Bladwijzers

Xgame

Alternatieve namen: XGame-Online, XGame Online

Dus vandaag presenteren we je een nieuw spel in het genre MMORTS - XGame online. Dit spel zal u niet verlaten niemand onverschillig fans van Star Wars en andere ruimte fantasie. Voel je als je een beginner bent heerser van de woestijn planeet, en lid worden van de strijd om de macht in het universum met echte online spelers. Ontdek nieuwe systeem en de melkweg, verken onbekende planeet. Systeem verbetering van wapens in real time zal niet toestaan ​​dat u helemaal tot rust. Neem deel aan een online "wapenwedloop", waarvan de resultaten een cruciale rol bij de afstemming van krachten in het universum online XGame.

Om het spel XGame online spelen, heb je geen extra installatie van de game client nodig. Het spel is geheel gratis en eraan deel te nemen moet je snel en ongecompliceerd Meespelen XGame online worden doorgegeven.

Voor online game XGame beschikbaar kwam ga naar pagina XGame online game, waar hij verschijnt onmiddellijk de registratie venster. U bent verplicht om uw nieuwe login, wachtwoord invoeren als bevestiging en accepteer de gebruikersovereenkomst.
Wanneer XGame online registratie is voltooid, kunt u zijn nieuwe functie planetaire controle beginnen. Speel het spel online XGame je begint op een verlaten en lege planeet met een kleine marge van mineralen. Weinig, maar - nogmaals, genoeg om te beginnen. Deze middelen die u nodig hebt om uw basisinfrastructuur van de planeet te beginnen, bouwen mijnen, stations, fabrieken, scheepswerven, laboratoria, en andere nuttige faciliteiten.

Shipyard moet een defensieve component van jullie planeet, dat is een voorwaarde voor de toekomstige verovering van de melkweg XGame online ontwikkelen. Maar stevig sluiten veilig de planetaire basis, niet te veel navoyuesh. Het is dus noodzakelijk om een ​​krachtige ruimte vloot bouwen om hun bedrijf uit te breiden.
Ook XGame online - een spel waarin de deelname aan de galactische oorlog, de Sovjets zoeken de hulp van bondgenoten, die gemakkelijk kan worden gevonden onder de andere online spelers. Dankzij de gezamenlijke inspanningen zal veel gemakkelijker om uw eigen imperium op te bouwen. Speel XGame online kan ook met het oog op het krijgen in de gaming sectie "Hall of Fame" dan u zichzelf en zijn thuisplaneet verheerlijken.

Novoyavlenny bondgenoot zal u helpen bij het extraheren ontbreekt, maar de nodige middelen voor u. Om dit te doen, zet u de handel met hen de beste deal door het maken ze hun vaste handelspartners. Maak je eigen trading strategie om je vijanden nodige middelen ontnemen. XGame online - een universum waar dodelijke spel alleen.

Om de macht te grijpen in het online spel XGame moet altijd een stap vooruit in de ontwikkeling van technologieën op de planeten. Juiste strategie studies zal u toelaten, bijvoorbeeld om uw wagenpark direct overzetten in andere sterrenstelsels, in het hart van de vijand. Stuur zoveel scout schepen naar nieuwe ruimtes te verkennen, want kennis is macht.

Vanaf het begin, moet u een keuze uit drie opties voor de ontwikkeling van je karakter te maken. Uiteraard is deze keuze invloed op al uw volgende spel. Selecteer een Klasse "Shakhtar" zou zorgen voor een grotere winning en de bouw van gebouwen. Class "wetenschappers" om de nadruk op wetenschappelijk onderzoek van jullie planeet te maken. Class "Pilot" - een efficiënte ruimte vloot snel creëren.

U - een echte leider van de planeet. En te bewijzen is het noodzakelijk een sterke economische en militaire stelsel van de planeet regelmatig technologische verbeteringen maken. XGame online registratie is voor u klaar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more