vorige creatie van XCOM was zo lang geleden uitgebracht dat de meeste gamers veilig vergeten.

Onmiddellijk fans van horror fantasie, ziel niet afschermen in projecten zoals XCOM, moeten gewaarschuwd worden dat XCOM: Enemy Unknown pc - dit is niet de voortzetting van bekende games, en zijn heruitgave. Eigenlijk is dit verklaart het feit dat de hoofdpersonen niet begrijpen de meerderheid leek te weten over de wereld van de dingen. Daarom raden we zelfs die gamers die zichzelf een pro in dit spel, voor het verlaten van het hoofd gameplay, wandelen ontwikkelaars voorgesteld "basisopleiding."

Enemy Unknown downloaden:

Om het spel start, zal je XCOM nodig. Vandaag het kan snel en eenvoudig worden gedaan met behulp van torrents. Ook, zorg ervoor dat u in gedachten hebt zijn er een paar of drie geschikte middelen. Gaan in het project, zul je leren dat de bijeenkomst aardbewoners met buitenaardse bezoekers gingen niet op het geplande scenario - begon een intergalactische oorlog. Het belangrijkste doel van de vijand - enkele organisatie XCOM. De laatste is een enorme hoeveelheid van de beste strijders voor wapens die het meest krachtige wapen te gebruiken.

In XCOM: Enemy Unknown missie zelfs de geringste zien er zo realistisch dat op een gegeven moment je betrap je jezelf te denken dat angst sluipt je echt. Een van de belangrijkste veranderingen in het nieuwe project geïmplementeerd, kunnen we de afschaffing van de actiepunten aannemen. Maar klassen bleef ongewijzigd

1. De mitrailleurs zijn in staat om effectief te houden van de posities van vijanden.

2. Militairen ondersteunen teamgenoten te helpen op welke uur van nood.

3. Stormtroopers zijn sterk en behendig.

4. Snipers zijn in staat om doelwitten te raken, zelfs van de meest afgelegen afstanden.

Continue onze XCOM: Enemy Unknown evaluatie moet een verhaal over het pak met ingebouwde motoren zijn. Hierdoor kan het pak om tussen locaties met de snelheid van het licht. Krachtig pantser betrouwbare bescherming tegen kogels van vijanden, en van de looks van camouflage vermomming tegenstanders. Veel gamers zullen blij zijn dat het project definitief is geïmplementeerd min of meer succesvol systeem van schuilplaatsen - dit gebrek aan lange gekweld fans van het spel.

Bereid te zijn dat soms vijanden kan aanvallen in groepen - niet de meest knappe gezicht. Wat verbaast u beter voorbereid op het project kan worden gezien in gemonteerd voor XCOM: Enemy Unknown video trailer! Uit de film vindt u informatie over alle wijzigingen en voordelen te krijgen.

 

XCOM: Enemy Unknown