Favorieten

Z-WAR Zombies komen

Alternatieve namen: Zombie War, War Z, Zombie War

Goed games in de stijl van "horror", en meer nog met zombies, zijn er weinig. Game Z-WAR online - een van hen. Als u een wens om een ​​duik in de atmosfeer, waar mensen worden geïnfecteerd door een virus zombie stad worstelen om te overleven, dan moet je hier.

Het spel is ook interessant in dat je kunt spelen op zowel de overlevende stedelingen en zombies. Z-WAR online game dompelt u onder in de wereld van de overlevenden van de Holocaust - ontsnapt uit een geheim laboratorium virus dat mensen in zombies verandert. Slechts een paar mensen kan het virus te weerstaan, en ze zijn verenigd in de oorlog tegen de geïnfecteerde. Online game War Z gaat in Reynvud, Engeland.

Het enige wat opvalt - is een leeftijdsgrens op het spel voor mensen met onvolwassen psyche, dat is tot 18 jaar.

Voordat u verder gaat met de registratie, laten we de systeemvereisten die door de ontwikkelaars van het spel. Online game Z-WAR niet wat onrealistische eisen voor computer games die geschikt zijn voor zelfs de kantoor versie bloot, maar internet snelheid moet goed zijn, evenals Adobe Flash Player geïnstalleerd de laatste versie. Online game Z-WAR is een browser-dat wil zeggen, het vereist geen installatie op uw computer geen software en draaien in elke internet browser in het besturingssysteem Windows.

Doe mee met het spel Z-WAR u misschien niet nodig zijn als u een account op het sociale netwerk Vkontakte of Facebook.

Als je niet wilt dat het spel te binden met een sociaal netwerk, de Z-WAR Online registratie is heel eenvoudig - je nodig hebt om de naam van het personage, wachtwoord, e-mailbox, geboortedatum in te voeren, geven de vloer, kiest een factie waarvoor je speelt ( zombies of mensen), voert u de code uit de afbeelding.

Je moet de gebruiker akkoord te aanvaarden en de regels van het spel te accepteren. Registratie Z-WAR zal worden afgerond nadat je het spel account te activeren door te klikken op de link die werd gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Na activering game account, een duik in de wereld van games. Volg de aanwijzingen loopt een beetje training in de nieuwe (nog) niet, maar spannende wereld.

Je karakter zal hebben de volgende kenmerken in het spel:

• Force

• Handigheid

• Endurance

• Intelligence

• Perceptie

• Charisma

:

Toevoeging aan de functies, kan het spel vaardigheden te ontwikkelen zoals

• Battle

• Medische

• Techniek

• Sociaal

• Gain Skills

Om te overleven en om zoveel mogelijk grondgebied ontruimen van de ondoden -

Als u besluit om het spel Z-WAR online te spelen voor mensen, dan zul je een doel hebben. Kan bouwen barricades, repareren en dingen die vervolgens zal worden gebruikt in hun strijd te maken.

Speel voorzichtig te zijn, want, wordt gegeten, geïnfecteerd raken en ga naar de kant van de zombies.

Als je het spel online Z-WAR spelen als een zombie, dan zul je de honger en het verlangen om te eten en scheuren zoveel mogelijk mensen te bewegen. Hoe meer mensen je eet, hoe sneller de vaardigheden van je karakter, evenals zijn niveau te stijgen ontwikkelen.

At War Zombies spelen interessant voor iedereen, zonder uitzondering. Het spel heeft veel verschillende locaties - enkele speelzones - huizen met kamers, magazijnen, braakliggende terreinen en straten. Tijdens een gevecht, kan gebruik maken van alle items in de locatie als schuilplaatsen, maar schuilplaatsen zijn niet vegen vegen.

Van wapens om eerste hulp kits en andere munitie -

Wanneer u Z-WAR spelen, zal er volop mogelijkheden om gratis items op verschillende locaties te vinden.

Het spel heeft een zeer interessante battle systeem met onvoorspelbare resultaten, want in de strijd op elk moment ofwel uw bondgenoot of je vijand kan ingrijpen. Echter, om het spel balans voor de aanval op de speler veel lager niveau je goed vertrouwen te ontmoeten.

Als u offline bent, houd in gedachten dat je personage kan aanvallen uitvoeren, en hij zal moeten weren vijanden in een automatische modus.

In Z-WAR spel is ook interessant omdat je de kans hebt, terwijl in het gebouw, op een muur laten hun graffiti - boodschap aan andere spelers. Dit bericht zal worden gevestigd op een muur voor twee dagen.

Ook is er een speciale radio - "Apocalypse FM», waar kunt genieten van een verscheidenheid aan muziek, alsook te luisteren naar berichten van andere spelers over de voortdurende gevechten, interessante locaties en plaatsen waar je trofeeën en gratis dingen kunnen profiteren.

Confrontatie met mensen en zombies zal u niet onberoerd laten. Na het online spel Zombie War een minuut hoeft te missen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more