Bladwijzers

Xterium

Alternatieve namen: Xterium

Game Iksterium is spannend computerspel, waarin u gratis kunt spelen via het internet browser.

Game Xterium registratie is beschikbaar voor veel gebruikers. Om zich te registreren in het spel moet je Xterium opgeven

1. Uw gebruikersnaam.

2. Uw e-mail adres.

3. schrijf uw uniek wachtwoord voor het spel.

Aan het begin van het spel is het noodzakelijk om Iksterium online bronnen aankoop vast te stellen voor hun planeet. Om dit te doen moet je mijnen metaal, kristal en deuterium bouwen. Metaal en kristal mijnen het zou goed zijn om gelijktijdig te vormen, dus je moet zorgen dat hun niveau was constant hetzelfde.

Deuterium Synthesizer Je moet op hetzelfde niveau als de andere mijnen. U kunt ook in het geval waar het geld dat je onvoldoende hebt, moet je het op een niveau lager dan 5 te houden.

Om het spel moet je spelen Xterium bouwen een onderzoekslaboratorium om de fundamenteel onderzoek bestuderen beginnen. Om te beginnen moet u de volgende onderzoeksvragen onderzocht:

1. Spionage - deze studie, die is op het derde niveau van het spel. Het beste is om astrofysica verkennen.

2. Energietechnologie is op niveau 12. Je moet energie constant. Energie die je nodig hebt op vele niveaus voor een verscheidenheid aan taken.

3. Straalmotor gelegen op niveau 6. Straalmotor je nodig hebt om schepen van het type BT en MT bouwen. Je moet invullen dat de middelen gemakkelijker zal zijn om plunderingen te maken. Moeilijker het zal zijn om middelen te verdienen aan hun eigen mijnen.

4. Computer technologie is op niveau 10. Heeft u een fabriek nanieten nodig zonder dat je niet veel doen.

5. Astrofysica is gelegen op level 15. Vroeg in het spel moet je op te pompen tot 15 levels. Dan gewenst niveau 25 te ontwikkelen u.

Speel Xterium Je moet eerst op een planeet. In het begin van het spel krijgt u uw planeet. Deze planeet is altijd voor u de belangrijkste zijn. U kunt deze planeet niet verwijderen.

Je moet voortdurend rusten deze planeet. U kunt op het, bijvoorbeeld, bouwen Technopolis. Dan moet je een schip te koloniseren bouwen.

Game Xterium online dan je nodig hebt om deel te nemen in kolonisatie. Om dit te doen, moet je om de planeet te zoeken met het grootste aantal planeten in de buurt.

U kunt maximaal veertien kolonies. Kolonies in tegenstelling tot de grote planeet verwijderen.

Een ander voordeel van het spel is de teleportatie planeten. Wanneer teleporteren planeten onder bepaalde beperkingen. Teleportatie gaan zeer snel. Teleportatie van de maan voor alle spelers is onmogelijk. Ook kunt u niet teleporteren naar uw of een andere planeet met elke missie.

Xterium spel dat zal vooral de liefhebbers van ruimte en ongelooflijke entertainment. Trakteer uzelf op onvergetelijke momenten met het spel Xterium!

Speel samen met je vrienden, deel ze met je emoties!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more