Bladwijzers

Ik feodale

Alternatieve namen: Ya Feodal

Online spel dat ik leenheer - een noviteit in de wereld van MMORPG, opvalt geweldige graphics en een originele verhaallijn. U wordt ondergedompeld in de legendarische wereld van dappere ridders, baronnen krachtige en grote koningen, glanzend harnas en de botsing van zwaarden.

Doe mee met het spel dat ik maakte het feodale eenvoudig en mooi. In de linker bovenhoek, klik op de knop "Registreren" en verschijnt voor u ... Geschenk een echt diploma met het koninklijke zegel. Je hoeft alleen je naam (het is dezelfde gebruikersnaam in het spel), een geldig e-mailadres (het gaat verzoek om bevestiging) in te voeren, en bevestig het wachtwoord, de letters van de afbeelding (captcha). Ik feodale Online registratie vereist lees net de gebruikersovereenkomst en instemming met het vakje "Ik accepteer de voorwaarden ... . " Alle, drukt u op de oranje knop "Registreren" aan de onderkant en onmiddellijk in het spel.

Voordat je mysterieuze middeleeuwse landschap te openen, en mooie meid Greta neemt je voor het ontbijt eend met appels. Genieten van een heerlijke maaltijd, je ontspannen inspecteren hun bezittingen.

Game begonnen!

Ja, als je bent ingeschreven in een sociaal netwerk GameXP, controleer ik de feodale je onnodig - bent u al in het spel! Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord - en beginnen om het spel online te spelen ik leenheer.

Eerst moet je om te gaan door de eerste training quest. Maak je kennis met het menu, game karakters en types van gaming eenheden en gebouwen, het beheer en de basisprincipes van het spel. Ik feodale spel online - dit militair-economische strategie.

Je begint het spel in de eretitel van Esquire, onder uw voogdij krijgt een kleine nederzetting - op de stad, die zal uitbreiden, verbeteren en verdedigen tegen vijanden.

In het spel zal je de mijne, om te bouwen, om een ​​beloning te ontvangen (en zelfs uit de buurt van andere spelers in de roekeloze invallen te nemen! ) Voedsel, hout, steen, ertsen en, natuurlijk, goud. Dit zijn de belangrijkste soorten van de middelen. Er is een andere bron - leefruimte. Voedsel, bijvoorbeeld, moeten niet alleen nieuwe eenheden te huren, maar ook voor de bestrijding vermogen van je leger te behouden. Zelfs de grootste en meest geduchte leger, met een gebrek aan voedsel verzwakt zal worden gebroken in een gevecht. Aantal residentiële plaatsen bepaalt niet alleen het nummer van uw onderwerpen, maar ook andere gebouwen, evenals hun ontwikkelingsniveau. Dit biedt een belangrijk instrument als je misschien al geraden, huizen. Andere bronnen gewonnen in speciale gebouwen. Food - op de boerderij, die wilde vogelverschrikker in een bloedrode sombrero beschermt.

Scarecrow is zeer effectief tegen boer dieven, maar nutteloos tegen arrogant kraaien. Maar maak je geen zorgen, de invasie van hordes dreigende Carcano u niet bedreigd ... nog. Unit "kraai" als magische bescherming van het zal in de volgende versie van het spel worden uitgevoerd.

In mijnen produceren van ijzererts in de zagerij - hout, steen groeve - steen. Gold geeft u de belastingen van de boeren en de handel. Elk gebouw heeft een ontwikkelingsniveau dat en moet worden verbeterd. Hoe hoger het niveau, hoe meer middelen onttrokken. Schuur moet alleen middelen op te slaan, want alles wat er niet past, "verdwijnt" schaamteloos. Windmolen productiviteit van de bedrijven toeneemt. In treasury opgeslagen goud en stash u zult hun rijkdom te verbergen rovers.

Ik feodale online spel heeft een zeer vertakte, maar intuïtieve ontwikkeling van de boom. Naar de kazerne te bouwen, moet je, huizen en stallen moeten kazerne. Het merendeel van de gebouwen je bouwt, doe opleiding quests.

Overigens, de bouw van gebouwen en prachtig gedetailleerde animatie, toont het interieur van de oude gebouwen met grote nauwkeurigheid en detail, terwijl het spel niet traag en buggy zelfs op de zwakste computers.

Indien gewenst, kunt u ook vragen in de chat games vragen en hun Meester kiezen zelfs.

Stadhuis - is het controlecentrum van uw stad, hier kunt bouwen en beheren van uw domeinen. Hoe hoger het niveau van het Stadhuis - meer goud en snelheid bouw van gebouwen.

Trading en kan middelen te delen op de markt.

Op het plein vindt u halen de vlag en leiden een leger tegen de vijand, gaan in battle mode spel. Barakken, Stal en Werkplaats zal u van dienst voor het verhuren van gevechtseenheden. Bouw een muur, je je stad veranderen in een burcht.

Palace - de top van de boom ontwikkeling. Hier heb je de meest krachtige units - aristocraten die nodig zijn om de vijand kastelen veroveren, evenals verkenners en spionnen.

Leger Games Ik feodale online verdeeld in acht basistypen. Mercenary - basic krijger, niet erg sterk, maar goedkoop in huren en zeer nuttig in de roof van de vijand. Zwaardvechter - veelzijdig en Spearman Pikeman - goed voor bescherming. Archer gaat snel snel aanvalt, vergt weinig middelen, maar slecht beschermd. Verbeterde versie van de Archer - Marksman. Trooper is goed voor de aanval, en Ridder - de sterkste krijger en veelzijdig, maar ook de duurste. Echter ridderlijke dapperheid hem niet toestaat om de buit te dragen. Bij de belegering van de vijand kasteel je zal enorm helpen ram en katapult.

Om beter, interessanter om het spel online te spelen ik leenheer moeten verschillende ministers huren. Minister oorlog versnellen trainen van je troepen, minister van Economie - Resource winning en minister intelligentie hoeft alleen maar om vijandelijke spionnen en geheime inlichtingendiensten paden detecteren, het versnellen van de beweging van het leger.

Huur ministers, alsmede naar de winkel te bezoeken en wapenkamer je kunt door te klikken op het pictogram in de vorm van Premium Crown.

MMORPG ik leenheer is ontworpen als een single, en het team op hetzelfde moment kunnen duizenden deelnemers spelen.

De eerste quests die je alleen lopen, geleidelijk verhogen van hun ervaring en geven nieuwe titels.

Maar de opleiding afgerond en je begint te spelen ik echt feodaal. En dan natuurlijk de winnaar is degene die de meeste team waarvan de unie is beter georganiseerd, die een winnende strategie bezit.

En strijd, exploratie, handel niet zo eenvoudig als in het onderwijs quests. Ze hebben hun eigen regels en wijsheid, punten en berekeningen. En hier vindt u heel speciaal spel rekenmachine.

Steken manuscripten historicus Bertrand Sanders opent u een spannende en tragische wereld van de Middeleeuwen, toen de diepten van de Middeleeuwen, van de bloedige chaos en barbarij waren de eerste machtige heren. Honderden jaren van versnippering en eindeloze oorlogen veranderde kort respijt regeerperiode krachtige en wijze koning die de macht verenigd en sluwheid van het continent het meeste land onder zijn bewind.

Grand Palace en het leek de eeuwige symbool van vrede en welvaart te ondersteunen.

Maar koningen zijn sterfelijk, en hun nakomelingen zijn niet zo wijs. En in een wrede strijd om de kroon koninkrijk verscheurd door hebzuchtige baronnen en opnieuw eeuw feodale versnippering, toen de meeste kleine landeigenaar wanhopig verdedigt zijn land en het leven van gewone boeren waardeloos.

Pen glipt uit vermoeide handen, hoofd leunt zwaar chroniqueur. De wereld werd opnieuw bedreigd door de chaos van de Donkere Middeleeuwen. Honderden van de feodale heren met elkaar vechten, want er is geen meester, in staat om ze te buigen naar een testament. Haastig versterkte muren van kastelen, verzamel enorm leger van huurlingen en misdadigers, zijn de gewone mensen voorbereiden op het ergste.

Wie zal een banier boven Elmerhollom, de oude hoofdstad van de koningen, die wordt de nieuwe monarch?

Strength of sluw, of het leger van dappere krijgers bekwame diplomatie helpt je speelt en de feodale heer ik win de hoofdprijs - de koninklijke kroon van een oude clan Elmer.

 

Ik feodale online registratie