Bladwijzers

Xnova

Alternatieve namen: Xnova online

Xnova online is een populaire browser games in de CIS strategie in het genre van de ruimte oorlogen. De belangrijkste activiteit in uw Xnova online is kolonisatie van nieuwe planeten en sterrenstelsels. Ruimte en verspreide het melkweg en planeten een sterke Heer van de mogelijkheid om ze te combineren in een rijk nodig. Nu kunt u zelf uit te proberen in de moeilijke militaire zaken in de enorme grenzeloze ruimte.

Voor Xnova online te spelen vereist registratie in het spel Xnova. Ook verkrijgbaar Xnova inschrijving via rekeningen in @ mail. ru en sociale netwerk VKontakte. Anders wordt u uitgenodigd om de elementaire register Xnova vullen. In de juiste velden voert u uw gegevens: e-mail, nieuw wachtwoord en bevestig dat u een echte persoon en niet een robot. Na lezing en met de regels en de voornaamste bepalingen activeer uw account in het spel via e-mail en online game Xnova voor u open.

Na de registratie moet u kiezen voor een van de universa (servers) Xnova online waar tot uw beschikking krijgt een planeet. Maar vergis je niet zo op het eerste gezicht, een gulle gift. Na eerst het spel spelen online Xnova u vrijwel onbewoond en onontwikkelde planeet beginnen. U wordt gevraagd een veel inspanning en vaardigheden leiders moeten dit onbewoonde stuk steen te bereiden in een echte militaire basis. Vergeet ook niet over de economie en wetenschappelijk onderzoek. Heeft uitvoering van die voorwaarden niet vertragen, tot een machtig leger voor offensieve en defensieve maatregelen creëren.

Richt je niet op je beginnen planeet want om Xnova succes te spelen, moet je nomaden manier van leven te houden en koloniseren van nieuwe planeten. Wees jezelf als een ervaren diplomaat. Omsluiten winstgevend allianties, de oorlog verklaren, lucratieve handelsovereenkomsten met andere spelers te sluiten.

Voortzetting van het spel online Xnova spelen en het plegen van oorlog exploiteert Stavani partij backstage vechten. Maak een dicht web van intriges en samenzwering in het universum Xnova. Goed plan al hun machinaties, krijgt u de beste voorwaarden voor toekomstige gevechten met je vijanden te creëren. Voer in alliantie met sterke spelers en jezelf sterk. Omsluiten een handelsovereenkomst en ontnemen je vijanden kans om de nodige middelen te verkrijgen voor ontwikkeling. Maar wees voorzichtig, want de andere spelers in staat zijn hetzelfde. Het zijn mensen net als jij. Daarom zorgvuldig te kiezen voor zichzelf vertrouwde vrienden en bondgenoten niet om een ​​slachtoffer van een samenzwering te worden.

Diplomatie Xnova online is niet pittige kruiden een geweldig gerecht, namelijk een van de belangrijkste onderdelen. Vergeet niet dat in de strijd tegen een machtige nieuwe vijand, vindt u het heil is te winnen over de oude vijand zwakker.
Select ruimtevaartuig dat Online game Xnova biedt, laat gelukkig alle fans van tactiek en strategie. Kies uw eigen, u geschikte tactiek van oorlogvoering. Werken verwoestende aanvallen op de verkeerde planeet of geleidelijk, met een minimale vernietiging uit te breiden u een imperium gecreëerd. Elke gevechtseenheid in het spel heeft zijn eigen sterke en toepassingen. Daarom is het principe van "meer - hoe beter" hier niet van toepassing. Zorgvuldig kiezen schepen in je vloot. Alleen krachtig, veelzijdig leger onder leiding van een goede tactiek kunnen de meest complexe taken uit te voeren met minimale verliezen.

Kies in uw beste legerofficieren, die zorgen voor allerlei ruimtevaartuigen gevecht bonussen van vuurkracht luchtsnelheid. Ook met hen kunt u een verscheidenheid aan quests, die een spel gooit uit te voeren en nuttig bonussen.
Officers nodig voor het beheer van de vloot van de ruimte krijg je verschillende bonussen die zullen helpen om de gevechtskracht van de schepen te ontwikkelen. Ze kunnen ook nuttig om een ​​verscheidenheid aan taken, die in overvloed in het spel uit te voeren. Hun prestaties brengt u nuttige bonussen.

Kan niet langer! Misschien dat iemand anders heeft al geregistreerd Xnova online en begon te spelen, uw eigen Napoleontische plannen. Maar het is te laat! Verzamel je vloot en beginnen om het spel online Xnova spelen.

 

Game Xnova online registratie