Bladwijzers

Vergeten Dimension

Alternatieve namen: Forgotten Worlds

Ik groet u in de wereld van de Forgotten metingen! Deze wereld, verhulling vele gevaren! Een wereld vol eindeloze gevechten met monsterlijke wezens mysterieuze leger Rift!

Game Forgotten online meting - de belichaming van al het beste van spellen als online kombats! Dit project werd uitgebracht in januari 2008, maar in een korte tijd was ongelooflijk roem en kreeg respect onder de online spelers. Doe mee en je zult er geen spijt!

Online game Forgotten meting vol magie. Hier magie en staal als een geheel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Je gaat deelnemen aan de ongelooflijke gevechten met monsterlijke wezens naar de gracht en te concurreren in de behendigheid met andere gamers.

Speel het spel online meting Vergeten zeer interessant! In deze wereld zijn er geen grenzen en geen grenzen, alles hangt af van je. Reizen en het verkennen van de oude galerij vloeren, zal vechten met haar inwoners voor ondergrondse mijnbouw diamanten. Het ontwikkelen van je personage, creëer uw eigen unieke set van blanke wapens en armor.

Verzameld door trouwe metgezellen en gaan in omgekeerde portaal voor zeldzame elixers, drankjes en verbazingwekkende dingen die je nodig hebt in het spel Forgotten meting.

Play Vergeten metingen en spannender, omdat hier een grote verscheidenheid van karakter klassen, een verscheidenheid van soorten van inkomsten en verschillende game verslaving. Je karakter zal in staat zijn om dingen te verbeteren en nieuwe vaardigheden te leren.

In Forgotten metingen online zul je nooit te vervelen door het unieke systeem van de vijandelijkheden. Naast al deze magische wereld is voortdurend in-update.

Aan het begin van het spel Forgotten meting online, alle spelers gelijk zijn. Maar het ontwikkelen van je personage, je kiest die te zijn en welke klasse behoren.

Tekenklassen met een totaal van zeven. Dit Warriors, Mages, Necromancers, priesters, kooplieden, ambachtslieden Keepers orde. Elke klasse heeft zijn voordelen:

• Strijders - vakmensen wapens en armor. De leden van deze klasse zijn sterk, wendbaar en ongelooflijk winterhard.

• Magee wijs en intelligent, ze zijn zeer sterk in zijn element.

• dodenbezweerders - het tovenaars, gefascineerd door de wereld buiten het graf, hebben kennis brutaal duistere magie.

• Maar priesters - heilige klasse, die tot doel heeft om te helen en genezen van wonden ontvangen in de strijd. De meeste ervaren geestelijken zijn in staat om het karakter, die werd gedood in de strijd opnieuw.

• Merchants fabelachtig rijk, kunnen ze bijna alles wat bestaat in deze wereld te krijgen.

• Probleem Artisans smeden wapens, het werk op de bouwplaats en de mijne edelstenen in de mijnen.

• Een bewaker van de wet zijn de Hoeders van de bestelling. Keepers op de naleving van de bestelling en houden niet van donkere tovenaars.

Zal tonen hun mannelijkheid en moed in hevige gevechten ontstaan ​​onder de vlag van zonsopgang of zonsondergang in het astrale vernietigingsoorlogen.

Maar zware strijd is niet de limiet! Uw weg was in de wereld, die een plaats van constante hevige gevechten werd, dragen de dood. Plaats voor de krachten die proberen te knechten besteld.

Je moet zelf weten, zijn ego en bepalen wie je bent: Licht? Darkness? Neutraal? Of Bandit? Beslissing voor u! Misschien heb je - de laatste hoop voor de overwinning in deze eeuwige oorlog!

Het spelen van het spel online Vergeten meet, zal u een meester van een dodelijk wapen of koud machtige heerser van de stromingen van magie worden!

Doe mee met het spel vergeten meting is zeer eenvoudig. Je zal moeten gaan op de officiële site en vul basisinformatie. Na ontvangst van de brief aan uw e-mail, en bevestiging van de applicatie, zult u een volledige speler in de vergeten dimensie! Mis uw kans niet missen!

 

Vergeten Metingen online registratie